Afbudsrejser til Madeira

Afbudsrejser > Madeira

Når I vælger afbudsrejser til Madeira ved hjælp af momondo er der mulighed for flere forskellige måder at holde ferie på. Hvis I foretrækker sol- og badeferie er øen et oplagt sted. Men her er også en skøn natur, som kan nydes overalt på øen.

Find de billigste afbudsrejser & all inclusive rejser til Madeira

Vælg en all inclusive afbudsrejse til Madeira, når I vil have en ren badeferie. Men lad jer også inspirere til en tur til Madeira, hvis I foretrækker en aktiv ferie med golf på en af de naturskønne golfbaner, hvor I får Atlanterhavet som en smuk kulisse, mens I spiller. Madeira byder også på skønne strande, hvor afslapning kommer helt af sig selv. Lad jer også friste til at tage på skønne udflugter rundt på øen.

Naturoplevelser og dejlig mad på Madeira

Når I kigger efter afbudsrejser til Madeira, vil I opleve hoteller i mange prisklasser. Men fælles for dem alle er, at de er til fornuftige priser. I byen Funchal finder I mange skønne restauranter, og I vil opleve at et betagende bjerglandskab brede sig ud i horisonten ikke langt fra byen. Funchal er også byen, hvor de flere hundrede år gamle vandingskanaler stadig kan opleves. Rejser I med børn, er en afslappet ferie i byen Santa Cruz en god mulighed. Her finder I hyggelige cafeer, og en dejlig strand med rullesten, og der er mange gode hoteller med store og indbydende poolområder at vælge imellem.

De mange smukke landskaber på Madeira frister til vandreture, hvor enestående oplevelser venter på jer. I vil komme gennem små hyggelige bjerglandsbyer, hvor befolkningen byder velkommen, og I bør også nyde synet af de traditionelle stråtækte huse, som stadig findes i mange af de gamle bjerglandsbyer på Madeira. På jeres vandreture vil I opleve, at terrænet skifter en del, og I vil komme forbi både frodig skov, blomstrende frugtplantager og øde hedeområder. Netop naturen er med til at gøre Madeira til en helt særlig naturoplevelse, og det er ikke svært at finde de mange smukke blomstrende steder, hvor udsigten kan nyde.

Find billige afbudsrejser til Madeira

Find de billigste afbudsrejser til Madeira på momondo, og oplev de skønne kulinariske måltider, som øen også er kendt for. Sammen med de udsøgte måltider bør I prøve den lokale vin, som Madeira har været kendt for gennem mange år. Men også smukt håndværk er en af øens traditioner, og I vil formentlig blive fristet til at købe en enkelt souvenir eller to med hjem.

Madeira har behagelige temperature året rundt, og det er derfor oplagt at rejse til øen i efterårsferien eller i påsken. Nyd de mange muligheder for at dyrke udendørs aktiviteter som cykling, vandring, kanoture eller surfing. Eller tag på en tur enten på egen hånd i bil, eller på en i forvejen planlagt tur, hvor I kan komme rundt på øen og for eksempel lade jer opsluge af synet af de mange smukke blomster, som øen også er kendt for. Madeira har det hele, og I vil helt sikkert få gode rejseminder med hjem.

Afbudsrejser til Hurghada med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk