Hoteller i Innsbruck

Find de bedste tilbud på 344 hoteller i Innsbruck, Østrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Innsbruck

Der er mange skønne hoteller i Innsbruck. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Innsbruck

Tiroler Landestheater Innsbruck
Tiroler MuseumsBahnen
Alpine Club Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tiroler Landestheater Innsbruck?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Tiroler Landestheater Innsbruck. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 778 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Tiroler Landestheater Innsbruck er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Innsbruck, som ligger på 729 kr..

Hoteller i nærheden af Tiroler Landestheater Innsbruck

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tiroler MuseumsBahnen?

Hoteller i nærheden af Tiroler MuseumsBahnen er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Innsbruck, som ligger på 729 kr..

Hoteller i nærheden af Tiroler MuseumsBahnen

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Alpine Club Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Innsbruck i nærheden af Alpine Club Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Alpine Club Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 774 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Alpine Club Museum er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Innsbruck, som ligger på 729 kr..

Hoteller i nærheden af Alpine Club Museum

Find billig overnatning i Innsbrucks populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Innsbruck

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Innsbruck

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Innsbruck
Lavsæson
juli
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

19%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
733 kr. - 1.317 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

685 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

717 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Innsbruck er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
548 kr. - 711 kr.
3 stjerne
692 kr. - 822 kr.
4-5 stjerne
946 kr. - 1.037 kr.

Rejsetips til Innsbruck

Vores bedste tips til Innsbruck

Hvordan finder man et billigt hotel i Innsbruck?

Der ligger fire vandrerhjem i Innsbruck, og tre af dem ligger under 3 km fra centrum, mens det fjerde ligger omkring 14 km fra centrum. Det anbefales at vælge et af de vandrerhjem, som ligger tæt på centrum, da det koster ca. 5 EUR (40 DKK) at tage bussen udenfor byen. Backpackere kan for eksempel bo billigt og centralt ved at booke en køjeseng for omkring 30 EUR (225 DKK) per nat (med morgenmad inkluderet).

Kan man rejse på budget?

Du kan sagtens opleve Innsbruck på et budget og gå en tur i den gamle bydel uden at bruge penge. Det koster heller ingenting at kigge på byens Farmer’s Market, som afholdes hver fredag. Det er en aktivitet, som de færreste turister går glip af. Der er mulighed for at bo billigt på et af byens tre vandrerhjem, som ligger mellem 1,5-3 km udenfor centrum. Der er en væsentlig forskel i prisen på vandrerhjem og hotel i Innsbruck. Du kan regne med, at du kan booke en køjeseng på et Innsbruck-vandrerhjem for omkring 200 DKK per nat med morgenmad inkluderet i prisen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

De fleste der er på weekend i Innsbruck bruger ikke offentlig transport, da mange af seværdighederne ligger inden for rimelig afstand i den gamle bydel. Det tager for eksempel omkring 15 minutter at gå fra hovedbanegården (Hauptbahnhof) til centrum af byen. Der er dog offentlig transport, som Innsbrucker Verkehrsbetribe (IVB) står for.

Busser og sporvogne kører 24 timer i døgnet. Det er nemmest og hurtigst at komme rundt med de 20 forskellige buslinjer, og det koster omkring 2 EUR (ca. 15 DKK) for en busbillet til en tur indenfor bygrænserne. Dog er der mange turister, som vælger at rejse med en af de fire sporvognslinjer, da det er en sjov og anerledes måde at bevæge sig rundt på, og med sporvognene bliver du bragt lige til døren ved alle byens seværdigheder.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Innsbruck?

På de fleste hoteller i Innsbruck skal du være mindst 18 år gammel for at checke ind, mens du skal være mindst 16 år gammel for at checke ind på mange vandrerhjem. Derfor er det bedst at tjekke retningslinjerne for det specifikke hotel eller vandrerhjem.

Skal man lægge depositum?

Ja, ligesom mange andre steder, så bliver man opkrævet et depositum enten kontant eller i form af sine betalingskortsoplysninger, når man checker ind på hotel i Innsbruck.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Ligesom i mange andre lande er det normalt at give omkring 10 % i drikkepenge på restauranter og at lægge et par ekstra EURO til stuepigen på hotellet.

Hvor sikkert er der i Innsbruck?

Østrig er et af de lande med mindst kriminalitet i Europa. Det er derfor sikkert at rejse til Innsbruck. I turistområder som Innsbruck og andre populære rejsemål i Østrig anbefales det altid at være opmærksom på lommetyve og lade pas samt smykker ligge i en sikkerhedsboks på dit hotel i Innsbruck.

Skal man medbringe adapter?

I Østrig bruger de C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Innsbruck pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Innsbruck
3 stjerner
Hotel Tautermann
#1 Mest populær

Hotel Tautermann

7,3

496 kr.

Se hoteltilbud
Sporthotel Schieferle
Mest for pengene

Sporthotel Schieferle

8,6

385 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
AC Hotel by Marriott Innsbruck
#1 Mest populær

AC Hotel by Marriott Innsbruck

8,8

952 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Innsbruck
#2 Mest populær

Hotel Innsbruck

8,9

737 kr.

Se hoteltilbud
Binders Budget City Mountain Hotel
Mest for pengene

Binders Budget City Mountain Hotel

7,9

398 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Innsbruck

Disse billige hoteller og vandrehjem i Innsbruck har gode priser til det lille rejsebudget
Find populære hostels i Innsbruck

Hoteller med mest værdi for pengene i Innsbruck

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Innsbruck?

Hvis du gerne vil bo centralt i Innsbruck, er det bedst at bo i eller tæt på den gamle bydel eller på den side af floden, som ligger tættest på bydelen. I hjertet af den gamle bydel kan du måske være heldig, at dit hotel i Innsbruck er mere end 600 år gammelt. Det kan især være en god ide at bo tæt på Herzog-Friedrich- Straße, som er den centrale gågade i den gamle bydel, der udmunder i en plads foran Det Gyldne Tag.

Hvis du kører med egen bil eller lejer bil på din ferie i Innsbruck, så kan det være en god ide at undgå at bo i den gamle bydel, hvor parkering foregår mod betaling. På de fleste hoteller i centrum af Innsbruck koster det omkring 1200 DKK at leje et dobbeltværelse per nat. Dog kan du være heldig at finde et godt hotel i Innsbruck centrum til omkring 750 DKK per nat. Hotellerne på den modsatte del af Inn-Floden ligger i det samme prisleje på omkring 700–800 DKK per nat. Det tager som regel maksimalt 15 minutter at gå ca. den kilometer, som der kan være til centrum fra et af de hoteller, som ligger i udkanten af byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Innsbruck

Innsbruck er den femte største by i Østrig. Byen har været vært for vinter-OL, ikke kun en men to gange, og derfor er det ikke kun en smuk by men også området med et af de største ski-resorts i Alperne. At besøge Innsbruck er næsten ligesom at rejse tilbage i tiden til middelalderen. Den gamle bydel er over 800 år gammel, og bydelen huser mange af de spændende seværdigheder, som giver et indblik i byens spændende historie.

Byen er som sagt også kendt for muligheden for at tage på en sportslig ferie i området, og det var et af de områder, som for alvor oplevede et snowboard-boom i 1990’erne. Det udmundede i en subkultur, der i dag er nem at spotte i gadebilledet, da der bor mange snowboardere og skatere i byen.

Innsbruck tager imod fremtiden med åbne arme. Det har du mulighed for at se i byens moderne arkitektur. Især området omkring Sparkassenplatz og BTV Forum er den moderne urbane del af byen med mange butikker, restauranter og butikker. I sommerperioden er der endda biograf og koncerter under den åbne himmel.

Den centrale boulevard i Innsbruck er Maria-Theresien- Straße. Her er der seværdigheder som Sankt Annas Kolonne og Nordkette-bjergkæden i baggrunden, der lægger op til det perfekte feriebillede.


Rejseinformation: Innsbruck

Hvor længe bor vores brugere i Innsbruck?

Voes brugere er typisk i Innsbruck i 3 nætter.

Hvad koster et hotel i Innsbruck?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Innsbruck, er 720 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Innsbruck?

Den billigste måned at booke et hotel i Innsbruck er juli. Prisen på dit værelse kan være helt op til 19% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Innsbruck?

Prisen på et hotelværelse i Innsbruck varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og fredag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Innsbruck?

Hoteller i Innsbruck (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 512 kr. pr. person pr. nat. Det er 208 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Innsbruck pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Innsbruck, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Innsbruck i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør.