Hoteller i Skive

Find de bedste tilbud på 22 hoteller i Skive, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Skive

Der er mange skønne hoteller i Skive. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Skive

Fur Brewery
Hjerl Hedes Frilandsmuseum
Spottrup Borg

Er der ledige hoteller i nærheden af Fur Brewery?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Skive tæt på Fur Brewery, bør du forvente at skulle betale omkring 457 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 457 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Fur Brewery. Hoteller i nærheden af Fur Brewery er normalt 37% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skive, som ligger på 730 kr..

Hoteller i nærheden af Fur Brewery

Er der ledige hoteller i nærheden af Hjerl Hedes Frilandsmuseum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Hjerl Hedes Frilandsmuseum ligger på 913 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere hotellet nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Hjerl Hedes Frilandsmuseum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Hjerl Hedes Frilandsmuseum er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skive, som ligger på 730 kr..

Hoteller i nærheden af Hjerl Hedes Frilandsmuseum

Er der ledige hoteller i nærheden af Spottrup Borg?

momondo-brugere har anbefalet 1 hotel til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Spottrup Borg. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 913 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Spottrup Borg er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Skive, som ligger på 730 kr..

Hoteller i nærheden af Spottrup Borg

Rejsetips til Skive

Vores bedste tips til Skive

Hvad koster et hotel i Skive?

Alle budgetter tilgodeses, når den står på overnatning i Skive. Det ses på prislejet, der ligger fra ca. 400 DKK til ca. 1200 DKK pr. overnatning. De billige værelser ligger oftest uden for byen samtidig med, at de ikke er så luksuriøst indrettet. Det betyder også, at du selv skal lave mad, hvis ikke du spiser inde i centrum. De dyre hoteller har derimod ofte egen restaurant, fitnesscenter og andre komfortable services og faciliteter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Skive?

Der er flest events og aktiviteter i Skive om sommeren, hvilket er den bedste periode, når der står ferie, weekendophold eller en enkelt overnatning på programmet. Skive By Night, gadeteater, guidede gåture i byen og badeture ved fjorden foregår om sommeren. Du kan dog sagtens nyde et ophold på hotel i Skive resten af året, hvor alle butikker og museer er åbne.

Kan man rejse til Skive på budget?

Et billigt hotel i Skive danner udgangspunkt for en budgetvenlig ferie i byen. Især priserne på Bed & Breakfast er budgetvenlige. Så er det blot at kombinere opholdet med hjemmesmurte madpakker, afstressende gåture ved Limfjorden og at tage børnene med i KCL Badeland, hvor I nemt kan spendere mange timer i bølgebassin, børnepool og andre sjove ting. Det er også oplagt at rejse uden for højsæsonen, hvor der er penge at spare i forbindelse med ophold på hotel i Skive.

De bedste transportmidler i Skive

Skives bymidte opleves bedst til fods. Men så snart du skal ud i naturen og ud omkring havnen, er det oplagt at cykle. Hotel Skivehus udlejer blandt andet cykler til en pris på ca. 100 DKK pr. dag. Der kører bybusser i form af nummer 1 til 4, hvis du eksempelvis skal fra badelandet og ind til centrum.

Parkering i Skive

I Skive by findes der flere end 1900 gratis p-pladser, så du kan nemt komme af med bilen. Du kan eksempelvis nyde godt af op til tre timers gratis parkering i Asylgade, Østergade og ved Teaterpladsen, der alle ligger tæt på centrum. Du kan desuden holde ubegrænset i Tværgade samt Reberbanen Syd, der ligger ca. 5 minutters gang fra bymidten.


Hvad koster et hotel i Skive pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Skive
3 stjerner
Hotel Hojslev Kro
#1 Mest populær

Hotel Hojslev Kro

7,9

690 kr.

Se hoteltilbud
Motel Skive
Mest for pengene

Motel Skive

8,4

591 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Strandtangen
Mest for pengene

Hotel Strandtangen

8,8

1.012 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Skive

Disse billige hoteller og vandrehjem i Skive har gode priser til det lille rejsebudget
Motel Skive

Motel Skive

8,4

592 kr.

Hotel Strandtangen

Hotel Strandtangen

8,8

1.012 kr.

Hotel Skivehus

Hotel Skivehus

8,4

914 kr.


Hoteller med mest værdi for pengene i Skive

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Motel Skive

Motel Skive

8,4

592 kr.

Hotel Strandtangen

Hotel Strandtangen

8,8

1.012 kr.


Hvor skal man overnatte i Skive?

Limfjorden byder på mange byer, og den strækker sig fra Nordsøen i vest til Kattegat i øst. Derimellem ligger halvøen Salling, som Skive ligger i bunden af. Byen har et hyggeligt gågademiljø, som også byder på forskellige overnatningsmuligheder. Du kan eksempelvis bo på hotel i Skive ved byens hovedindkøbsgader Adelgade og Nørregade, hvor du også kan nyde godt af byens natteliv. Byens beliggenhed giver mulighed for at bo med udsigt til fjorden. Du skal blot se på hoteller i Skive, som ligger ved havnen og Strandvejen. Det er også muligt at bo i centrum med udsigt til vand i form af Karup Å, der sniger sig gennem udkanten af byen. Naturskønne omgivelser er der nok af i denne midtjyske by, og især området omkring golfbanen er fredfyldt og smukt samt stadigvæk tæt på centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Skive

Skive kan bryste sig af at have både vand og by helt tæt på centrum. Beliggenheden ved Limfjorden og Karup Å giver mulighed for at bo naturskønt og kombinere en overnatning med både indkøb samt fisketure, cykelture og vandreture. Skive byder også på kulturelle seværdigheder med den gamle Vor Frue Kirke som omdrejningspunkt. Betragt de unikke kalkmalerier og oplev den højtidelige stemning indendørs i en kirke fra omkring år 1200. Byens gamle rådhus samt Skive Museum er også værd at besøge, så du kan lære om byens historie samt betragte arkitekturen i den livlige bydel. Det er også muligt at nyde et romantisk ophold tæt på byens herregård Krabbesholm, som troner smukt lige ved Skive Fjord.


Rejseinformation: Skive

Hvor længe bor vores brugere i Skive?

Voes brugere er typisk i Skive i 2 nætter.

Hvad koster et hotel i Skive?

Prisen for et hotel i Skive afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 764 kr. pr. nat.