Afbudsrejser til Samos

Afbudsrejser > Samos

Tag på en afbudsrejse til den græske ø Samos, som ligger i det Ægæiske Hav ud for den tyrkiske kyst. Mange store og berømte personer er født, eller har levet her på øen, hvilket gør den til et interessant sted at besøge.

Find de billigste all inclusive afbudsrejser til Samos

Men afbudsrejser til Samos kan I gå i de store filosoffer og matematikeres fodspor, og I kan nyde havet og strandene. I finder nemt en afbudsrejse til Samos på momondo. Her får I et samlet overblik over jeres mange muligheder, og I bestiller nemt jeres ferie med ganske få klik. Den 468 m2 ø indbyder til en rolig ferie for hele familien, men der er også mulighed for parrejser med både imponerende oplevelser, shopping og natteliv.

Tæt på og alligevel langt væk

Samos ligger kun 3,5 times flyvetid fra Danmark, men alligevel er både klima, kultur og historie langt fra det, vi kender fra Danmark. Med sine mere end 300 strande kan Samos byde på lidt af hvert. Her er strande, som er meget familievenlige, men her er også små, hyggelige bugter, hvor I kan være heldige at finde jeres eget lille sted, hvor I kan nyde solen og det dejlige, turkisblå vand.

Familiehoteller med all inclusive kombineret med den korte flyvetid gør øen et oplagt sted, hvis I rejser med børn, samtidig med at de mindre hoteller og mange strande og hyggelige steder indbyder til kæresteferie og parferie. Nattelivet i flere af øens byer, gør det også oplagt at holde en ferie, hvor fest og byliv er mere i højsæde. På Samos kan I stadig opleve en hyggelig og ægte græsk stemning, hvor de charmerende byer med smalle gader og de traditionelle græske huse er en del af det, som mange af os forbinder med det ægte græske.

Samos er blandt de mest grønne af de græske øer. Her er mange kilder med vand i bjergene, som giver vand til platantræerne og de smukke olivenlunde og betagende citrustræer. Men øen har også en større vinproduktion, og et besøg på en af øens vingårde er en god ide, når I trænger til en anderledes oplevelse, mens I nyder jeres charterferie.

Udover vinproduktionen byder Samos også på muligheden for at besøge jomfru Marias helligdom i den dybe grotte. Men I kan også komme på vandretur i den antikke vandtunnel Efpalineio Orygma, som kan dateres helt tilbage til 500-tallet f.Kr. Bjergene på Samos har mange vandrestier, som tager jer på tur på den frodige ø, og desuden er der naturligvis rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport og sejlture fra de mange badebyer langs med kysterne.

I kan finde afbudsrejser til Samos hele året rundt, så hvorfor ikke lade årets efterårsferie gå til Samos, hvis I vil opleve denne charmerede ø og alt det, som den kan byde på. Ud over de mange badebyer, som I finder på øen, er Øens hovedstad også et besøg værd. Her kan I opleve det almindelige hverdagsliv, men det er også her, der er gode mulighed for at opleve øens natteliv.

Afbudsrejser til Samos med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk