Om Momondo


momondo er et globalt rejsesite med en bred samling af gratis tjenester, der hjælper dig med at planlægge din næste rejse. Vi bliver anbefalet af New York Times, CNN, CBS, Daily Telegraph, Frommers m.fl.

Vi er ikke et rejsebureau, vi er ikke et flyselskab, vi er ikke en booking-portal, og vi sælger ikke flybilletter.

Vi søger derimod billetpriser på hele internettet – præcis som du selv gør, når du leder efter din næste flyrejse. Den eneste forskel er, at vores robotter søger hundredevis af sider på samme tid for at give dig et overblik på få sekunder.

Som et nyt feature kan vi også spotte de billigste rejsedestinationer, så du nemt finder overblik over, hvor du kan rejse hen – indenfor dit budget.

Baggrund


Momondo er opstået på dansk initiativ, skabt af erfarne folk fra rejsebranchen og dygtige programmører med en passion for ny teknologi – samt at rejse og møde nye mennesker.

Vores webside blev lanceret i september 2006 som en flysøgemaskine alene. Vi var små og ukendte, men vidste, at vi havde en unik teknologi. En teknologi, som kunne bringe folk til alle klodens summende metropoler og hemmelige steder – til lave omkostninger.

I dag har vi introduceret vores Cityguide, er blevet flersprogede og har tilføjet søgemaskiner til hoteller og billeje. Mange dedikerede udviklere og rejseentusiaster har siden sluttet trop og gør et fremragende stykke arbejde for at nå vores mål.

Vi har nu afsøgt verden i et par år efterhånden, og vores forkærlighed for at rejse og møde nye mennesker er alt andet end dalende. Jo bedre vi lærer vores brugere at kende og alle de faverige steder, de deler med hinanden på vores Cityguide, desto sjovere er det.

Oplev verden i farver

 Nogle af de bedste steder i byen er også blandt de mest vanskelige at finde. Momondos Cityguide viser dig byens små gemmesteder –madoplevelser, hotte natklubber og originale butikker. Stederne er delt og farvelagt af vores dedikerede brugere.

 

Kender du et skønt lille sted? Del dine yndlingssteder med os på Cityguiden.

Vi forbinder ofte stemninger med farver. Vi forbinder rød med kærlighed og passion. Grøn med natur, leg og aktivitet. Turkis med ro. Hver farver leder opmærksomheden hen på en stemning. Og hjælper os til at opleve samme stemning. Ved at farve stederne på vores Cityguide hjælper vi dig med at navigere efter dit humør og opdage steder, der passer lige til dig.

Vælg den by, du rejser til, og den farve, der passer til dit humør. Hvis du vælge hotpink får du et kort over klubber, restauranter, butikker og hoteller som passer til den festlige og trendy side af dig. Måske er du i stedet i humør til romance og hygge? Så vælger du rød. Rejser du med børn og ønsker guides til familievenlige steder? Så vil de grønne nuancer passe til dig.

Det er en fantastisk ny måde at dele og opdage steder på. Så finder du med det samme de steder, hvor du føler dig hjemme, uanset hvor du rejser hen.

Vi ønsker at ændre, hvem der er hvem ...


Hvem er en New Yorker? Hvem er en københavner? Hvem er en londoner? Vi ønsker at ændre, hvem der er hvem. Det er vores mission. Og det er simpelt. Enhver, der er på et sted, er en del af stedet. Vi er, hvor vi er.

Den ene dag kan du være en New Yorker, den næste en stockholmer. Og enhver, der kommer til København, er en københavner. En backpacker fra Amsterdam, en familie fra Delhi eller en studerende fra Arizona – de er alle københavnere, mens de er i København. De er en del af byens stemning og fortjener at opleve alle byens små gemmesteder – sammen med lokale og medborgere.

Vi ønsker ikke at skabe endnu en guide, som degraderer besøgende til turister – der oplever byen udenfra eller fra turistruten og gennem en kameralinse.

Vi ønsker, du opdager byens hemmelige steder ved at følge dit humør og navigere efter de farverige stemninger. Vi inviterer dig til at være en verdensborger. Kig forbi og tag del i vores rejseunivers. Føl dig hjemme, hvorend du er.

