preload

EuroPride Valletta

En fejring af mangfoldighed og lighed for alle.

7. – 17. september 2023

Dette års EuroPride finder sted på den guddommelige og ekstremt imødekommende ø Malta!

Maltas unikke geografiske placering placerer øen lige dér, hvor Europa og Nordafrika mødes, ikke langt fra Mellemøsten. Det er en af grundene til, at Malta prioriterer lighed og LGBTQ+ menneskerettigheder. På EuroPride Valletta vil du opleve mennesker fra hele verden, der, uden frygt, mødes for at fejre kærligheden.

preload

Find fly, ophold og billeje

Det her vil du ikke gå glip af.

Sammen med de traditionelle marcher og episke fester vil EuroPride Valletta byde på et afbalanceret udvalg af udstillinger og forestillinger. Glæd dig til foto- og kunstudstillinger, cirkus- og burleske aftener, jazz- og punkkoncerter og meget mere. Virkelig en EuroPride at huske!

Repræsentation af Pride – fotoudstilling

7. – 17. september 2023

Denne udstilling viser udtryksfulde fotografier af kunstnere bosat i hele Middelhavsområdet. Værkerne skildrer LGBTQ+ communityets udfordringer, skønhed og succeshistorier.


Åbningsarrangement

7. september


Pride-march og show i Victoria på Gozo

9. september

Dette er din mulighed for at opleve den nordligste del af Malta: øen Gozo. Hjælp med at sprede kærlighed og lighed i Victorias gader i Pride-marchen, og bliv bagefter hængende til de uforglemmelige optrædener med talentfulde maltesiske kunstnere.


EuroPride march

16. september


Koncert med Christina Aguilera

16. september

Dette show vil du ikke gå glip af. Den ikoniske popstjerne og LGBTQ+ allieret er hovednavnet ved EuroPrides hovedkoncert på The Granaries i Floriana. Vær forberedt på at blive overvældet af hendes episke toner og budskaber om kærlighed og fest.


Få flere oplysninger

Du vil elske Malta.

Valletta, i hjertet af Middelhavet, tilbyder en afslappet livsstil, som er værdsat og eftertragtet. Kysten og de grønne områder byder på afslappende pauser, hvor man kan nyde det autentiske og velduftende maltesiske køkken.

Læs mere om Malta i vores rejseguide

Sådan kommer du til Valletta.

Du kan flyve fra København til Valletta med én mellemlanding. Der er mange flyselskaber, der tilbyder disse flyvninger, herunder Air Malta, Austrian Airlines, British Airways, Lufthansa, Brussels Airlines, SAS og Ryanair. Flyvetiden afhænger af mellemlandingens varighed, men kan være så kort som 5 timer og 35 minutter ud og 4 timer og 50 minutter tilbage.

Find fly til Valletta

Disse ting er et must på Malta

Besøg Mdina

Lej en bil, og kør til midten af øen for at fordybe dig i landets historiske gamle hovedstad. De oldgamle fæstningsværker er fulde af huse, der går mange århundreder tilbage.

Besøg Mosta Dome

Mosta Dome er en ikonisk kirke dedikeret til Jomfru Maria. Kuplen minder om den i St. Paul’s Cathedral i London, bare større. Resten er baseret på Pantheon i Rom.

Tag ud at dykke

Øen Malta og dens naboøer byder på dykning for alle niveauer. Begyndere kan blive fortrolige med dykning i Anchor Bay, hvor der ikke er så dybt, mens mere erfarne dykkere kan prøve grotte-, rev- eller vragdykning.

Hav det sjovt i Popeye Village

Denne forlystelsespark blev bygget som en kulisse til filmen fra 1980 og har rustikke bygninger, en biograf, live-action shows og “mød og hils på” Popeye-figurer. Entréen inkluderer også en naturskøn sejltur rundt i bugten.

Opdag St Julian’s

Med udsigt over Spinola-bugten har St Julian’s al den charme, du kunne ønske af en gammel fiskerlandsby i Middelhavet, og byder også på spænding, hvis du ønsker det. Der er masser af restauranter, barer og gode hoteller, og der er ikke langt til Valletta.

Smuk og indbydende indkvartering på Malta

/ Leonardo image

The Phoenicia Malta

9,3 Fantastisk
fra 2.787 kr.
/ Expedia Group image

Marco Polo Malta Hostel

8,3 Meget god
fra 149 kr.
/ Expedia Group image

Seaview Hotel Malta – Adults Only

9,1 Fantastisk
fra 952 kr.
/ Expedia Group image

Two Pillows Boutique Hostel

9,0 Fantastisk
fra 238 kr.
/ Expedia Group image

Hotel Juliani

9,2 Fantastisk
fra 967 kr.
/ Expedia Group image

La Falconeria Hotel

9,0 Fantastisk
fra 938 kr.

Flere oplevelser i Valletta og på Malta

Malta: En essentiel rejseguide for LGBTQ+-rejsende

Familieferie på Malta: noget for enhver smag

Oplevelser på Malta

Dykning på Malta: Alt hvad du behøver at vide

Nyd et lille eventyr med en weekend på Malta

Misundte måltider: En introduktion til maltesisk mad

Byg din egen rejse med Trips

Med Trips kan du holde alle dine bookinger – fra flyrejser, ophold, billeje og endda restauranter, koncerter og aktiviteter – samlet ét sted, så du nemt kan få et overblik. Trips er også fantastisk til at samarbejde med din rejsegruppe om den samme rejse.

Trips er gratis og optimeret til momondos app – opret en konto nu, og kom i gang med at planlægge din næste rejse.

Kom i gang

Se flere arrangementer, få anbefalinger om destinationer, læs mere om sikkerhed på rejsen og meget mere på vores side LGBTQ+ Rejsende.

Gå til siden