Lej en bil i Lahtis, Finland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lahtis, Finland

Lahtis, Finland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Lahtis, Finland
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Lahtis

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lahtis, Finland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

4,0
4 kontorer
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Lahtis, Finland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaas biludlejningsdisk

Biludlejning i Lahtis

Vi har foretaget 5 søgninger på biludlejning i Lahtis denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lahtis for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Lahtis. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lahtis, Finland?

Når du lejer en bil i Lahtis, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Lahtis er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Lahtis.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lahtis?

En Ford Focus er den mest populære bil at leje in Lahtis ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus på helt ned til 265 kr./dag in Lahtis, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 367 kr./dag. En anden populær bil at leje in Lahtis er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 297 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 245 kr./dag.

Hvordan er vejret i Lahtis, Finland i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Lahtis i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Lahtis i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Lahtis. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Lahtis plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Polo og Fiat Panda.


Leje af bil i andre byer i Finland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Helsinki, Rovaniemi og Kittilä i Finland

Biludlejning i lufthavne i Lahtis

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lahtis

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lahtis