Ferie uden børn: Check ind på Europas lækre voksenhoteller

Vi kender det alle; tiden er endelig kommet til den solskinsferie, du og din partner har set frem til i månedsvis. Solcremen og badetøjet er pakket, og det første stop ved ankomsten på hotellet er liggestolene ved den fantastiske pool eller på den gyldne sandstrand. Alt er perfekt, indtil et lille barn begynder at larme og svinge med både arme og ben, så vandet står op til alle sider og direkte over på dig, som prøver at nyde din nyindkøbte bog eller magasin. Og så er ferieidyllen ødelagt.

Vil du i år rejse på en ubekymret voksenferie langt væk fra larmende børn og unge, er der håb forude. Europas skønneste ferieøer bugner nemlig med de lækreste voksenhoteller, som byder ind til masser af afslapning langt væk fra hverdagens stress og jag. Så pak solhatten, tag din udkårne i hånden og glæd dig til en romantisk ferie på en af Europas dejligste solskinsøer – helt uden børn.

Aegean Suites Hotel – Skiathos, Grækenland

Der er intet som en græsk ø-ferie. Øen Skiathos er ligesom mange andre øer i det græske øhav kendt for sine smukke hvidmalede huse langs det azurblå hav, og er som som taget ud af et postkort. Det samme er hotellet Aegean Suites Hotel. Dette lille voksenhotel er helt idyllisk placeret midt i en olivenlund på en bakketop, hvor man kan beundre synet over både Skiathos by og bugt. Hotellet består af 20 elegante værelser, som kommer til at skabe rammerne for en afslappende parferie i kærlighedens tegn.

Tilbring et par spændende timer i den maleriske bymidte eller under den varme sol på den gyldne sandstrand, Megali Ammos, der begge ligger blot et par minutters gåtur fra jeres hotel. Herefter kan I se frem til at mæske jer i lækker lokal mad på et af hotellets to restauranter eller sippe til en cocktail i en af hotellets udendørs jacuzzier, hvorfra der er den skønneste udsigt over det azurblå Ægæiske Hav. Men idyllen stopper ikke der – find endnu mere ro og velvære i hotellets wellnessafdeling. Her kan I nyde et væld af behandlinger og terapier, så I kan blive helt afstresset, før turen går hjem til Danmark.

Find fly til Skiathos Book ophold

Hotel Astoria Playa – Mallorca, Spanien


Mallorca er en vaskeægte feriefavorit på både godt og ondt. Her valfarter solhungrende danske feriegæster til hele året rundt. Det betyder dog også, at de fleste hoteller og badestrande er proppet med legende og ikke mindst larmende børn og unge. Men på Hotel Astoria Playa kan I nyde en velfortjent afslappende ferie for voksne.

Dette hotel er af TripAdvisor kåret som Mallorcas bedste voksenhotel, og det er med god grund. Udover at kunne give jer ro og fred på jeres voksenferie, byder hotellet også på to lækre swimmingpools, adskillige jacuzzis samt et privat boblebad for to, hvor du rigtigt har mulighed for at nyde en smule nærvær med dit livs udkårne. For at fuldende den perfekte parferie er der mulighed for at få bragt både chokolade og mousserende vine til værelset – så bliver det da ikke mere romantisk!

Find fly til Mallorca Book ophold

Hugo’s Boutique Hotel – St. Julian’s, Malta


Skal solskinsferien kombineres med storbyferie, skal kursen sættes mod skønne Malta. Byen St. Julian’s emmer af eksklusiv Middelhavsidyl med et væld af designerbutikker, gourmetrestauranter, fantastiske sandstrande og hoteller i første klasse. Fuldend jeres voksenferie med et ophold på det luksuriøse designerhotel Hugo’s Boutique Hotel, der ligger i hjertet af byens populære nabolag, Paceville, som bugner med underholdningsmuligheder. Her kan I se frem til at nyde noget tiltrængt alenetid uden børn i de lækre værelser, eller I kan besøge hotellets tagterrasse, der byder på en evighedspool og en champagnebar – begge med den mest fantastisk udsigt over byen og det turkise hav. Prikken over I’et? Der er ikke et eneste barn i syne!

Find fly til Malta Book ophold

Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotel – Paphos, Cypern

Voksenhotel på Cypern
Der er mange gode grunde til at besøge Cypern. Øen charmerer med sin spændende kultur, afslappede Middelhavsstemning og ikke mindst behagelige temperaturer og solskin året rundt. Og så kan du her bo på det 4-stjernede Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotel, der ligger lige ned til stranden. Her kommer I med garanti ikke til at kede jer!

Er I til vandsjov, har I hele tre swimmingpools at vælge mellem. Når sulten melder sig, kan I besøge en af hotellets fire restauranter, hvor I med garanti vil kunne finde en der falder i netop jeres smag. Skal I have pulsen op, kan I benytte jer af hotellets tennis- eller golfbaner, eller I kan begive jer ud på en vandretur i den storslåede natur, man finder i Cypern. Efterfølgende kan I slappe af i hotellets wellnessområde, før dagen sluttes af med en drink med udsigt til hotellets swimmingpool og havet i horisonten. Skål!

Find fly til Paphos Book ophold

Iberostar Grand Hotel El Mirador – Costa Adeje, Tenerife

Voksenhoteller på Tenerife
Også på de Kanariske Øer kan du finde voksenhoteller, der giver dig mulighed for at nyde den varme sol i ro og fred uden at blive forstyrret af irriterende børnelarm. I feriebyen Costa Adeje på den sydlige del af Tenerife finder du det 5-stjernede Iberostar Grand Hotel El Mirador.

Hotellet er som taget ud af Tusind og en Nats Eventyr med sine sandstensmure, utallige overdækkede siddeområder, marrokanske lanterner og duften af jasminblomster, hvor end du går. Selve hotellet byder på de skønneste pools, men I kan også slappe af under den varme sol på den smukke strand Playa Del Duque, som I har direkte adgang til fra hotellet. Skal I være helt for jer selv, kan I begive jer til jeres suite, hvor I kan nyde hinandens nærvær i den store himmelseng.

Find fly til Tenerife Book ophold

SENTIDO Ixian All Suites – Rhodos, Grækenland


Skal den næste parferie stå på sol, strand og en lille smule kultur? Så sæt kursen mod Rhodos, der byder på nogle af Europas bedste voksenhoteller. På hotellet SENTIDO Ixian All Suites har I direkte adgang til den smukke strand, der byder ind til romantiske gåture og solbadning under den varme sol. Melder sulten sig, kan I nyde en romantisk middag på en af hotellets lækre restauranter. Når I er færdige med at stirre ind i hinandens øjne, bør I lægge vejen forbi Rhodos bymidte, der er mere end 2000 år gammel. Byen er hjem til utallige historiske pladser og bygninger, som kan tilføre lidt kultur til jeres romantiske ferie. Trænger I til lidt tid helt alene for jer selv, kan I begive jer tilbage til jeres værelse, hvor I sammen kan nyde en forfriskende dukkert i den private pool eller se solen gå ned horisonten fra jeres balkon.

Find fly til Rhodos Book ophold

Få mere inspiration til romantiske ophold