Afbudsrejser til Tenerife

Afbudsrejser > Tenerife

Har du lyst til at rejse til varme og sol, men du vil helst ikke slå hul i økonomien? En afbudsrejse til Tenerife er et billigt og godt alternativ, hvor du kan få meget sol og spændende oplevelser for færre penge.

All inclusive afbudsrejser til Tenerife

Tenerife og de Kanariske øer er blandt de mest solsikre øer i Europa. Her er der varmt og mildt hele året rundt, og bor man på sydsiden af øen kan man nyde sol og varme med en kort flyrejse selv om vinteren. Vælger man fx at rejse i efterårsferien kan man forvente temperaturer der ligger omkring 24 grader og rejser man afsted i påskeferien ligger temperaturen på rundt regnet 20 grader i dagstimerne. Altså er det hverken alt for varmt eller alt for koldt til at bade, se på seværdigheder og lignende.

All Inclusive & afslappende getaway på Tenerife

Det gode ved at booke en afbudsrejse til Tenerife er naturligvis prisen. Venter man til sidste øjeblik med at slå til, vil man kunne booke de rejser, som andre har meldt afbud på til fantastiske priser. Her hos momondo samler vi de bedste tilbud på billige afbudsrejser til Tenerife, så du og dine nærmeste let og overskueligt kan danne et overblik over de mange muligheder. Uanset om du kigger efter en sommerferie for dig og hele familien eller en romantisk parrejse for to, vil du her kunne se et overblik over de mange mulige afbudsrejser. 

Uanset om du er til all inclusive og familievenlige hoteller eller charme og hygge for to, kan du finde mulige afbudsrejser til Tenerife her på vores side. Hvis du er typen, der godt kan lide at rejse rundt selv, kan du til og med finde flybilletter og sammensætte resten af rejsen selv.

Rejser du med familien er det mest de populære hoteller omkring Playa De Las Americas, Los Cristianos og Los Gigantes som lokker. Her findes der store all inclusive hoteller, som byder på god mad, masse af pools og aktiviteter for både børn og voksne.

Er du mere til mindre hyggelige hoteller hvor du selv skal stå for at finde mad og drikke, findes dette også i de forskellige hyggelige feriebyer på Tenerife, hvor moderne turisme mødes af traditionelle spanske bygninger og gader. Et besøg til Tenerife er ikke fuldendt, før man har været oppe på øens stolthed, nemlig vulkanen Teide. Den tårner sig op på midten af øen, og er så høj at man ofte vil kunne finde sne på toppen, selvom der er fuld solskin og varmt nede ved havet.

Tenerife er også kendt for sit spændende landskab, hvor man vil kunne se levn fra forskellige vulkanudbrud og se, hvad naturens kræfter har kunne gøre ved en ø. Aktiviteter i Atlanterhavet er også populære på afbudsrejser til Tenerife. Her kan man snorkle, dykke og se spændende fisk, koralrev, skildpadder og til og med delfiner og hvaler, hvis man er heldig. Er man til sol og afslapning er øens sydlige kyst mest lokkende, men andre rejser også til Tenerife for at surfe, hvor de mere nordlige byer byder på fantastiske muligheder inden for både vindsurfing, kitesurfing og normal surfing. Tenerife er altså en alsidig ø, der kan byde på noget for enhvers smag.

Afbudsrejser til Tenerife med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk