15 af de lækreste madboder på Papirøen

Har du haft fornøjelsen af at besøge Papirøen og smage det lækre Copenhagen Street Food? Hvis ikke, så har du i dén grad en oplevelse til gode!

Copenhagen Street Food på Papirøen

Altid god stemning og lækker Copenhagen Street Food på Papirøen ©Maja Tini Jensen

Kategori Mad & drikke

Dato 01/07/2017

Filosofien bag Copenhagen Street Food er at skabe et madmekka, som hylder forskelligheden og hvor alle kan være med. Smagfulde og intense madoplevelser skal ikke kun være forbeholdt de, som har råd til at gå på NOMA eller andre Michelinstjerne-restauranter; det skal være for alle.

Med Papirøens street food mekka har København fået lige præcist dét: Et moderne, vibrerende og levende madmarked, hvor du for en billig penge kan opleve det bedste mad, som alverdens køkkener har at byde på. Du vil snildt kunne spise dig mæt for under 100 kr og flere af stederne er der endda studierabat at hente.

Hvad enten du er til glutenfrit, til masser af fedt, til vegetarisk, økologisk, italiensk, koreansk, amerikansk, fransk, mexicansk, marokkansk: Papirøens mad-udvalg dækker over det hele og topper endda mad-oplevelsen af med en fantastisk, international stemning i de rå og upolerede omgivelser.

 

Copenhagen Street Food på Papirøen indtil 2017

Navnet Papirøen dækker over en række gamle industrihaller, som alle skal rives ned i 2018. Indtil da har Copenhagen Street Food fået lov at benytte hallerne og hér er der skudt en lang række lækre, men meget forskelligartede madboder op. Nogle af dem hylder enkelte landes køkkener, andre går efter det glutenfri, det økologiske eller det vegetariske – men fælles for dem alle er en interesse og respekt for mad, velsmag og gode råvarer.

Noget af det, som bidrager til stemningen er, at det kræves af alle madboderne, at de netop udviser en respekt for den gode mad – men også for hinanden. Forskelligheden og folkeligheden hyldes på Papirøen, hvor vi alle samles og bringes nærmere hinanden i den fælles glæde for god mad.

 

Hvornår lukker Copenhagen Street Food ned?

Den 22. december 2017 er den absolut sidste åbningsdag for Copenhagen Street Food på Papirøen, så husk at få spist dig gennem alle madboderne inden da!

 

En hyldest til fællesskabet og de individuelle særpræg

Copenhagen Street Food på Papirøen
©Ulf Svane

Copenhagen Street Food har allerede modtaget en lang række priser og bred anerkendelse for deres indsats, for på én gang at hylde det individuelle særpræg samt favne fællesskabet, og det ér da også en helt fantastisk oplevelse at summe rundt mellem de mange boder og nyde duftene, smagene og alle de andre sanseoplevelser, der følger med, når man er på et levende sted, som hylder både kunst og kreativitet.

Da hallerne skal rives ned i 2018 er det imidlertid et mekka med en kort levetid. Stedet lukker i løbet af 2017, så har du mod på en multikulturel og farverig madoplevelse, så skal Copenhagen Street Food på Papirøen opleves NU! Du kan både bestille bord derude, bestille takeaway – eller bare kaste dig ud i det, møde op og se, hvilket mad-eventyr, der møder dig!

 

15 af de bedste Copenhagen Street Food madboder

Der findes i alt 35 madboder på Papirøen. Her får du 15 af dem – alle testet og anbefalet af brugerne på Yelp.

 

Copper & Wheat, Græsgangen

copper and wheat copenhagen street food
©Ulf Svane

Hos Copper & Wheat kan du møde nye, kulinariske bekendtskaber fra hele verdenskøkkenet. Der er nye retter hver uge, men én af dem går igen: De efterhånden berømte belgiske pommes frites, som er dobbeltfritteret i andefedt.

 

Brass, Halmvejen

brass copenhagen street food
©Ulf Svane

En himmerigsmundfuld, som også vegetarer og glutenallergikere kan være med på. De glutenfri æggewraps fås nemlig både med og uden kød – og kødet er 80% økologisk.

