Afbudsrejser til Maldiverne

Afbudsrejser > Maldiverne

Med afbudsrejser behøver du ikke nøjes med at lade dig drømme væk til tropeparadiset Maldiverne, nu får du rent faktisk chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Brug momondo til at finde afbudsrejser til Maldiverne.

 

All inclusive afbudsrejser til Maldiverne

Med all inclusive afbudsrejser til Maldiverne får I ikke bare muligheden for at gå med bare tæer i det kridhvide sand på de smukke sandstrande. I får også turkisblå laguner med krystalklart vand, som giver gode muligheder for at snorkle og dykke. Men derudover byder Maldiverne på mange store hoteller og hyggelige ressorts, hvor all inclusive indgår som en naturlig del af opholdet. Det er med til at gøre jeres charterferie til en mindeværdig oplevelse.

 

Rejs til et fantastisk ferieparadis 

Hører I til typerne, som kan rejse uden at I behøver at kende destinationen i længere tid i forvejen, så har I muligheden for at finde en billigere rejse ved at kigge på afbudsrejser til Maldiverne her på momondo. Vi har gjort alt forarbejdet for jer, så I nemt kan finde en billig rejse, også selv om I gerne vil rejse i påsken eller på et andet tidspunkt, hvor det er højsæson for at rejse. Benyt jer af last minute rejser, som giver jer muligheden for at rejse på charter, uden at det behøver at være dyre løsninger.

Maldiverne er et smukt ørige i det indiske ocean sydvest for Indien. Ser man på et kort over Maldiverne, så ligner republikken et drys af små peberkorn spredt ud over en blå dug af smukt havvand. Landet består af atoller, som alle er skabt i en fortid, hvor vulkaner prægede området. Landets højeste punkt er kun cirka to meter over havet, hvilket i sig selv gør det til et sted, der er værd at besøge, så længe det stadig findes. De stigende verdenshave udgør nemlig en trussel for atollerne på længere sigt. De mange rev omkring øerne danner laguner, som giver optimale forhold for snorkling. Og en tur med hovedet under vandet, sender jer ud på en oplevelse af smukke, farverige fisk blandet med de helt enestående koraller, som er dannet her gennem tiden.

Afbudsrejser til Maldiverne tager jer med ind i en eksotisk drømmeverden. Her får I tropiske laguner med de velkendte hvide sandstande. Og langt de fleste hoteller giver dig både muligheden for moderne faciliteter, snorkling og udsøgte restauranter. Mange vælger Maldiverne som mål for deres bryllupsrejse. Og den indbyggede romantik som både havet, de kridhvide sandstrande, kokospalmerne og de smukke øer byder på, gør det også til en helt oplagt destination, når I planlægger, hvor bryllupsrejsen skal gå hen.

Når I rejser til Maldiverne vil I blive fløjet til hovedstaden Male. Her fra transporteres I videre ud til netop den paradisø, som I skal bo på. I finder hoteller og resorts i alle prisklasser på de i alt 6 øgrupper, som Maldiverne byder på. Øerne har hver deres charme, og det kan være svært at udvælge en favoritø.

afbudsrejser til Maldiverne

Fly til: Fly til: hvad som helst hvor som helst når som helst Dit budget: Jeres budget: 5300 DKK
 • Sorter efter
  • Billigst
  • Varmest
  • Snedage
  • Social
  • Fancy
  • Kulturel
  • Familie
  • Lokal
  • Romantisk
Sorter efter:

Populære rejsemål

Se mere

Det ser ud til, at du leder efter et sted, som vi endnu ikke har opdaget...

Prøv med nogle andre søgekriterier.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk