Hoteller i Jakarta, Indonesien

Find tilbud på 2.589 hoteller i Jakarta, Indonesien

Jakarta, Jakarta, Indonesien
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Nyttig indsigt i hoteller i Jakarta

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Jakarta

Hoteller i nærheden af lufthavnen

254
Der er 254 hoteller i tæt på Jakarta Soekarno Hatta. d'primahotel Airport Jakarta Terminal 1A er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Jakarta

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Jakarta

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Jakarta. Priserne kan være 78% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Jakarta. Den dyreste er typisk lørdag.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Jakarta i august, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 222 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i august, bør rejsende, der bor på et hotel i Jakarta planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jakarta


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Jakarta. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Jakarta ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.