 

Cheesecaken, Tyregangen

cheesecake papirøen
©Ulf Svane

Byens bedste cheesecake – ganske enkelt. Hos Cheesecaken får du oplevelsen af de lækre, originale amerikanske cheesecakes tilsat et nordisk twist. Prøv f.eks den med 3 slags chokolade!


Made in Italy, Tyregangen

Made in Italy Copenhagen Street food
©Ulf Svane

Hos dansk-italienske Eva de Masi står den på sprøde og delikate gourmet-pizzaer med masser af grøntsager. De vegetariske pizzaer laves af årstidens friske grøntsager samt med en række, lækre økologiske produkter fra Italien.

 

Cocktailbaren, Tyregangen

cocktailbaren copenhagen street food
©Ulf Svane

Copenhagen Street Food handler ikke kun om mad – men også om skønne drikkevarer. Hos cocktailbaren står menuen på lækre cocktails. Mojito er deres specialitet og kan klart anbefales.

 

Fat burger, Mælkevejen

 Ulf Svane
©Ulf Svane

En burger kan også være en delikatesse og hér får du en af de bedste: Fat Burger er allerede blevet berømte for deres fantastiske burger med syltede rødløg og marinet grønkål samt – selvfølgelig – lækker, saftig oksebøf.

 

Brasa, Græsgangen

Brasa Copenhagen Street Food
©Ulf Svane

Hos Brasa får du brasiliansk inspireret BBQ – med lækkert brød, friske salater og velsmagende chipotle. Selvfølgelig med kød grillet over åben ild.

 

Tacos Chucho, Græsgangen

tacos chucho copenhagen street food
©Ulf Svane

Mexicanske Mario Cruz kræser for din gane, når han forkæler dig med lækre hjemmelavede tacos med en lang række forskelligt fyld – både kød og vegetarisk – samt lækre, autentiske dressinger.

 

La Drueta, Mælkevejen

La drueta Copenhagen Street Food
©Ulf Svane

Hos La Drueta finder du et bredt udvalg af økologiske og biodynamiske vine og øl. Desuden laver de en killer gin og tonic – og de arrangerer gerne prøvesmagninger.


Red China, Mælkevejen

red china copenhagen street food
©Ulf Svane

Red China byder på alle de klassiske kinesiske retter, som vi kender og elsker. F.eks dim sum, forårsruller, crispy duck eller en lang række lækre nudelretter. Helt frisklavet og delikat.

 

Duck it, Mælkevejen

duck it copenhagen street food
©Ulf Svane

Andeburger med attitude. Med udgangspunkt i den klassiske delikatesse Confit de Canard (konfiteret andelår) , får du her en helt fantastisk ”pulled-duck” burger, som bare skal opleves!

 

Handmade, Tyregangen

Handmade smørrebrød copenhagen street food
©Ulf Svane

Det behøver jo ikke at være udenlandsk det hele og hos Handmade er det da også det klassiske, danske smørrebrød, der er i centrum. Alle de gode gamle – men selvfølgelig med et moderne og frisk twist.

 

Stormly, Halmvejen

Stormly Copenhagen Street Food
©Ulf Svane

Hos Stormly kan du finde øl fra en lang række danske microbryggerier, men ikke nok med det: Udsøgt rom og tobak er også på menukortet.

 

Marrakech, Tyregangen

Marrakech Copenhagen Street Food
©Ulf Svane

Smag på det krydrede og skønt duftende marrokanske køkken. Hos Marrakech står menuen på skønne, bløde fladbrød med det mest velduftende og velsmagende fyld, du kan forestille dig.

 

Oink Oink, Tyregangen

Oink Oink copenhagen street food
©Ulf Svane

Her handler det om svinekød – som navnet også antyder. Du får den lækreste pulled pork og mest delikate flæskestegssandwich hos Oink Oink, som er kendt for både deres lækre kød – og for at have byens stærkeste chilisauce.

 

Se også vores liste med bedste billige restauranter i København og hvor i København du finder det bedste smørrebrød!

Oprindeligt publiceret

01/07/2017