DiscoverKør selv ferie

Se frem til episke roadtrips i Europa senere i 2021

Årets varmere måneder nærmer sig, og det er stadig uklart, hvornår og hvordan vi kan rejse ud i verden igen. Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan drømme om en “højst tiltrængt” getaway – mens vi venter? 

Når vinteren i Europa bliver taget over af forårs- og sommermånederne er det perfekt at stikke af og opleve nye steder. Du kan udforske Europas mest charmerende småbyer, pittoreske kyster og de nyudsprungne forårslandskaber på en uovertruffen biltur. Læn dig tilbage og nyd landskabet, hvad enten din rejse fører dig langs Italiens dramatiske kyster eller forbi kratersøer på Azorerne. 

Når du planlægger din rejse, så sørg for at, du får fleksibilitet ved at inkludere gratis afbestilling i din søgning efter lejebil og hoteller på momondo. Du kan også holde dig opdateret om de nyeste rejserestriktioner på vores informationsside side her.

 

Sydfrankrig


Sydfrankrig er en af Europas bedste destinationer i de varme måneder og tilbyder smukke kulisser af romantiske bjerglandsbyer, solrige kystbyer og blændende strande. Start din tur med at udforske kunst, kultur og historie i Nice, og kør derefter videre til den middelalderlige landsby Eze og den charmerende by Grasse, som er kendt som verdens parfumehovedstad. Tag en slentre-tur på de brostensbelagte gader i Antibes, nyde Cannes’ luksus og glamour, eller beundre luksusbådene i Saint Tropez. For en ekstra dosis kultur kan det anbefales, at du slutter din rejse af med at udforske de berømte museer i Aix-en-Provence. 

Lej en bil i Nice

 

Italien – Amalfikysten

Italien har alle ingredienserne til en klassisk biltur, og kan både prale af pittoreske kyststrækninger, fantastiske lokale madeventyr og middelhavsvejr året rundt. Få den fulde oplevelse af landets skønhed med en tur til det sydlige Italien, hvor du kan hoppe fra by til by for at opleve helt ubegribeligt smukke udsigter langs den berømte Amalfikyst. Det Tyrrhenske Hav slår mod klipperne mens du navigerer på de kurvede kystveje, der forbinder Sorrento-halvøen med Salerno. For at krydre din tur med dramatiske kystudsigter, skal du sørge for at føje klippelandsbyen Positano til din rejseplan. 

Lej en bil i Sorrento

 

Skotland – Angus kystruten

Foråret og sommermånederne er det perfekte tidspunkt at leje en bil på i Skotland, da dagene er varmere og længere, hvilket giver dig mere tid til at beundre den spektakulære kystlinje. En klassisk biltur er kystruten Angus, der følger landets østkyst. Ruten forbinder byerne Dundee og Aberdeen og har byder på charmerende byer, smukke naturreservater og det mest maleriske landskab. Sammen med en utrolig udsigt over Grampian-bjergene og den glitrende Nordsø har denne rejseplan stoppesteder ved topbedømte attraktioner som V&A Dundee, Arbroath Abbey, House of Dun og det middelalderlige Dunnottar Castle. 

Lej en bil i Perth

 

Azorerne, Portugal

Beliggende 1,500 kilometer vest for Lissabon er Azorerne en afsidesliggende ø-gruppe i det nordlige Atlanterhav. Klimaet på Sao Miguel-øen er behageligt om foråret, ideelt til at udforske dens frodige, naturlige vidundere. Start din tur i hovedstaden Ponta Delgada, kør derefter til Miradouro da Boca do Inferno for postkort-agtige udsigter over søerne i Sete Cidades. Tilføj en svømmetur i vandfaldet ved Caldeira Velha til din rute, og nyd derefter de varme kilder ved Parque Terra Nostra, inden du besøger Gorreana, en af de eneste teplantager i Europa.

Lej en bil i Ponta Delgada