Fly Flyselskaber WOW air

Find flybilletter med WOW air

Afrejse
Hjemrejse
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Facts om WOW air

Håndbagage
56х36х23
10kg
Indtjekket bagage
Gebyrer kan forekomme

Island er i løbet af det seneste årti blevet et enormt populært rejsemål takket være en uspoleret natur med både gejsere og vulkaner samt et gæstfrit folkefærd og spændende kultur. Den stigende popularitet har åbnet op for flere nationale flyselskaber, hvoraf WOW air er et af dem. Det blev grundlagt i 2011, og i 2012 foretog selskabets sin første flyvetur fra Island til Paris.

I dag byder WOW Air på flyruter til 32 destinationer og de har hele tiden nye rejsemål i kikkerten. Island forbinder Europa med USA og Canada over Atlanterhavet, og der er mulighed for at tage stop undervejs, så du kan opleve landets mange tilbud. WOW Air kører med et fast tilbud, der hedder WOW Stopover, hvor du netop kan blive på Island i op til 7 dage uden ekstra omkostninger på flybilletten. Dermed skal der blot betales ekstra for overnatninger og forplejning.

I 2014 nåede WOW air op på ca. 400.000 passagerer, i 2017 var målet 3 millioner. Flyselskabet markedsfører sig som et lavprisselskab med fokus på gode priser, sikkerhed, kundeservice samt miljøvenlige fly, der netop bruger mindre brændstof, så der er ekstra indtægter til at sænke priserne med. Flåden tæller for tiden 12 fly, men de har afgivet nye ordrer, så du også i fremtiden kan få glæde af de fordelagtige priser ombord på topmoderne fly fra dette islandske flyselskab.


Populære destinationer med WOW air

Leder du efter billige WOW air flybilletter? Find et udvalg af de mest populære destinationer som WOW air flyver til herunder.

Godt at vide om WOW air

Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen, når man flyver med WOW air?

WOW air anbefaler, at du møder op i god tid, for at undgå forsinkelser. Check-in skrankerne åbner 3 timer før afgang, og det er også fornuftigt at være i lufthavnen til den tid. Online check-in kan foretages fra 24 timer og op til 1 time før afrejse.

Hvor meget bagage må man have med?

Hos WOW air har man opdelt sine flybilletter i tre forskellige typer. Den billigste hedder WOW Basic, hvor du kun må have en lille håndtaske eller lignende med. Målene må være 42 cm x 32 cm x 25 cm, og vægten 10 kg. Den samme personlige taske må medbringes på de to andre billettyper – WOW Plus og WOW Biz, hvor du også yderligere må medbringe 1 stk. bagage i kabinen på 12 kg med følgende dimensioner: 56 cm x 45 cm x 25 cm. Derudover er det tilladt at medtage 1 check-in bagage på 20 kg. Tasken må ikke overstige 158 cm sammenlagt.

Hvis du rejser med børn er det gratis at medbringe én klapvogn. Er du gravid er det tilladt at rejse med WOW air til og med uge 35, og rejser du mellem 28. og 35. graviditetsuge kræves en lægeerklæring, som tidligst må være udstedt 72 timer inden afgang.

Hvad koster det at medbringe bagage, og hvad skal man betale, hvis man har overvægt?

Ønsker du at medbringe ekstra bagage, skal du huske, at tre stk. til check-in er maksimum. Det koster ca. mellem 500-700 DKK at medbringe en ekstra taske på 20 kg til check-in. Medbringer du en ekstra kabinetaske koster det fra ca. 350-700 DKK. Hvis ens kabinetaske vejer mere end 12 kg, kan man for ca. 200 DKK lade den gå med som check-in. Overvægt på check-in bagage koster ca. 149 DKK pr. kg.

Regler for håndbagage

På alle tre billettyper må du medbringe en enkelt lille håndtaske på 42 cm x 32 cm x 25 cm. På WOW Plus og WOW Biz er det yderligere tilladt at medbringe en kabinetaske som håndbagage på 56 cm x 45 cm x 25 cm samt en maksimumvægt på 12 kg.

Hvad koster det at ændre flybillet hos WOW air?

Uanset hvilken af de tre billettyper du ønsker at foretage ændringer på, så koster det ca. 620 DKK plus en eventuel difference. Det gælder, hvad enten du ændrer dato, destination eller navn.

Hvordan afbestiller man flybilletter hos WOW air?

Refundering og afbestilling afhænger af, om du har en afbestillingsforsikring eller ej. På WOW Plus og WOW Biz er denne forsikring med i billetprisen. På en WOW Basic kan den tilkøbes til en pris på ca. 170 DKK.

Fly Flyselskaber WOW air