Hoteller i Hadsund

Find de bedste tilbud på 273 hoteller i Hadsund, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hadsund

Der er mange skønne hoteller i Hadsund. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Hadsund

Vores bedste tips til Hadsund

Hvad koster et hotel i Hadsund?

Der er forskellige valgmuligheder i forhold til priser på hoteller i Hadsund. En overnatning koster fra ca. 500 DKK til ca. 1300 DKK. Prisen hænger oftest sammen med beliggenhed og faciliteter. Kan du nøjes med et pænt værelse lidt uden for centrum, så er der penge at spare. Du kan få luksus i form af spa, fitnessrum og lignende faciliteter, hvis du har et større budget.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hadsund?

Sommeren er højsæson for en overnatning på hotel i Hadsund. Det er perioden, hvor der er mange arrangementer i byen. Der er sejlbådstræf på fjorden samt koncerter på torvet. Samtidig er der garanti for masser af strandture til Øster Hurup, der også byder på børnevenlige strande. Du kan også nyde byen i de tre andre sæsoner, som indbyder til museumsbesøg, gåture langs fjorden og lækre middage på byens restauranter.

Kan man rejse til Hadsund på budget?

Du kan rejse på budget til denne himmerlandske by. Det er blot at starte ud med et billigt hotel i Hadsund. Derudover er det oplagt at rejse i lavsæsonen, men der er også ofte tilbud på hotellerne resten af året. I bycentret er det tilmed muligt at spise for ca. 100 DKK for en buffet. Naturens mange glæder er gratis, og et museumsbesøg på Hadsund Egnssamling kan du få til en entré på ca. 40 DKK.

De bedste transportmidler i Hadsund

Hadsund centrum opleves bedst til fods. Bor du på hotel i Hadsund i den sydlige ende af byen, er det lettest at have bil med eller leje en cykel, da du skal over broen for at nå ind til Storegade og centrum. Det er billigst at medbringe din egen, men du kan leje en cykel i Øster Hurup ved turistbureauet til ca. 125 DKK pr. døgn.

Parkering i Hadsund

Du kan uden problemer ankomme til Hadsund i bil, da byen tilbyder mange gratis parkeringspladser. Du kan eksempelvis holde i Brogade samt ved Koldbækgade og Østre Alle uden tidsbegrænsning. Alle disse p-pladser ligger i ganske kort afstand til Storegade, så du nemt kan gå hen til butikkerne og bylivet. Du kan også holde omkring Storegade, men vær opmærksom på tidsbegrænsningerne samt skiltningen.

Hostels og billige hoteller i Hadsund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hadsund har gode priser til det lille rejsebudget
Holiday Home Skovbrynet II

Holiday Home Skovbrynet II

298 kr.

Se hoteltilbud
Holiday Home Strandparken III

Holiday Home Strandparken III

830 kr.

Se hoteltilbud
Two-Bedroom Holiday Home in Hadsund 3

Two-Bedroom Holiday Home in Hadsund 3

551 kr.

Se hoteltilbud
Holiday Home Egelunden ka Denmk

Holiday Home Egelunden ka Denmk

700 kr.

Se hoteltilbud


Hvor skal man bo i Hadsund?

Har du nogensinde oplevet nogle af de spændende byer i Himmerland? Hvis ikke, så overvej en overnatning på hotel i Hadsund. Det er en hyggelig by beliggende på begge sider af Mariager Fjord. Det er på den nordlige side af fjorden, du skal tage en overnatning i Hadsund, hvis du vil være tæt på bylivet og alle butikkerne. De ligger primært i Storegade, der er byens hovedstrøg sammen med Nørregade, Vestergade og Østergade. Det er også muligt at bo med udsigt til fjorden, så du kan følge med i livet på Hadsundbroen, der er en klapbro, som forbinder de to bydele. Selvom det meste foregår på nordsiden, er det også muligt at bo i Hadsund Syd, hvor du kan overnatte i mere fredfyldte områder.


Om Hadsund

Når du bor på hotel i Hadsund, vil du opleve en spændende by på flere planer. Geografisk ligger den både i Himmerland på den nordlige side af Mariager Fjord samt Kronjylland på den sydlige side. I gamle dage var der færgeforbindelse, men i dag er der en fleksible klapbro, der gør turen over fjorden hurtig og effektiv. Sydsiden ligger smukt og fredeligt med gamle kroer ud til vandet, mens du på nordsiden kan opleve et aktivt handelsliv. Storegade og alle sidegaderne kombineret med Hadsund Butikscenter giver gode muligheder for indkøb, hvad enten det er souvenirs, tøj eller mad til den hjemmelavede picnickurv. Byen er også lig med grønne områder i form af Marienhøj Plantage og Linddalene. Så nyd en ferie på hotel i Hadsund, hvor der både er vand, skov og mange indkøbsmuligheder. (Priser tjekket: 19/03/2019).


Rejseinformation: Hadsund

Hvor længe bor vores brugere i Hadsund?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Hadsund.