DiscoverUncategorized

Book efterårets golf i solrige Spanien

Spanien er et skønt getaway, og måske især om efteråret. Landet er desuden fuldt af spektakulære golfbaner både for begyndere og for mere rutinerede golfspillere. De mest populære golfområder i Spanien finder du ofta langs kysten. Costa Blanca, Costa Del Sol og Mallorca er populære destinationer for den soldyrkende golfspiller, som ønsker at nyde middelhavskystens smukke miljøer. For den der vil kombinere sin golfrejse med storbypuls, byder også Barcelona-området og Madrid på en hel masse udfordrende og storslåede golfbaner.

Her kan du læse mere om de mest populære golfdestinationer i Spanien og få tips på fantastiske golfbaner i området – book dine starttider med det samme!

 

Costa Blanca

Det er svært at sige, hvad der er det allerbedste ved Costa Blanca. Er det de 200 km af solrige strande, den rige kultur og historie eller alle golfbaner af høj kvalitet og det fantastiske landskab? Måske er det en kombination af alle disse ting, der gør Costa Blanca til en af Spaniens mest populære feriedestinationer. Hvis du vælger Costa Blanca som din næste golfdestination, vil du ikke blive skuffet. Takket være et varmt og behageligt klima, golfbaner designede af verdensberømte arkitekter og et stort kulturelt udbud, vil dine oplevelser på Costa Blanca blive uforglemmelige.

Golfbaner på Costa Blanca

Lo Romero – Fra 50€

Lo Romero er en golfbane som ikke ligner nogen anden. Den byder på en masse udfordringer skabt omkring det naturlige landskab, sammen med en fantastisk udsigt over havet. Banens absolutte højdepunkt er det 18. hul, som ligger på den runde ø omgivet af vand. Uforglemmelige oplevelser garanteres.

Book starttider

Alenda Golf – Fra 52€

Alenda Golf er et rigtigt paradis for golfelskere og ligger i Alicante, Costa Blanca, Spanien. Golfbanan er bygget med maksimal respekt for landets naturlige miljø. Dette, i kombination med et rart klima og spektakulær udsigt, vil gøre dit besøg i Alenda Golf Club til en uforglemmelig oplevelse.

Book starttider

 

Vistabella Golf – Fra 50€

Vistabella Golf byder på en hyggelig og interessant bane som alle vil nyde! Klubben byder på imponerende hele 40 hektar, udformet med ønsket at give golfspillere fantastiske oplevelser og en spillemæssig udfordring, som de aldrig vil glemme. 

Book starttider

 

Costa Del Sol

Vidste du at solen skinner 260 dage om året her? Til dette faktum tilføjes et fantastisk udbud af golfbaner, udsøgt mad, livlig kultur og utrolige udsigtspladser, og du vil hurtigt forstå hvorfor Costa del Sol gang på gang bliver udnævnt til den primære golfdestination. Efter en spændende omgang golf, kan du vælge om du vil tage en gåtur i de charmerende gader i Malagas gamle kvarter, eller nyde solen på en af de solrige strande. Uanset hvad du vælger, så garanteres du en fantastisk tid, samtidigt med at du spiller din yndlingssport.

Golfbaner på Costa Del Sol

La Cala Campo Asia – Fra 39€

La Cala Asia er den ældste golfbane i La Cala Golf-familien. Denne golfbane er også mere udfordrende end de to andre, og er derfor populær blandt profesionelle som leder efter en forandring af den normale golfrutine. La Cala Asia vil overraske dig med smallere og kortere fairways og den kræver præcision og koncentration. Forbered dig på en rigtig udfordring.

Book starttider

 

Los Naranjos – Fra 80€

Los Naranjos blev designet af Robert Trent Jones Sr. som anses for være en af de bedste golfbanedesignerne i Europa. Banan byder på et bredt udbud af spændende udfordringer som brede fairways og strategisk placerede bunkers. Los Naranjos har været vært for Spanish Open og er flere gange blevet udnævnt til årets bane på Costa del Sol.

Book starttider

 

Finca Cortesín – Fra 175€

Denne 18-huls golfbane er en rigtig perle. Bortset fra udmærkede fairways og greens med mere end 100 bunkers, tilbyder Finca Cortesín også fantastisk service samt en enestående udsigt. Cabell B. Robinson, som er golfbanens arkitekt, sørgede for at hvert eneste hul er anderledes og spændende for golfspillere på alle niveauer. At spille golf på Finca Cortesín er med garanti uforglemmeligt og byder på et meget smukt landskab.

Book starttider

 

Golfbaner på Mallorca

Golf Alcanada – Fra 87€

Golf Alcanada er en sand konge blandt golfbanerne på Mallorca. Denne par 72 bane byder på en god blandning af par 5, 4 og par 3. Den er kendt for sit interessante design og den spektakulære udsigt fra hver hul, over Alcúdia-bukten og Alcanada fyret. En rigtig oplevelse for golfentusiaster som besøger Mallorca!

Book starttider

 

Son Quint Golf – Fra 90€

Son Quint Golf blev designet i 2007 og er den yngste golfbane på Mallorca. Den lange og åbne bane gør begyndere mere end glade, da dette muliggør et mere omfattende spil. Hvis du leder efter variation og noget særligt, vil denne bane imponere dig og de velplacerede bunkers vil udfordre også de mere erfarne golfspillere.

Book starttider

 

Golfbaner i Barcelona

Club Golf d’Aro Mas Nou – Fra 61€

Club Golf d’Aro Mas Nou er et perfekt valg for de spillere som vil nyde en spektakulær udsigt kombineret med udfordrende golf. Banen ligger mere end 300 meter over havet, og byder på en fantastisk udsigt over Middelhavet og Les Gavarres bjerge.

Book starttider

 

Golf Sant Vicenç – Fra 45€

Golf Sant Vicenç er et paradis for golfentusiaster. Golfbanen ligger i Katalonien, som er kendt for det varme klima og solrige dage. Næsten hvert eneste hul vil give din en ny udfordring, og dette til og med i kombination med en fantastisk udsigt over havet.

Book starttider

Relateret
The Travel Book – konkurrence
Læsetid: 7 min.

The Travel Book – konkurrence