Spies afbudsrejser

Spies Rejser sælger ikke kun ”rejser du ikke vil hjem fra”. De sælger drømme, der bliver til virkelighed. Er du klar til at realisere din feriedrøm, men kniber det med budgettet? Så brug momondos rejsesøgemaskine til at finde billige afbudsrejser fra Spies. 

 

Find de billigste afbudsrejser med Spies

Drømmer du om at en ferie syd på til en overkommelig pris? Så kan du hurtigt og enkelt få et samlet overblik over alle de bedste tilbud, ved at bruge momondos afbudsrejse-søgemaskine. Afbudsrejser er restpladser der sælges til en særlig attraktiv pris, da rejseselskaberne har fået pludselige afbud (som f.eks. sygdom), eller fordi de ikke har fået solgt alle ledige pladser. Det er altså en oplagt mulighed for dig og familien til at finde en billig ferie, uden at gå ned på indkvartering, kvalitet og oplevelser. 

Når du bruger momondos rejsesøgemaskine kan du se det fulde overblik over alle afbudsrejser fra dit favorit-rejsebureau, Spies, og med enkelte klik er ferien booket. Skal det være all inclusive, 5-stjernet hotel eller er det et krav at der er børnepool? Intet problem, du kan bruge søgefiltrene til at finde lige præcis den afbudsrejse der matcher dine behov. 

Er du klar til at bestille din afbudsrejse hos Spies Rejser? Så finder du genveje til nogle af de mest populære destinationer herunder, men du kan også gå direkte til oversigten over alle de billigste Spies afbudsrejser her. God ferie!

 

 

All inclusive afbudsrejser til Grækenland

spies afbudsrejser til grækenland

Hvide huse med de klassiske blå tage, blomstrende bougainvillea i de smukkeste lilla og lyserøde nuancer og fredfyldt hav når du spejder ud i horisonten. Grækenland er en fantastisk feriedestination for familier, par og solorejsende der drømmer om sydens sol, fantastisk mad og afslapning til den helt store guldmedalje. 

spies afbudsrejser til grækenland

 

All inclusive afbudsrejser til Spanien

spies afbudsrejser til spanien

Alenlange strande, fantastiske byer med et væld af kulturelle tilbud og kogekunst i verdensklasse. Det er intet under at vi danskere elsker at rejse til Spanien - både charterdestinationer og storbyer, for her er der tale om et land der har en masse at byde på til hele familien. 

spies afbudsrejser

 

All inclusive afbudsrejser til Tyrkiet

spies afbudsrejser til tyrkiet

Tyrkiet er en af danskernes foretrukne charterdestinationer, og det er der ikke noget at sige til. Med skønne feriebyer som Marmaris, Alanya, Side (og mange flere) er der nok at vælge mellem hvis sommerferien går hertil. Glæd jer til de lokales hjertevarme og gæstfrihed, de velsmagende delikatesser, sol dagen lang og et livligt natteliv hvis du er til drinks samt fest og farver.

spies afbudsrejser til tyrkiet

Fly til: Fly til: hvad som helst hvor som helst når som helst Dit budget: Jeres budget: 5300 DKK
 • Sorter efter
  • Billigst
  • Varmest
  • Snedage
  • Social
  • Fancy
  • Kulturel
  • Familie
  • Lokal
  • Romantisk
Sorter efter:

Populære rejsemål

Se mere

Det ser ud til, at du leder efter et sted, som vi endnu ikke har opdaget...

Prøv med nogle andre søgekriterier.

Historien bag rejsebureauet Spies

Simon Spies lavede den første annonce for sit rejsebureau sidst i 1956, og allerede i februar 1957 fløj han sine første gæster sydpå til Mallorca. Danskerne skulle lære nye ord. Charterrejser, grisefester og sangria. Simon Spies gjorde sine drømme til virkelighed.  De mange rejser, som Spies Rejser sælger, er ligeledes drømme, der bliver til virkelighed. Spies Rejser sælger ikke kun "rejser du ikke vil hjem fra". Spies Rejser sælger også forventninger, oplevelser og gode minder. Rejsebureauet har som mål at give kunderne deres bedste uger på hele året. Samme mål, som Simon Spies havde fra den allerførste dag i rejsebureauets historie.

 

Gør dine drømme til virkelighed

Du kan også gøre dine drømme til virkelighed, præcis som Simon Spies gjorde. Det kan du, når du bestiller din charterrejse i god tid, og sammen med familien ser frem til de gode oplevelser og mange nye minder. Men du kan med stor fordel også benytte Spies afbudsrejser. Spies afbudsrejser giver dig mulighed for, at du kan rejse billigere, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Du skal kunne rejse med kort varsel, og du får færre valgmuligheder, men ellers får du nøjagtig den samme rejse, som når du bestiller i god tid. Spies afbudsrejser giver dig mulighed for, at du kan vælge mellem alt fra storbyferier til charterrejser, All Inclusive-rejser, flybilletter og meget mere.

  

Rejs til sol og sommer med last minute rejser

Benyt dig af Spies afbudsrejser. Du kan vælge mellem mange forskellige og spændende rejsemål. Du kan f.eks. finde Last Minute-tilbud på storbyferier til Paris, Rom, London, New York og mange andre spændende storbyer. Er du mere til sol og sommer? Så kan du også finde afbudsrejser til De Kanariske Øer, Spanien, Egypten, Thailand og mange flere skønne, varme, solrige og eksotiske rejsemål. Og vil du gerne stå på ski, finder du også din næste skiferie hos Spies afbudsrejser. En del af Spies afbudsrejser tilbyder dig All Inclusive, eller giver dig mulighed for, at du kan tilkøbe All Inclusive på din rejse. Og hvis du kan vente med at få at vide, hvor du skal bo, til du kommer frem til rejsemålet, kan du også finde en uspecificeret rejse.

 

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk