preload

Den måde, vi rejser på, ændrer sig, og flere og flere nøjes i dag med håndbagage. Derfor er det vigtigt, at du har styr på målene, så du undgår at betale uventede bagagegebyrer i lufthavnen.

Undgå ubehagelige overraskelser ved gaten

momondos nye værktøj anvender Augmented Reality til hurtigt at scanne din taskes størrelse i tommer eller centimeter. Den giver dig derefter et overblik over de forskellige flyselskabers bagageregler, så du kan se, om din taske kan medbringes som håndbagage, eller om den skal tjekkes ind.

Da håndbagageregler kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, er Carry-On Checker en effektiv måde at holde styr på dit flyselskabs seneste regler, så du altid er velforberedt. Fungerer også for rygsække.

Prøv Carry-On Checker

Prøv værktøjet i den seneste opdatering af momondos app. Har du den endnu ikke? Hent den her:

App Store
Google Play

Om forfatteren

Allan KortbækAllan er en verdensmand. Han er udgivet forfatter, og hans hobbyer spænder over fotografi, sport og moderne kunst. Han er også en ivrig koncertgænger og spirende surfer. Når han ikke løber rundt på fodboldbanen, kan du finde ham med en cocktail i solen på de mange strande, der står på hans ønskeliste.

Udforsk flere artikler