Hvorfor bruge Momondo?


Vi er små, uafhængige og har den bredeste søgning og prissammenligning. Vores vision er at give vores brugere total prisgennemsigtighed.

Vi finder og sammenligner priser fra over 700 websites. Så vidt vi ved, er Momondo søgemaskinen med den mest komplette dækning, og vi tilføjer hele tiden nye ruter og flyselskaber til vores søgninger.

Hvordan gør vi det? I modsætning til de fleste andre rejsesøgemaskiner læner vi os ikke blot opad et par flyselskabers databaser, som alle er afhængige af, at andre giver dem information. Efter vores mening er disse databaser ufuldstændige, da de ikke indeholder nok billetpriser og flyselskaber. Derfor har vi udviklet vores egen teknologi.

Vi har bygget mere end 700 robotter eller ’crawlere’. Hver robot er unikt bygget til at foretage en søgning på et bestemt websted. Robetterne arrangerer de oplysninger, de indsamler, og returnerer dem til Momondo.

Det giver os en kæmpe fordel, da vi hermed kan inkludere både de store internationale flyselskaber samt den lille lokale leverandør, som ofte ikke findes i de databaser, der bruges af andre. Tilbagemeldingerne fra vores brugere er også meget nyttige for os, da vi så kan inkludere de leverandører, som du foreslår. Fordi vi bruger vores egen teknologi, er vi mere uafhængige og kan nemt tilpasse og forøge vores søgninger.

Sådan gør vi. Og hermed kan du søge efter det bedste tilbud på hundredevis af sider med en enkelt søgning på Momondo.

Vores programmører gør et godt stykke arbejde


Det kan være en udfordring at bygge rejsesøgemaskiner, da deres robotter skal udfylde oplysninger (fx destination, rejsedato, etc.) for at få adgang til information (køreplaner og priser). Desuden skal robotterne forstå informationerne på samme måde, som et menneske ville gøre det, for at kunne sortere og omdanne dem til hele resultat-sæt.

Så vidt vi er bekendte har Momondo den mest komplette dækning af lavprisflysselskaber i Europa. Vores programmører gør et godt stykke arbejde: De programmerer en masse robotter, der sender rejseanmodninger til flyselskaber og agenturer – for at modtage priser og præsentere dem som nem prissammenligning.

Det er gratis at bruge Momondo, og har du glæde af vores service, så send os gerne nogle venlige ord – og vi vil svare ved kontinuerligt at udvikle nye funktioner.

Så hvor bestiller du din rejse?


Når du har foretaget din søgning på Momondo linker vi videre til det flyselskab eller det rejsebureau, som udbyder billetten. Så bestiller du din billet direkte af flyselskabet eller rejsebureauet.

Momondo søger på tværs af dem alle – rejsebureauer, nationale luftfartselskaver, lavprisselskaber m.fl for at give dig et samlet overblik over markedet.

Nogle gange er det billigst at bestille din flybillet direkte fra flyselskabet, på andre tidspunker kan du få dem billigst via et online rejsebureau, da de indkøber i store mængder.

Rejsebureauer kan dog typisk kun bestille flybilletter fra nationale luftfartselskaber og ikke fra lavprisflyselskaber.

Det gør det tidskrævende og vanskeligt for forbrugerne at opspore de bedste priser, når de søger flyselskabernes og rejsebureauernes websteder.

Det med småt

 

 

Kontakt


momondo A/S
Amagertorv 19
1160 København K
Danmark

Tlf: +45 33 37 80 80
Obs! Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Hvis du har spørgsmål vedrørende en bestilling, bedes du kontakte rejsebureauet eller luftfartsselskabet.

Kontaktpersoner:
Tore Pein Jensen, CMO
Hugo Burge, formand for bestyrelsen

Spørgsmål vedr. søgninger samt ris og ros; brug vores feedback-knap til venstre på siden.  

Firma-registrering:
Danmark, CVR 20181397

Feedback
Cookies
momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse.
Læs mere
Google+ YouTube Facebook Instagram Twitter