Afbudsrejser til Marokko

Afbudsrejser > Marokko

Drag på en rejse til sydens sol, i et land fyldt med farver og fremmede men eksotiske dufte - Marokko. Med momondos rejsesøgemaskine kan I finde alle de gode tilbud på afbudsrejser til Marokko, fra alle de velkendte rejseselskaber. 

All inclusive afbudsrejser til Marokko

Når rejsen skal være nem for hele familien, findes der næsten intet bedre end All Inclusive. Med all inclusive afbudsrejser til Marokko er der garanteret mad og drikke til hele familien, under hele rejsens varighed. På den måde slipper I for at bekymre jer om restaurantbesøg og byliv – medmindre I har lyst til det. Find afbudsrejser til Marokko her på momondo, uanset om I drømmer om at rejse I påsken, efterårsferien eller nogle af årets andre højtider og sæsoner.

 

Rejs til Marokko i sidste minut og spar penge

Marokko, som er adskilt fra Europa ved det cirka 15 kilometer Gibraltarstræde, har altid haft nære relationer til Europa. Derfor er Marokko også landet, hvor den arabiske kultur smelter sammen med både den franske og naturligvis den afrikanske. Når man oversætter navnet Marokko fra arabisk, betyder det landet, hvor solen går ned. Og landet har også masser af sol at byde på.

Marokkos 4 kongebyer, som indgår på mange udflugter i landet, er alle optaget på Unescos Verdensarvsliste. Den senest optagede er hovedstaden Rabat. De tre øvrige kongebyer på den fornemme liste er byerne Marrakech, Fès og Meknès. Men Marokko har meget andet at byde på end kongebyerne. Byen Casablanca er et besøg værd. Og det samme er hovedstaden Rabat, som har en lang historie. Selv om den ikke er landets største by, så byder den på mausoleer, moskeer, basarer og lange boulevarder. Desuden er der flere smukke kongepaladser, og arkitekturen er tydeligt præget af både Andalusien, Afrika og den arabiske verden. Også kolonitiden skinner tydeligt igennem her.

Marokko byder også på en fantastisk natur med smukke strande, hvor solen og havet i forening indbyder til skønne sol- og badeferier. Men naturen imponerer også med sine bjergrige højsletter, dale og masser af ørken, så der er rig mulighed for storslåede naturoplevelser. Bjergkæden, Atlasbjergene, går tværs gennem Marokko, og landet bliver her delt i to meget forskellige klimazoner. Nord for bjergkæden findes det frodige og meget varierede klima, mens der syd for bjergkæden findes et ørkenklima, som adskiller sig langt fra det nordlige klima. Atlasbjergenes højeste punkt er over fire kilometer højt, og det ligger i den sydvestlige del af landet.

Marokko er mere end natur. Det er også moderne badebyer, store luksushoteller, indbydende butikker, og for golfspillerne findes her også skønne og velbeliggende golfbaner. De gamle byer har smalle gader, som nærmest virker som labyrinter, og her finder I alt fra kulørte markedspladser, basarer til underholdning og spisesteder.

Som turist i Marokko møder I et åbent og gæstfrit folkefærd både i storbyerne og i badebyerne. I vil opleve, at pengene rækker langt, uanset om I køber ting, eller I nyder nogle af de eksotiske og spændende kulinariske tilbud, som landet byder på. 

 

afbudsrejser til Marokko

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk