Fly til Hong Kong Hong Kong

Blandt templer & glitrende skyskrabere
Flybilletter til Hong Kong fra
 • 2.400 DKK pr. person
 • Fly fra København starter ved 2.700 DKK
 • Fly fra Billund starter ved 2.800 DKK
 • Fly fra Göteborg starter ved 2.600 DKK
 • Fly fra Hamborg starter ved 3.300 DKK

Om Hong Kong

.

Hongkong er en usædvanlig fusion mellem det traditionelle Kina og skinnende, vestlige højhuse. Det første, besøgende ser, er skoven af skyskrabere, der er mast sammen på øen Hongkong Island – korrekt kaldet Hongkong Central. For at kunne se ned på de ophøjede bygningsstrukturer skal du en tur op på Victoria Peak, der har en svimlende udsigt. På ’Central’ kommer du til at se den vestlige indflydelse overalt: Travle forretningsmænd og gader, der er opkaldt efter britiske aristokrater. Alligevel gør mængden af dim sum-spisesteder og markeder, at de kinesiske traditioner lever videre.

Omkring ¾ af Hongkong er dækket af natur bestående af parker, bakker, skove og kyst.

Færgen Star Ferry krydser Victoria Havnen til Hongkongs halvø-distrikt og moderne seværdigheder som Cultural Center og Space Museum. Hvis du er på udkig efter en mere lokal oplevelse, så er Chungking Mansions en spredt labyrint af forretninger og hostels. Templer, der emmer af røgelse, er overalt – og vidner om, at du virkelig er ankommet til Kina.

Sporvognen, Peak Tram, begyndte at køre i 1888. Det er den ældste kabelbane i Asien og en af de stejleste kabelsporvogne i verden.

Hvordan er vejret i Hong Kong i oktober?

 • Temperatur 23-28 °C
 • Dage uden regn 19-
 • Gnsntl. nedbør 137 mm
 • Dage med sne 0

Demografi

 • Befolkning 7,1M
 • Lokaltid :
 • Valuta Hong Kong Dollars

Gode hoteller i Hong Kong

Spændende steder i Hong Kong

Folk, der godt kan lide Hong Kong, kan ofte også lide at flyve til ...

Om Hong Kong

I skyggen af storbyens glitrende højhuse ligger nogle af Hong Kongs mest spændende kvarterer, der lige nu vokser i popularitet.

Det første indtryk af Hong Kong kan virke overvældende. Man føler sig nemt fortabt, når man står mellem skyskraberne og de myldrende menneskemasser i kvarteret Central District. Og det er endda før, du forsøger at få adgang til de private klubber eller reservere bord på en af de astronomisk dyre restauranter.

Men hvis du er villig til at udforske byen, så vil du få en anden side af Hong Kong at se: en storby der består af unikke kvarterer, som hvert især har sin egen overraskende og afslappede charme.

Prøv at tage til Kowloon, den lille halvø, som forbinder Hong Kong med Kina på fastlandet. Eller til de livlige udendørs markeder i Mongkok, som længe har fristet besøgende med billige kopier af designervarer og traditionelle spåkvinder. Du kan også besøge de virkelig eksklusive hotelbarer i Tsim Sha Tsui, der i dag også tiltrække hasardspillere. Hvis den luksuriøse Ozone Lounge på Ritz-Carlton er over dit budget, så prøv en af de bedste lokale barer, Cocky Bar. Den ligger på 18. etage, og selvom den måske ligger 100 etager lavere end Ozone, så er både udsigten og stedets cocktails absolut ligeså berusende.

Hvis du foretrækker at have begge fødder solidt på jorden, så er det charmerende lille Soho bestemt et besøg værd, selvom mange af gallerierne og butikkerne er flyttet vestpå til Sheung Wan. I dette kvarter, hvor det sociale niveau er hastigt på vej op, finder man både masser af barberforretninger med kun en plads og intime jazz-klubber, der holder gadefester til langt ud på natten. Side om side med kælderbarerne og natklubberne finder man stadig antikvitetshandlerne og de små butikker med tørret fisk, som er med til at give området sjæl - og duft.

Er du på jagt efter billig sjov og ballade? Så tag til det neonoplyste Wanchai, hvor barpiger og sælgere af billig elektronik kappes om dine penge. Søger du mere raffineret underholdning, så spil på hestene i væddeløbene på Happy Valley eller betragt menneskene på de flydende restauranter i kvarteret Aberdeen.

Trods den megen tumult er Hong Kong et utrolig sikkert og venligt sted at være. Så tag et par gode sko på, få fat i et detaljeret kort og tag på opdagelse i byen. Du ved aldrig, hvor lyden af cantopop eller duften af stegt oksekød leder dig hen.

Beklager, informationen er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk

Feedback
Cookies
momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse
Læs mere