Let’s open our world: Udforsk kulturel diversitet med The DNA Journey

Udforsk din mangfoldighed og se, hvordan du er forbundet med resten af verden

Tør du spørge, hvem du i virkeligheden er?
Tør du spørge, hvem du i virkeligheden er?

Rejser åbner vores sind – og vores verden.

Når vi rejser, fordyber vi os i forskellige kulturer og skikke. Ved at være åbne overfor nye oplevelser, er vi med til at nedbryde grænser mellem mennesker – grænser, som får os til at tro, at der er mere, der adskiller end forener os.

 

Hvorfor udforske din egen mangfoldighed?

Ser du under overfladen af de spændende oplevelser, lyde og dufte, du møder i et fremmed land, vil du ofte finde flere ligheder end forskelle. På et dybere plan ligner vi alle sammen hinanden. Faktisk er de fleste af os meget mere mangfoldigt sammensat, og har meget mere til fælles med mennesker fra andre lande, end vi umiddelbart tror.

I en uafhængig undersøgelse af 7.292 mennesker i 18 lande har vi fundet ud af, at over halvdelen af os mener, der ville være mindre intolerance i verden, hvis folk rejste mere. Og tre fjerdedele af os mener, at rejser får os til at se mere positivt på forskelle mellem mennesker.

momondo blev grundlagt på den overbevisning, at alle skal kunne rejse rundt i verden, møde nye mennesker og opleve andre kulturer og religioner. At rejse er at give næring til den naturlige nysgerrighed, som får os til at undersøge verden, opsøge andre veje og se verden i et nyt lys hver eneste dag – for når vi oplever noget anderledes, ser vi tingene på en ny måde.

Vi vil gerne opfordre dig til at udforske nye destinationer og udfordre dit verdenssyn ved at følge vores fem råd, ikke mindst når du rejser:

1. Vær åben

At rejse handler om at møde det nye og ukendte. Sænk paraderne og mød verden med et åbent sind. Husk, at du er lige så forskellig fra andre, som de er forskellige fra dig.

 

2. Tal med fremmede

Ikke kun personalet på dit hotel. En fremmed er en ven, som du endnu ikke har mødt. Og et hurtigt spørgsmål kan udvikle sig til en inspirerende samtale.

 

3. Sig ja!

At rejse handler ikke kun om destinationer – men mere om det, der sker undervejs. ”Ja” er det magiske kodeord til nye oplevelser. “Ja, jeg er faret vild”. “Ja, jeg ville elske at danse med dig”. ”Ja, der er plads ved dette bord …”

 

4. Følg din nysgerrighed

Hav modet til at gøre noget for første gang. At rejse handler om at krydse grænser, også dem, du har sat for dig selv.

 

5. Del dine oplevelser

Når du møder verden med et åbent sind, inspirerer du andre. Del dine oplevelser med venner og familie, så også de får en bid af den skønhed og venlighed, som du møder på din vej.

Vi håber, du vil rejse – og leve – med disse råd i baghovedet, og at du vil dele dine oplevelser med os og resten af verden på Instagram og Facebook med hashtagget #LetsOpenOurWorld

 

For mere information om The DNA Journey, læs mere  på letsopenourworld.com.