Mixx Travel afbudsrejser

Brug momondo til at give dig overblik, så du kan sammenligne rejserne, når du skal bestille din Mixx Travel afbudsrejse. momondo giver dig en oversigt med alle relevante oplysninger, og du klikker dig derefter direkte fra momondo til Mixx Travels egen hjemmeside, hvor du bestiller din Mixx Travel afbudsrejse.

Billigste Mixx Travel afbudsrejser

Brug momondo, når du skal bestille din afbudsrejse. momondo indsamler alle de informationer, du har brug for, når du skal bestille din rejse. Du får hurtigt et samlet overblik med alle væsentlige detaljer, og når du er klar til at bestille din rejse, kommer du med kun ét enkelt klik med musen frem til Spies Rejsers hjemmeside. Her bestiller du din afbudsrejse direkte hos Spies Rejser. Nu er du helt klar til at rejse ud og opleve og gøre dine drømme til virkelighed. God ferie.

Om Mixx Travel rejsebureau

Mix Travel er et lille rejsebureau med en stor kapacitet. Mixx Travel har specialiseret sig i rejser til Tyrkiet. Men du finder også rejser til andre steder i verden som f.eks. Spanien, Egypten og Jordan. Rejseselskabet startede i 2009, og sender hvert år mange glade ferierejsende af sted på ferie fra Kastrup Lufthavn. I 2015 begyndte Mixx Travel også at sende feriegæster på rejser fra Stockholm. De er af den overbevisning, at alle har ret til ferie, og de tilbyder et stort og varieret program, hvor rejserne passer til din tegnebog uanset dens størrelse. Når du rejser med Mixx Travel, er det helt op til dig, om du ønsker en sol- og badeferie, eller om du er mere til en kulturel ferie, hvor du kan opleve masser af historiske seværdigheder, eller om du er til den aktive ferie med masser af sport inkluderet.

Du bestemmer selv, hvilken type ferie du vil på

Mixx Travel sætter en ære i, at du kan finde præcis den charter- eller pakkerejse, der passer til dig og dit budget. Og når du rejser på ferie med Mixx Travel, kan du også være sikker på, at alle medarbejdere er klar til at give dig den bedste service. Dette rejseselskab sætter nemlig en stor ære i, at alle medarbejdere, uanset om de er rejserådgivere, guider, rengøringsfolk på hotellet, eller andet, ofte er på studieture, så de er ajour med det seneste nye, og altid er klar til at give dig de bedste oplevelser på din ferie.

All inclusive afbudsrejser med Mixx Travel

Hvis du har mulighed for at vælge en last minute rejse, så er Mixx Travel afbudsrejser uden tvivl, et rigtig godt forslag til hvem du kan bestille din rejse gennem. Her kan du vælge mellem rejser til præcis de samme rejsemål, som når du bestiller din rejse på traditionel vis. Du skal blot være indstillet på, at du med Mixx Travel afbudsrejser skal kunne rejse med kort varsel. Med Mixx Travel afbudsrejser er den service, du får, fuldstændig den samme, som når du bestiller rejsen på normal vis. Skal der være plads til, at du kan lade børnene løbe, lege og plaske i poolen, 

mens I selv slapper af og nyder ferien? Mixx Travel arrangerer rejser, som er designet til familier med børn. Når børnene har en god ferie, har hele familien en god ferie. Når Mixx Travel siger ”meget mere ferie for pengene”, så mener de det. Du får mulighed for mange flere oplevelser på destinationen og hotellet. Du får din rejse til en billig pris, og Mixx Travel kan imødekomme mange forskellige ønsker, da det er muligt at få arrangeret din rejse helt efter dine særlige ønsker og behov.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk