momondo ambassadører 2017

Tag med på eventyr, når momondo for første gang sender ambassadører ud i verden. Læs med herunder og bliv lidt klogere på hvem dette års udvalgte ambassadører er, og hvilke rejsedrømme de har.

momondo ambassadører 2017

Følg med når momondos ambassadører rejser ud i verden i 2017

Kategori Nyheder & tips

Dato 24/03/2017

Kom med på en fantastisk rejse, når momondo for første gang sender ambassadør ud i den store verden. Mød Mads og Camilla fra Backpackerne.dk, som gør en dyd ud af at rejse på budget til nogle af verdens mest fjerne og eksotiske destinationer. Mød også Matilde fra Helsematilde.com, der kæmper for at nedbryde tabuer og modigt kaster sig ud i nye udfordringer og eventyr, såsom at rejse alene ud i verden.

Vores ambassadører er på hver deres måde med til at åbne verden op, og inspirere andre til at udforske fremmede lande, kulturer og møde nye mennesker – og det vil vi hjælpe dem med at gøre endnu mere af. Læs med herunder og bliv klogere på hvem de tre rejselystne personer er, og hold dig opdateret på deres færden rundt i verden på deres blogs samt momondos Facebook.

 

Mads og Camilla – Backpackerne

Backpackerne.dk er momondo ambassadører 2017
© Mads og Camilla, backpackerne.dk

Kan I kort beskrive jer selv?

Når det kommer til at rejse, komplimenterer vi hinanden meget godt. Mads står for at researche hvor vi skal hen, hvad vi skal opleve og Camilla står for de mere praktiske sider af det at rejse, såsom at pakke tasker og holde orden i vores sager. Mads er dårlig til at sige nej, så når en lidt for ivrig sælger sniger sig ind på os, er det som regel Camilla der tager fløjlshandskerne på. Mads er til gengæld lidt mere dumdristig og får tit nogle lidt for fikse idéer, såsom at klatre på en bjergside i 5000 meters højde for at komme tæt på en gletsjer eller dykke med en flok tyrehajer på 3 meter på Fiji. På den måde sørger vi for at tingene ikke løber løbsk eller bliver kedeligt. Camilla holder Mads fra unødvendige køb og fra at blive overmodig, hvor Mads derimod får hevet Camilla lidt ud af hendes “komfort zone”.

Hvordan er I som rejsende?

Vi har de sidste 2 år rejst rundt i verden som backpackere. For det meste rejser vi langsomt og på budget, og er derfor meget fleksible i forhold til vores rejseplaner. Vi elsker at udforske nye steder, opleve nye kulturer, se vilde dyr og finde nogle flotte bjerge at vandre omkring. Derudover har vi helt fra begyndelsen af vores rejser fået en stor passion for fotografi – i vores øjne er det den bedste souvenir man kan have!

Hvad er jeres mest uforglemmelige rejseminde, og hvorfor?

Uforglemmelige rejseminder har vi nok af til at skrive flere hele romaner, men hvis vi skal udvælge nogle af de fedeste oplevelser vi har haft, må det være Galápagosøerne, da vi boede ved en mexicansk familie, naturen i Patagonien, hajdykket på Fiji, Påskeøen og da vi købte en bil i New Zealand og udforskede hver en krog af landet i 2,5 måneder. De fleste oplevelser omhandler på den ene eller anden måde naturen, men uden menneskerne i og omkring naturen, ville det ikke være helt så specielt. Vi har mødt hundredevis af fantastiske mennesker rundt omkring og de har allesammen været med til at gøre vores rejseoplevelser den smule bedre.

Hvad er jeres drømmedestination og hvorfor?

Det er spørgsmålet der er umuligt at svare fyldestgørende på. I princippet er de fleste lande i verden vores drømme destinationer. Vi har rejst og set utrolig meget af Mellem- og Sydamerika, så nu har vi vendt vores fokus på Afrika og Asien/Oceanien. Nærmere bestemt Tanzania, Botswana, Sydafrika, Madagaskar, Kina, Indien, Nepal, Iran, Papua Ny Guinea og Sydkorea. Hvis alt går op i en højere enhed en dag, så står vi forhåbentlig blandt pingviner på Antarktis.

Nævn 3 ting som I aldrig ville rejse uden

Udover de åbenlyse ting som tøj, pas og penge, må det være vores kamera, smartphones og telt. Vi er ivrige rejsefotografer og enige om at vores billeder er de bedste souvenirs og minder vi har fra vores rejser. En smartphone er efterhånden en uundværlig ting, hvor vi både håndterer vores økonomi, køber flybilletter, booker hotel/hostel og navigerer os rundt i byerne. Desuden har vi altid vores telt med, så vi altid kan komme ud i naturen og ikke være afhængig af at der skal være et hotel i nærheden. Det giver en anden form for frihed, at kunne sove næsten hvor vi vil og så er mange af vores bedste oplevelser nogle vi får når vi er ude at vandre.

Følg med i Mads og Camillas eventyr

Matilde – Helsematilde

Matilde fra helsematilde som momondo ambassadør
© Matilde Trobeck, Helsematilde.com

Kan du kort beskrive dig selv?

Jeg er 29 år gammel, single og bor i København. Jeg er uddannet pædagog med speciale i idræt. Jeg er pt. fuldtidsblogger på bloggen helsematilde.com, som jeg har haft i snart 8 år. Jeg skriver mest om alt det, som er tabubelagt og svært at tale om, om at holde af sig selv lige som man er og så skriver jeg om træning, men træning som er lystbetonet.

Hvordan er du som rejsende?

Jeg er god til at finde rundt, fordi jeg har en fotografisk hukommelse, så jeg kigger efter særlige bygninger, skilte og andre kendetegn, for kort kan jeg sjældent finde ud af. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg altid skal have et stykke frugt eller en energibar med i tasken, for jeg er ikke sjov at rejse med, hvis jeg er sulten. Jeg kan godt lide at udforske, helst på egen hånd og så kan jeg sidde i timevis og kigge på naturen og særligt på vand og strand. Jeg elsker at spise og det er meget vigtigt når jeg rejser, jeg skal smage det hele!

Hvad er dit mest uforglemmelige rejseminde, og hvorfor?

Jeg var i Thailand med min bedste veninde i januar og det var den bedste rejse. Vi har aldrig rejst sammen, men det fungerede så fint. Vi var gode til at gå på kompromis og var sultne samtidig, trætte samtidig og havde lyst til de samme ting. Jeg er ikke så glad for at svømme på dybt vand, men min veninde fik mig ud på en båd og fik mig presset til at hoppe i vandet og snorkle og det var en vanvittig fed oplevelse. Vi skal rejse igen sammen for det er minder jeg aldrig glemmer!

Hvad er din drømmedestination og hvorfor?

Jeg vil rigtig gerne til Sumatra, der stammer min mormor fra. Hun tog til Danmark som 5-årig og vendte aldrig tilbage, så aldrig sin familie igen. Jeg vil gerne se landet og se hvor hun kommer fra. Og så vil jeg gerne til Bahamas, det er en gammel drøm som jeg har med min bedste veninde.

Nævn 3 ting som du aldrig ville rejse uden

Min notesbog hvor jeg skriver ideer, tanker og tegner, min telefon da jeg gerne vil facetime med dem jeg elsker, hvis jeg får hjemve og mine løbesko, da jeg altid løber i de lande jeg rejser. Ikke nødvendigvis lange ture, men jeg synes det er skægt at løbe i andre lande.

Følg med i Matildes eventyr
Vi her hos momondo ser frem til at følge med når Mads, Camilla og Matilde rejser ud i verden på eventyr. Følg med på deres blogs og bliv inspireret til at gøre flere af dine rejsedrømme til virkelighed.

Oprindeligt publiceret

24/03/2017