Afbudsrejser til Barcelona

Afbudsrejser > Barcelona

Storbyen Barcelona har det hele; by, strand og masser af natur. Det er altså en af de bedste Europæiske byer når det kommer til at kombineres storby og badeferie - og naturligvis med muligheden for at nyde et kulinarisk måltid på en af de mange restauranter.

Find de billigste afbudsrejser til Barcelona

Barcelona er storbyferie med indbygget mulighed for sol og badeferie. Den pulserende storby giver jer alle muligheder indenfor kort afstand. Den charmerende by byder på shopping, sandstrand, seværdigheder, arkitektur og kulinariske oplevelser og et mangfoldigt og spændende natteliv. Her er kort sagt noget for enhver smag.

All inclusive afbudsrejser til Barcelona

På momondo.dk kan du finde din afbudsrejse til Barcelona. Skal i rejse med børn er et hotel med all inclusive et sikkert valg. Her kan sultne teenagere få stillet både sult og tørst, og det kan være rart, at I på forhånd kender den samlede pris for jeres rejse. Vælger I en last minute rejse til Barcelona, får I også mulighed for en billig ferie. I skal naturligvis være indstillet på, at I ikke kan planlægge denne type rejse længe i forvejen.

Barcelona giver jer storby og strand på én og samme destination

En rejse til Barcelona i for eksempel skolernes efterårsferie er en oplagt mulighed for at forlænge den danske sommer med en ekstra uge i sol og varme. Her kombineres storby og badeferie med muligheden for at nyde et kulinarisk måltid på en af de mange restauranter, som serverer maden udendørs på et hyggeligt torv.

Barcelona er Spaniens næststørste by, og med en beliggenhed lige ud til Middelhavet har den meget at byde på. Her er mange spændende seværdigheder, hvor arkitektur er noget af det fremherskende. Den legendariske Gaudi er ophavsmand til mange af byens helt unikke bygninger, som alle er med til at gøre en simpel gåtur i byen til en helt særlig oplevelse. Den skønne storby har flere interessante museer, hvoriblandt Picasso-museet er et af dem. For de sportsinteresserede er her mulighed for at opleve FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou, og selv om I ikke skulle have billet til en hjemmekamp, så er det spændende stadion et besøg værd alligevel. Formel 1 køres også i Barcelona på Circuit de Catalunya. Det er dog en god ide at sikre sig adgang hertil, inden turen går til Barcelona, da der som regel er rift om billetterne. Er I vilde med dans, så er der mange steder i byen, der byder på optræden med den passionerede flamenco.

 

Afbudsrejser til Barcelona byder på masser af god mad

Barcelona er et mekka for madelskere. Her er et stort udbud af tapasbarer og restauranter, og I bør ikke snyde jer selv for at opleve den lokale tapas og nyde den lokale vin hertil. Stemningen på de mange tapassteder er ofte afslappet og imødekommende. Der er naturligvis også mange andre typer spisesteder, som alle byder på velkendte retter kombineret med den kulinariske spanske mad.

Meget centralt i Barcelona ligger den lange strand Barceloneta, som bærer samme navn, som byens fiskeriområde. Stranden har mange faciliteter, og er samtidig yderst handicapvenlig. Det lave vand gør stranden ideel for familier med børn. Men også i udkanten af Barcelona er der fine strande takket være den lange kystlinje, som denne del af Catalonien byder på. Barcelona byder også på gode shoppingmuligheder, hvor Ramblaen nok er den mest kendte af de mange shoppinggader. Er du klar på at finde afbudsrejser til Barcelona? 

 

Afbudsrejser til Barcelona

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk