Markedsfør dit brand på momondo.

Nå ud til de rejsende i det øjeblik, de har brug for dig. Styrk dit brand hos et engageret publikum, der er en del af din målgruppe og parate til at booke.

Lad os løfte dit brand til det rette niveau.

Kontakt os

Vores globale team

Millioner af rejsende besøger momondo hver dag for at finde deres næste destination, fly, hotel, lejebil og meget mere. Hos momondo kan de udforske nye måder at opleve verden på, uanset om det drejer sig om spændende destinationer eller den bedste flyforbindelse. Vores virksomhed består af rejsende, som ved, hvad der fanger deres opmærksomhed.

7 rejseleverandører i vores portefølje:

KAYAKmomondoHotelsCombinedcheckfelixCheapflightsSwoodooMundi

Vær med, hvor det sker.

Rejsen slutter ikke, når bookingen er foretaget. Foren dit brand med alle de meningsfulde øjeblikke, der gør enhver oplevelse fantastisk. Se, hvordan vi kan hjælpe dig med at skræddersy dine kampagner, så de når ud til de rejsende – uanset hvor, de befinder sig.

Planlægning

Planlægning

Udnyt vores inspirationsværktøjer, og få indflydelse på rejsebeslutningerne.

Søgning

Søgning

Få indsigt i realtid om de rejsende på markedet.

Booking

Booking

Hjælp de rejsende med at handle og vælge, når de mest har brug for det.

Traveling

På rejsen

Følg med de rejsende ud i verden, og vær den første, de tænker på, når de planlægger deres næste tur.

Muligheder for engagement

Se, hvilke muligheder vores annonceringspartnere har, så du kan få dit budskab ud til vores engagerede målgruppe. Se vores annonceeksempler.

Se eksempler

Lad os fortælle dig præcis, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Tal direkte med rejsende.

Nå ud til de rejsende, som leder efter dig (selv hvis de ikke ved det endnu).

Få indsigt i realtid om de rejsende på markedet. Skræddersy dine kampagner, og skab relevante budskaber til forskellige segmenter af rejsende.

Find din stemme – og skab inspirerende annoncer, der giver resultater.

Brug vores specialudviklede værktøjer og funktioner, og skab kampagner, der giver opmærksomhed omkring dit brand og skaber resultater.

Mød de rejsende, hvor de er.

Med en multiplatform-strategi er du altid der, hvor de rejsende har mest brug for dig.

Find kreative løsninger.

Skab opmærksomhed.

Som pionerer inden for metasøgninger på rejser har vi årevis af erfaring, milliarder af søgninger og en overflod af data, du kan udnytte til at løfte dit brand.

Maksimér dine resultater.

Vi gennemtester alt for at se, hvad der fungerer. Samarbejd med et team, som konstant arbejder på forbedring. Vi vil hjælpe dig med at nå dine mål.

Hurtigere konverteringer.

De klikkede, og det var det, ikke? Nej. Få en række værktøjer til rådighed, som fortsætter samtalen.

Kontakt os.

Lad os tage hul på samtalen.    Du bekræfter og giver samtykke til, at momondo må behandle dine kontaktoplysninger med henblik på at kontakte dig og give dig et tilbud. Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, men ikke længere end efter to års inaktivitet. Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder til registrerede data, herunder, men ikke begrænset til, anmode om adgang til dine oplysninger og sletning af dine oplysninger. Hvis du bor inden for EØS, kan momondo overføre dine personlige data til tilknyttede virksomheder og til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, f.eks. Schweiz og USA.