Hoteller i Mariager

Find de bedste tilbud på 2 hoteller i Mariager, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Mariager

Der er mange skønne hoteller i Mariager. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Mariager

Vores bedste tips til Mariager

Hvad koster et hotel i Mariager?

En overnatning i et dobbeltværelse på en firestjernet indkvartering i Mariager med morgenmad inkluderet i prisen koster ca. 1000 – 1200 DKK. Du kan også opdage gode tilbud og finde et billigt hotel i Mariager for 300 DKK per nat. Det hele kommer an på hvor meget luksus, du ønsker at inkludere i prisen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Mariager?

Det er hyggeligt at besøge Mariager hele året rundt, men hvis godt vejr er vigtigt for dig, bør du rejse i sommerperioden. Det er også i denne periode, at der er mest liv i byen og flere sjove aktiviteter.

Kan man rejse til Mariager på budget?

Ja, en af byens primære seværdigheder Mariager klosterkirke er gratis at besøge. Kirken var fire gange større, end den er i dag, da den blev bygget i 1446. Det er stadigvæk en smuk og historisk kirke. Mariager Klosterkirke er den sidste danske kirke, som klosterordenen Birgittiner-ordenen oprettede i middelalderen. Det er også gratis og hyggeligt at gå en tur ved lystbådehavnen, og derudover kan du spare penge ved at købe ind i lokale supermarkeder i stedet for at spise ude på hele ferien.

De bedste transportmidler i Mariager

Det er nemt at gå rundt i Mariager, hvor der kun er 10 minutters afstand mellem havnen og kirken, og på vejen kan du opleve størstedelen af byens andre seværdigheder. I sommerperioden kan du tage en tur med Mariager-Fårup-Viborg (MFVJ) Jernbanen eller en tur på Mariager Fjord med ”hjuldamperen” Svanen.

Parkering i Mariager

Der er en del parkeringspladser omkring centrum af Mariager. Du finder de fleste parkeringspladser omkring Ny Havnevej ved havnen. Flere hoteller i Mariager har også parkering inkluderet i prisen.


Hvor skal man overnatte i Mariager?

Hoteller i Mariager er spredt ud over området omkring den flotte fjord, der sikkert får dig til at glemme alt om stress og jag fra hverdagen. Der er flere gode steder at vælge mellem, når det kommer til at booke et hotel i Mariager.

Det er hyggeligt at bo inde i den lille købstad, hvor du kan vælge at overnatte i centrum på et hotel i Mariager for at være i nærheden af lystbådehavnen, Mariager Museum og Mariager kirke. Dette er uden tvivl et af de mest populære valg blandt de kulturinteresserede, der ønsker at lære mest muligt om byens historie.

Du kan også vælge at booke et værelse hos et af de mange hoteller i Mariager tættere mod Hobro, hvis du overvejer at besøge begge byer tæt ved Mariager Fjord. Det er især i dette område, at du finder flere vandrerhjem, og det gør det til et populært valg blandt backpackere samt rejsende på budget.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Mariager

Besøg Mariager, som er en af Danmarks mindste købstæder, hvor der bor ca. 2500 indbyggere. Mariager er opkaldt efter Jomfru Maria i og med, at ”Marias ager” er det oprindelige navn.

Byen var indtil omkring år 1410 et lille fiskerleje og færgested på ruten mellem Aalborg og Randers. Selvom det er længe siden, føles det stadigvæk som at ramme en tidslomme at rejse til Mariager.

I hjertet af Mariager finder du turistbureaet, som huses i Det Gamle Rådhus fra 1822. Her kan du passende få mere information om, hvad du kan besøge i forbindelse med dit ophold på et hotel i Mariager. Her vil du uden tvivl høre om byens saltfabrik Akzo Nobel, som er den eneste af sin art i hele Skandinavien. Her kan du lære om saltets historie og dets store betydning for byen.


Rejseinformation: Mariager

Hvor længe bor vores brugere i Mariager?

Voes brugere er typisk i Mariager i 1 nat.