Afbudsrejser til Malta

Afbudsrejser > Malta

Leder I efter en billig ferie i påsken, over sommeren eller måske i efterårsferien? Den unikke middelhavsø, Malta, ligger kun 3½ time væk med fly. Find afbudsrejser til Malta her på momondo.dk og planlæg jeres næste ferie.

All inclusive afbudsrejser til Malta

Malta er en ø, der opfordrer til charterferier, og til charter hører ofte All inclusive tilbud. Selvom I bestiller en afbudsrejse, kan I sagtens få et godt All inclusive tilbud. Det kan være, I gerne vil have en samlet pakke med fly, transport, hotel og måltider. Det kan også være, I hellere vil tage de historiske, gule busser rundt på øen og spise på den lokale havnerestaurant.

 

Badeferie og hyggelig havneby med et historisk tvist

Malta er en af de mest populære turistøer blandt danskerne, hvor bylivet byder på mange, hyggelige havnerestauranter, gode shoppemuligheder og museer, hvor man kan opleve øens lokalhistorie. Det er en alsidig feriedestination, som passer rigtig godt til afslapning, badeferie og gåture i de hyggelige gader - og du kan ofte finde gode priser på afbudsrejser til Malta.

I Maltas hovedstad Valletta, samt byerne Mdina og Victoria, kan man opleve Maltas særlig lokalhistorie. I disse byer tog Korsridderne indtog i år 1530, og flere af bygningerne bærer korsriddernes symbol den dag i dag. I byen Sliema er der gode shoppemuligheder. I St. Julians og Paceville er der autentiske restauranter med lokale retter på menuen og et rigt barliv. Malta har desuden mange fine strande, hvor restauranter, markeder og byliv er bygget til. Det gør det nemt at finde rundt som turist.

Maltas klima minder om det danske blot med lidt varmere sommertemperaturer, der stadig er til at holde ud. Der er ca. 20-25 grader om sommeren, som strækker sig over månederne juni-oktober. Fra juni er havet varmt nok til at bade i. Malta er altså en god feriedestination, hvis man rejser med børn, da flyveturen ikke er for lang, da der er mange gode og centrale hoteller til fine priser, og da temperaturen er ikke for høj. Når du kigger på afbudsrejser til Malta kan du også samtidig planlægge hvilke ture du vil ud på, på øen. Der er nemlig mulighed for kortere, planlagte udflugter; f.eks. en bustur op i landskabet eller ture til markedshallen i Merchants Street, hvor man kan købe lokale specialiteter. Fra Malta kan man også tage på sejlture til de nærliggende middelhavsøer. Heriblandt øen Comino som er kendt for den Blå Lagune.

 

Find afbudsrejser til Malta i sidste øjeblik

Har I lyst til en dejlig og afslappende ferie på Maltas hvide strande, hvor I samtidig har mulighed for at tage på mindre, hyggelige udflugter? Så nup en af de mange afbudsrejser til Malta. De særlig gode priser du får på afbudsrejser er ganske enkelt fordi, de forskellige rejseselskaber har restpladser til overs. Det kan være pladser, som andre har måttet aflyse, eller nogle ekstra pladser, der ikke er blevet solgt. Det betyder ikke, at I går på kompromis med kvaliteten, når I tager en afbudsrejse til Malta. Det betyder blot, at I får den samme rejse meget billigere end alle andre.

afbudsrejser til Malta

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk