• Log ind
Privatlivsindstillinger
Danmark (Dansk)
Dansk

Sådan fungerer momondo

Som verdens førende rejsesøgemaskine arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde vores brugere de oplysninger, de har brug for, så de nemt kan planlægge og bestille deres rejser.

En simpel søgning på momondo gennemsøger priser fra hundredvis af rejsesites på få sekunder. Uanset om du er på udkig efter fly, hoteller, udlejningsbiler eller pakkerejser, indsamler vi tilbud på tværs af nettet og samler dem på ét sted. Sammenlign de forskellige muligheder for fly, hoteller, udlejningsbiler og pakkerejser, og vælg, hvor du vil booke - uanset om det er direkte hos flyselskabet, hotellet, biludlejningsfirmaet eller et andet rejseselskab.

Priserne bliver hentet direkte hos rejsesitene og bliver samlet i en oversigt, uden der opkræves gebyrer fra momondo. Når du har valgt dit foretrukne tilbud, er det udbyderen af tilbuddet, der betaler os for, at vi videresender dig til deres website eller hjælper dig med at booke hos dem. Dette gør vores service helt gratis for brugere.

En anden måde, vi tjener penge på, er ved at vise rejserelaterede reklamer på vores side. Hvis du klikker på en annonce, bliver vi i nogle tilfælde betalt for dette klik af afsenderen af annoncen.

Sådan opstiller vi resultaterne.

Der er flere faktorer, der spiller ind i forhold til, hvordan vi lister vores resultater. Det kan være en kombination af oplysninger såsom pris og anmeldelser. I relation til fly inkluderer vi i øvrigt elementer, der kan påvirke din komfort såsom rejselængde og antal stop. For at være sikker på, at du finder det, du er på udkig efter, tilbyder vi filtre, der hjælper dig med at skræddersy din søgning, samt enkle sorteringsmuligheder såsom "pris".

Vil du vide mere? Vi sorterer resultater på forskellige dele af siden på følgende måde:

Fly

Bedste og anbefalet

Et billigt tilbud er ikke nødvendigvis det "bedste". Som standard rangeres fly ud fra at give dig det bedste kompromis mellem pris og bekvemmelighed, baseret på faktorer som flyrejsens varighed, pris, afstand mellem afrejsested og destination, antal rejsende og hvordan du startede din søgning. Faktorernes relative betydning er specifik for hvert sæt søgeresultater, f.eks. vil prisen være mindre relevant, hvis den billigste flyrejse kun er en smule billigere, men meget længere end den hurtigste flyrejse. I sidste ende er det op til dig, men at spare 300 kroner er ikke nødvendigvis tillokkende, hvis der er en mellemlanding på ti timer.

I tilfælde af, at flere søgeresultater har den samme pris for de samme flyrejser, vil rangeringen af søgeresultaterne hovedsagelig være baseret på klikrate og omkostninger pr. klik. Nogle gange vurderer vi også kvaliteten af den service, du får fra et udbyderwebsted. Vi fremhæver ting som en udbyders booking- eller bagagegebyrer, så du har den samlede pris, når du sammenligner dine muligheder. Hvis en udbyder ikke er ærlig med sine gebyrer og dermed gør sine priser mindre synlige, anbefaler vi dem som udgangspunkt ikke.

Vi viser tilbud fra mange forskellige kilder, herunder flyselskaber, rejsesøgemaskiner, globale distributionssystemer, rejseadministrationsselskaber og online rejsebureauer, men vores resultater afspejler måske ikke altid alle tilgængelige tilbud.

Billigste

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbyderes sider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på elementer såsom popularitet eller anmeldelser. Udbydere kan også være fremhævet, hvis de betaler mere for de klik, de får.

Overnatning (hoteller og andre overnatningsmuligheder)

Vi benytter interne algoritmer til at rangere ejendomssøgeresultater og til at sortere udbydere af bookingmuligheder i et givent ejendomssøgeresultat. For at holde det visuelt enkelt, runder vi altid prisen op til det nærmeste hele tal.

For rangering af ejendomsresultaterne: som standard rangordnes resultaterne efter vores algoritme "anbefalede", som er baseret på nogle få nøgleparametre: pris, gæstevurderinger og popularitet (målt i klik). Den relative betydning af parametrene er specifik for hvert sæt søgeresultater, f.eks. vil prisen være mindre relevant, hvis prisforskellen er meget lille. Vi tager også højde for det gennemsnitlige indtægtspotentiale for momondo fra hvert hotelresultat. Derudover kan du også sortere resultaterne efter pris, hotelklasse, vurderingsscore og afstand (fra destinationen i din søgning).

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbyderes sider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på faktorer såsom udbyderens pris sammenlignet med den billigste pris og momondos gennemsnitlige indtjeningspotentiale for hvert hotelsøgeresultat. Hvis det billigste tilbud ikke vises over knappen "Se tilbud" eller "Vælg" i en hoteloversigt, kan du se det ved at kigge efter den pris, der er markeret med grønne.

Pris

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Billeje

Anbefalet

Den "anbefalede" algoritme på vores bilsøgeside er baseret på pris, momondos indtægtspotentiale, generel klik-popularitet og populariteten af forskellige biltyper på hver destination (f.eks. er firhjulstrækkere mere populære end normalt på dette afhentningssted). For nogle steder (kun os i øjeblikket) tager vi også højde for gæstevurderinger af hvert udlejningsfirma. Faktorens relative betydning er specifik for hvert sæt af søgeresultater.

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbyderes sider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på elementer såsom popularitet eller anmeldelser. Udbydere kan også være fremhævet, hvis de betaler mere for de klik, de får.

Pakkerejser

Anbefalet

Den "anbefalede" algoritme på vores pakkerejsesøgeside er baseret på nogle få nøglefaktorer. De vigtigste afhænger af prisen, hotellets gæstevurdering og dets popularitet (baseret på klik). Vi vurderer også det gennemsnitlige indtægtspotentiale for momondo for hver pakkerejse i vores anbefalinger.

I en pakkerejseoversigt viser vi vores resultater baseret på en intern algoritme, der balancerer priserne og vores indtæger for de viste resultater. Pakkerejser, der vises på momondo er ofte tilgængelige på flere udbyderes side, og disse betaler alle for klik eller bookinger, de modtager via momondo.

Tog og bus

Afgangstid

Vi har sorteret resultaterne for tog og busser efter afgangstidspunkt for at gøre det nemmere at finde en rute, der passer til din tidsplan.

Billigste

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Vores tog- og buspriser inkluderer obligatoriske skatter og afgifter afhængig af lokation. Tjek, om der er yderligere gebyrer. Nogle partnere kan opkræve ekstra for service, bagage eller for visse betalingsmetoder.

Sådan får vi priserne.

Vi søger på tværs af hundredvis af rejse-, flyselskabs-, hotel- og biludlejningssider på samme tid. Vi stræber altid efter at vise de mest nøjagtige og aktuelle oplysninger, men der kan opstå unøjagtigheder. Nogle gange skyldes det, at udbyderens websted ikke opdaterer deres beholdning hos os, at den ikke har forbindelse til vores side, eller at en anden rejsende allerede har bestilt dette tilbud. Sidstnævnte kan nogle gange ske, fordi vi lagrer resultater for at holde sidens hastighed oppe, så du ikke oplever ventetid. Hvis du og en anden rejsende f.eks. starter den samme søgning inden for samme minut, vil vi højst sandsynligt vise jer begge de samme resultater. Som minimum skal vores udbyderes websteder give os en opdateret prisopgørelse hver 24. time. Selvom vi søger på så mange sider som muligt, kan vi ikke søge på dem alle. Der er også tilfælde, hvor vi ikke viser resultater fra visse udbydere af tekniske eller kommercielle grunde, eller fordi vi kan se, at de har en negativ indvirkning på kundetilfredsheden.

Sådan får vi anmeldelser.

Anmeldelser vises på vores side på flere forskellige måder. Vi viser anmeldelser og vurderinger fra andre kendte rejsesider. Vi viser også anmeldelser fra brugere, der har foretaget en booking gennem vores platform, mens de er logget ind, eller som har indsendt deres rejseplan til os (læs mere om Trips her).

Selvom vi gerne vil offentliggøre alle anmeldelser, uanset om de er positive eller negative, vil vi ikke vise anmeldelser, der overtræder vores retningslinjer eller vilkår for anmeldelsesudbydere, i lighed med vores Vilkår & betingelser, herunder anmeldelser, der indeholder eller henviser til (blandt andet):

  • Ulovlige aktiviteter;
  • Personlige eller følsomme oplysninger;
  • Skældsord, seksuelle referencer, hadefuld tale, diskriminerende bemærkninger, trusler osv.
  • Imitation;
  • Er ikke relateret til emnet eller den tilsigtede brug af området på vores websted (efter vores eget skøn)
  • Spam og falsk indhold.

Og for at sikre, at anmeldelserne stadig er relevante, stopper vi muligvis med at vise anmeldelser, når de er tre år gamle, eller hvis der er sket en ændring af ejerskabet.

Vores vurderingsscore beregnes ved at tage gennemsnittet af de vurderinger, som vi selv indsamler, og de vurderinger, som vores partnere har indsamlet.

Sådan samarbejder vi med andre selskaber.

momondo is part of the KAYAK portfolio of metasearch brands, including KAYAK, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, HotelsCombined and Mundi.

KAYAK har kontraktlige partnerskaber med de fleste af de 700+ udbyderes websteder, der kan ses blandt vores resultater. Hvis du er et selskab, der er interesseret i at arbejde med os, henviser vi til vores Affiliate-side eller side for hotelejere.

Udover disse partnerskaber er KAYAK en del af Booking Holdings Inc., der omfatter andre rejsesider såsom Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com og Opentable.com.


Lidt om momondo

Hvordan fungerer momondo, og hvorfor er det gratis for dig?

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser, du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af CNN, The New York Times og Frommer's