Afbudsrejser til Lesbos

Afbudsrejser > Lesbos

Den græske ø Lesbos er den tredjestørste i rækken af græske øer. Dens lange kystlinje på omkring 370 km gør øen til en populær ferieø. Når I vil finde afbudsrejser til Lesbos er momondo et godt sted at starte.

Find de billigste rejser til Lesbos

All inclusive afbudsrejser til Lesbos

Momondo giver jer det største udvalg, da I her får alle dine valgmuligheder for en afbudsrejse til Lesbos samlet på ét sted. Hvis I søger en all inclusive afbudsrejse til Lesbos er momondo også stedet, der gør det nemt for jer. Søg og bestil nemt den næste rejse til Lesbos her på momondo. I finder alt fra all inclusive afbudsrejser til almindelige afbudsrejser og last minute rejser til den skønne græske ø her på siden.

En skøn grøn ø og masser af græsk hverdagsliv på Lesbos

Det er ikke uden grund, at mange kalder Lesbos for en grøn ø. Her er landskabet præget af grønne skove, pinjetræer, olivenplantager og skønne oaser, hvor I kan nyde en velfortjent ferie med børn eller alene som par. Lesbos er til trods for sine skønne strande, og mange solskinstimer en lidt overset ø i mange sammenhænge. Men det gør ikke øen mindre attraktiv at vælge, næste gang I skal på charterferie. Det gør kun ferien mere autentiske, når turismen møder det almindelige græske hverdagsliv. Og samtidig gør det også, at I kan nyde en afslappende ferie uden at føle, at I er en del af en større trængsel i de hyggelige feriebyer.

Rejser I med børn er Lesbos et godt valg, da I både får de mange skønne strande og god plads til alle på de hyggelige familiehoteller. Rejser I på en romantisk ferie som par, får I mulighed for at nyde de mange charmerende, familiedrevne cafeer, restauranter og taverner. Den lokale græske befolkning er yderst gæstfrie, og her er noget for enhver smag. Det kuperede terræn, som den grønne ø byder på, er et oplagt sted til bjergvandring, og der er mange naturlige kilder med rent kildevand i bjergene, så I kan holde tørsten for døren på de udfordrende vandreture, hvor også den fantastiske udsigt fra de høje klipper er en oplevelse i sig selv.

Find restpladser til Lesbos på momondo, og få mulighed for at nyde de mange strande, som præger øen hele vejen langs med kysten. Der er rig mulighed for at bade fra klipperne eller fra en af de mange strande med sand eller småsten. De lokale busser giver jer mulighed for at stoppe mange steder langs med kysten, og lejer I en bil, når I er på charter på Lesbos, får I ovenikøbet mulighed for at stoppe og nyde en svømmetur, lige præcis der hvor det passer jer bedst. Det giver jer også mulighed for at møde det græske hverdagsliv på endnu tættere hold, hvis I tager turen rundt på øen, og gør holdt i en af de mange små hyggelige landsbyer, hvor livet foregår på samme præmisser og i samme tempo, som det har gjort gennem mange år.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk