FolkeFerie afbudsrejser

Rejs til sydens sol og sommer med FolkeFerie.dk. På momondos rejsesøgemaskine kan du søge og sammenligne de bedste tilbud på last minute rejser med FolkeFerie.

 

Billigste Folkeferie afbudsrejser

Ferier til folket siden 1938

FolkeFerie.dk, som oprindeligt var kendt under navnet Dansk Folkeferie, har siden 1938 sendt danskerne på spændende og mindeværdige ferier i både ind- og udland. FolkeFerie.dk har altid vægtet tryghed, alsidighed og inspirerende samvær som det væsentlige, når de har sendt i tusindvis af gæster af sted på ferie. FolkeFerie.dks nuværende navn blev besluttet i 2005, da rejseselskabet mente, at tiden var inde til et nyt og mere opdateret navn, som samtidig kunne henlede opmærksomheden på FolkeFerie.dks hjemmeside.

FolkeFerie.dk

Helt siden starten på rejseselskabets historie i 1938 har missionen været den samme. At give alle mulighed for gode ferieoplevelser. I dag ejer DFF-Fonden FolkeFerie.dk. DFF-Fonden har som formål at skabe gode ferie- og fritidsoplevelser til alle danskere. Den selvejende fond bruger midler på at skabe gode ferieoplevelser, og på at skabe pusterum i hverdagen til nogle af dem, som ikke selv har mulighed for dette. Derfor har FolkeFerie.dk også valgt at benytte sloganet ”ferie med mere mening”.

Andre populære charterrejse destinationer

Hvis du søger et godt tilbud på restpladser eller last minute ferierejser, så kan du altid gøre et godt fund med FolkeFerie afbudsrejser. FolkeFeries afbudsrejser giver dig mulighed for at rejse fra enten København eller Billund og til nogle af de mange spændende destinationer, som de har på deres normale program.

Hvis du er fleksibel med, hvornår du kan rejse, så er FolkeFerie afbudsrejser, det du søger. FolkeFerie.dk afbudsrejser kan give dig mulighed for at rejse med få dages varsel, men du finder også afbudsrejser med tidshorisonter op til måneder. Kvaliteten på FolkeFerie.dks afbudsrejser er præcis den samme, som hvis du køber en rejse til fuld pris. Og du kan stadig vælge mellem hoteller af alle kvaliteter, og finde den beliggenhed, der opfylder dine behov. Flere af FolkeFerie.dks afbudsrejser tilbyder dig også all inclusive eller mini all inclusive.

På momondo finder du de bedste priser på pakke- og afbudsrejser, og du kan hurtigt skabe et overblik over dine muligheder. Du kan på forhånd markere, hvilke prioriteter du har i forhold til lige netop Folkeferie afbudsrejser. Du kan f.eks. lade momondo vide, hvilke destinationer du foretrækker, hvilken standard dit hotel som minimum skal være, og du kan vælge, om du vil rejse til sol og strand eller storby.

momondo samler alle detaljerne for dig, så du uden større besvær kan beslutte, hvor dine næste Folkeferie afbudsrejser skal gå til. Herefter klikker du på rejsen, og momondo sender dig direkte til FolkeFerie.dks hjemmeside, hvor du bestiller din afbudsrejse.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk