preload

Et fællesskab af kærlighed – uden grænser

Få inspiration fra andre LGBTQ+-medlemmer, som også elsker at rejse. Vi har samlet en masse rejsetips, historier og destinationsanbefalinger på denne side – alle skabt af momondo-medarbejdere og andre i miljøet for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din næste rejse.

preload

Et fællesskab af kærlighed – uden grænser

Få inspiration fra andre LGBTQ+-medlemmer, som også elsker at rejse. Vi har samlet en masse rejsetips, historier og destinationsanbefalinger på denne side – alle skabt af momondo-medarbejdere og andre i miljøet for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din næste rejse.

Rejsetips til regnbuefamilier.

lgbtq-community-v2-rainbowtips-a
  
Abel Cáceres

Medbring relevante dokumenter

Sørg for at medbringe et aktuelt foto og alle relevante dokumenter, herunder tilladelser til, at børnene kan rejse med dig, blodtype, allergier, opdaterede vaccinationer, nylige hospitalsindlæggelser, tandlægejournaler etc., da ulykker kan ske.
lgbtq-community-v2-rainbowtips-b
  
Barbara Bihari

Brug Google Maps

Google Maps har nu et tag for LGBTQ+-venlige steder, hvilket er nyttigt, især når man rejser sammen som queer-familie.
preload

At komme igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen: en guide til rejsende med nonkonform kønsidentitet

  
Jace Cangiano

Lad os se det i øjnene. At rejse som LGBTQIA+-person kommer med et sæt udfordringer, som andre måske ikke oplever eller ikke er klar over forekommer lige for næsen af dem. Som transkønnet kvinde (MtK) har Jace indset, at det at komme igennem sikkerhedskontrollen også har sine helt egne udfordringer.

Læs guide

lgbtq-community-v2-security

Beretninger og udfordringer.

lgbtq-community-v2-stories-challenges-a
  
Barbara Bihari

Sikkerhedstjek

Jeg deler altid min placering på min iPhone med mine forældre og søskende. Efter at have boet i udlandet i så lang tid har det hjulpet os med at kommunikere på behagelige tidspunkter. Jeg har også brugt det som en sikkerhedsforanstaltning, når jeg har datet. Jeg delte min placering med en betroet ven, da jeg gik på date, og bad dem om at tjekke op på mig, hvis jeg ikke gav lyd før næste dag.
lgbtq-community-v2-stories-challenges-b
  
Abel Cáceres

Hvad er planen?

Engang blev jeg adskilt fra en større gruppe i et dårligt område af Subic Bay på Filippinerne. Det var en skræmmende situation. Af os fire i gruppen talte en af os heldigvis det lokale sprog, og vi var i stand til at finde en amerikansk militærudpost, og så var alt fint. Vi lærte at være mere opmærksomme på vores omgivelser og altid at have en nødplan: “Hvis tingene går galt, gør vi DETTE.”
preload
lgbtq-community-v2-skiseason

Det er tid til gay ski week

  
Derek Hartman

Du har allerede haft julepynten fremme og hoppet godt ind i det nye år. Nu tænker du måske, at det er tid til at gå i hi, indtil Eurovision og Pride-sæsonen starter? Tro om igen, smukke. Årets bedste rejseperiode for homoseksuelle er over os – skisæsonen, og du har brug for en gay ski week.

Se begivenhederne i gay ski week 2024

Oplevelser i…

lgbtq-community-v2-stories-whattodoin-a
  
Sergio Pratz

Berlin – med Sergio Pratz

Berlin er generelt meget åben omkring religion og kønsidentitet. For et par år siden var jeg til en multireligiøs ramadanfest for flere kønsgrupper. Imamen – moskeens religiøse leder – inviterede den lokale kvindelige præst og rabbiner til at fejre sammen med alle, der havde lyst til at deltage. Han nævnte også, at deres menighed bakker op om retten til ægteskab for alle.
lgbtq-community-v2-stories-whattodoin-b
  
TK Kang

Seoul – med TK Kang

Der er et område nær hovedpaladset Gwangwhamun, der hedder ‘Jongno-3Ga’, og der er nogle sjove steder i nærheden. En af de mest nævneværdige er ‘Friends’ . Der er en varm og venlig stemning, som byder folk af alle etniciteter, seksuelle orienteringer osv. velkommen. Dette område er mere lokalt, og her finder du færre udenlandske gæster, hvis du vil have en ægte lokal LGBTQ-oplevelse.
preload

Lad os høre fra dig

Dette er et inkluderende og indbydende sted, hvor alle er velkomne til at sige deres mening. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, eller ønsker at bidrage med dine egne rejseanbefalinger, videoer og billeder til vores community-side, kan du skrive til os på LGBTQ-travel@momondo.com.

De synspunkter og holdninger, der kommer til udtryk heri, er forfatterens/forfatternes og afspejler ikke nødvendigvis synspunkter og holdninger hos KAYAK Software Corporation, dets datterselskaber og deres respektive moderselskaber eller tilknyttede selskaber.

Se flere arrangementer, få anbefalinger om destinationer, læs mere om sikkerhed på rejsen og meget mere på vores side LGBTQ+ Rejsende.

Gå til siden