Om momondo

momondo er et globalt rejsesite med en bred samling af gratis tjenester, der hjælper dig med at planlægge din næste rejse. Vi bliver anbefalet af New York Times, CNN, CBS, Daily Telegraph, Frommers m.fl.

Vi er ikke et rejsebureau, vi er ikke et flyselskab, vi er ikke en booking-portal, og vi sælger ikke flybilletter.

Vi søger derimod billetpriser på hele internettet – præcis som du selv gør, når du leder efter din næste flyrejse. Den eneste forskel er, at vores robotter søger tusindvis af sider på samme tid for at give dig et overblik på få sekunder.

Som et nyt feature kan vi også spotte de billigste rejsedestinationer, så du nemt finder overblik over, hvor du kan rejse hen – indenfor dit budget.

Baggrund

momondo er opstået på dansk initiativ, skabt af erfarne folk fra rejsebranchen og dygtige programmører med en passion for ny teknologi – samt at rejse og møde nye mennesker.

Vores webside blev lanceret i september 2006 som en flysøgemaskine alene. Vi var små og ukendte, men vidste, at vi havde en unik teknologi. En teknologi, som kunne bringe folk til alle klodens summende metropoler og hemmelige steder – til lave omkostninger.

Hvorfor bruge momondo?

Vi er små, uafhængige og har den bredeste søgning og prissammenligning. Vores vision er at give vores brugere total prisgennemsigtighed.

Vi finder og sammenligner priser fra over 700 websites. Så vidt vi ved, er momondo søgemaskinen med den mest komplette dækning, og vi tilføjer hele tiden nye ruter og flyselskaber til vores søgninger.

Hvordan gør vi det? I modsætning til de fleste andre rejsesøgemaskiner læner vi os ikke blot opad et par flyselskabers databaser, som alle er afhængige af, at andre giver dem information. Efter vores mening er disse databaser ufuldstændige, da de ikke indeholder nok billetpriser og flyselskaber. Derfor har vi udviklet vores egen teknologi.

Vi har bygget mere end 700 robotter eller ’crawlere’. Hver robot er unikt bygget til at foretage en søgning på et bestemt websted. Robetterne arrangerer de oplysninger, de indsamler, og returnerer dem til momondo.

Det giver os en kæmpe fordel, da vi hermed kan inkludere både de store internationale flyselskaber samt den lille lokale leverandør, som ofte ikke findes i de databaser, der bruges af andre. Tilbagemeldingerne fra vores brugere er også meget nyttige for os, da vi så kan inkludere de leverandører, som du foreslår. Fordi vi bruger vores egen teknologi, er vi mere uafhængige og kan nemt tilpasse og forøge vores søgninger.

Sådan gør vi. Og hermed kan du søge efter det bedste tilbud på hundredevis af sider med en enkelt søgning på momondo.

Vores programmører gør et godt stykke arbejde

Det kan være en udfordring at bygge rejsesøgemaskiner, da deres robotter skal udfylde oplysninger (fx destination, rejsedato, etc.) for at få adgang til information (køreplaner og priser). Desuden skal robotterne forstå informationerne på samme måde, som et menneske ville gøre det, for at kunne sortere og omdanne dem til hele resultat-sæt.

Så vidt vi er bekendte har momondo den mest komplette dækning af lavprisflysselskaber i Europa. Vores programmører gør et godt stykke arbejde: De programmerer en masse robotter, der sender rejseanmodninger til flyselskaber og agenturer – for at modtage priser og præsentere dem som nem prissammenligning.

Det er gratis at bruge momondo, og har du glæde af vores service, så send os gerne nogle venlige ord – og vi vil svare ved kontinuerligt at udvikle nye funktioner.

Så hvor bestiller du din rejse?

Når du har foretaget din søgning på momondo linker vi videre til det flyselskab eller det rejsebureau, som udbyder billetten. Så bestiller du din billet direkte af flyselskabet eller rejsebureauet.

momondo søger på tværs af dem alle – rejsebureauer, nationale luftfartselskaber, lavprisselskaber m.fl for at give dig et samlet overblik over markedet.

Nogle gange er det billigst at bestille din flybillet direkte fra flyselskabet, på andre tidspunker kan du få dem billigst via et online rejsebureau, da de indkøber i store mængder.

Rejsebureauer kan dog typisk kun bestille flybilletter fra nationale luftfartselskaber og ikke fra lavprisflyselskaber.

Det gør det tidskrævende og vanskeligt for forbrugerne at opspore de bedste priser, når de søger flyselskabernes og rejsebureauernes websteder.


Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Hvis du har spørgsmål vedrørende en bestilling, bedes du kontakte rejsebureauet eller luftfartsselskabet.

Feedback
Cookies
momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse
Læs mere