Afbudsrejser til Kos

Afbudsrejser > Kos

Kos er en af de populære øer i den græske øgruppe Dodekaneserne. Her finder i pittoreske byer, smukke strande, historiske steder og spændende seværdigheder. Desuden kan en afbudsrejse til Kos også byde på oplevelser i det pulserende natteliv. 

All Inclusive afbudsrejser til Kos

Kos er ikke bare pulserende natteliv. I finder også mange rolige områder, hvor familieferie er i højsæde, lige så vel som I også finder gode muligheder for romantiske parferier. Kos har også en fantastisk og imponerende natur, og øens mange kulturskatte i sig selv gør øen et besøg værd. Er I klar til en ferie med cykelture, vandsport, svømning, solbadning og besøg på hyggelige restauranter og taverner, så er en afbudsrejse til Kos en oplagt mulighed.

En populær ferieø med mange smukke strande

Kos er populær af mange forskellige årsager, men især de smukke strande tiltrækker mange. På øens sydkyst finder I nogle af de bedste strande og også de længste. Her er sandet finkornet og vandet er lavt, hvilket gør det ideelt til ferier med børn. Men det er også på denne del af øen, I får mulighed for at afprøve mange af de sjove og udfordrende former for vandsport.

Kos har også flere strande, hvor rullesten og småsten er det primære underlag. Her er vandet krystalklart, og der er mange muligheder for at snorkle og dykke. Byen Psalidi, som ligger tre kilometer fra selve Kos by, ligger ud til en af disse skønne strande. Her er meget familievenligt, og I kan finde en del all inclusive hoteller i dette område. I kan også finde hyggelige taverner og restauranter her i området, hvis I har valgt en rejse, hvor I indtager en del af jeres måltider ude.

Kos by er øens meget charmerende hovedstad, hvor I også finder et veludviklet natteliv. Og det er også i Kos by, I finder mange af de kulturskatte, som øen har. Hvis I rejser med børn, så er det oplagt at tage en cykeltur i området omkring Kos.

I kan cykle i selve byen, og se, og opleve de mange kulturelle steder, og I kan cykle en tur langs med kysten, og opleve den smukke natur. Det er nemt at leje cykler, og I kan leje hjelme og har I helt små børn med, kan I også leje cykeltrailere, så alle kan komme med på tur. Der er mange cykelstier på øen. Af samme årsag er Kos også en populær ø, når det kommer til cykelferie eller træningsferie for cykelryttere.

 

Afbudsrejser til Kos hele året rundt

Rej til Kos i efterårsferien, og forlæng fornemmelsen af sommer med en ekstra uge. Det giver fornyet energi til at komme igennem den danske vinter. I kan også rejse til Kos i påsken og på den måde tage forskud på det danske forårsvejr med ekstra mange solskinstimer og høje temperaturer.

Find billige afbudsrejser til Kos på momondo, hvis du gerne vil nyde en familieferie, en parferie eller en aktiv ferie, hvor sol og de mange solskinstimer vil giver jer et godt udgangspunkt for en skøn ferie.

Afbudsrejser til Kos med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk