Afbudsrejser til Zakynthos

Afbudsrejser > Zakynthos

Med en afbudsrejse til Zakynthos er der lagt op til en skøn ferie i et dejligt klima. Den lille ø i det Ioniske Hav er altid populær blandt alle, der holder af at dykke. Mange, som gerne vil feste, kommer til Zakynthos på charterferie.

Find de billigste all inclusive afbudsrejser til Zakynthos

En billig ferie til Zakynthos i en skoleferie eller på et andet tidspunkt er blot en af de muligheder I får, når I finder din all inclusive afbudsrejse på momondo. Den græske ø har meget at byde på, og er lige populær om I som familie rejser med børn, eller I er flere der rejser af sted sammen for at dykke eller for at nyde nattelivet på øen. I finder også last minute rejser til Zakynthos på momondo.

Rejs til Zakynthos, og se havskildpadder!

Den græske ø Zakynthos giver jer mulighed for at få mange gode ferieminder med i kufferten hjem fra jeres charterferie. Her er fine strande og ikke mindst et skønt klima og et smukt landskab. Øen er meget frodig, og de mange stejle klipper ned mod havet på øens vest- og nordkyst er fascinerende i sig selv, samtidig med at de byder på nogle fantastiske strande i de små, romantiske badebugter, som blandt andet kan nås med båd. Zakynthos er også et af de steder i verden, hvor den udrydningstruede havskildpadde Carette yngler. Der er flere steder, hvor I vil opleve, at der er regler for de badende, som skal overholdes, så de store dyr, der kan blive op til 2 meter lange og veje op til 450 kg, kan få ro til at lægge deres æg. Hvis I gerne vil se de store dyr tæt på, er det muligt at tage på udflugter, hvor de imponerende dyr kan ses. Og naturligvis kan I også se dyrene under vandet, hvis I dykker eller snorkler i de områder, hvor de opholder sig. Dykning og snorkling er blandt de aktiviteter, som er meget populære blandt de mange gæster på Zakynthos.

Inde på øen mellem havet og bjergene ligger Zakynthos by. Agios Dionyses-kirken med sit imponerende klokketårn danner den ene ende af den lange gade Strada Marina, mens den anden ende dannes af Solomostorvet, hvor I kan nyde en af de hyggelige taverner, eller bare sidde og se på det hyggelige liv, der udspiller sig i byen og dens skønne gader. På torvet danner den venetianske kirke Agios Nikolaos en smuk baggrund, og det er svært ikke at lade sig rive med i drømmene om en forgangen tid, når man opholder sig i de romantiske omgivelser. Byen byder også på et livligt handelsliv, hvorimod nattelivet er mere afdæmpet her. De fire turistbyer Argassi, Laganas, Kalamaki og Tsilivi har et mere udpræget forlystelsesliv især i højsæsonen, selv om det også sagtens kan lade sig gøre at finde stille, hyggelige steder i disse byer. Tsilivi ligger på øens nordkyst, og er omgivet af frodige pinjetræer på bjergskråningerne og de mange olivenlunde, som klimaet giver gunstige forhold til. Start søgningen efter afbudsrejser til Zakynthos nu, og find din rejse i dag!

Afbudsrejser til Zakynthos med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk