7 imponerende naturoplevelser du bør opleve i Filippinerne

Når turen går til Filippinerne kan du se frem til en østat der er hjem for mere end 7000 forskellige øer. Men hvor skal man starte og hvad er værd at lægge rejsen forbi?

Vi har spurgt vores momondo-ambassadør Malthe Zimakoff hvilke steder og oplevelser han vil anbefale, når man rejser til Filippinerne. Læs med herunder og få fotografens bedste tips til Instagrammable steder.

El Nido

El Nido, Filippinerne

Pinagbuyutan Island © Malthe Zimakoff

Hvis man er i El Nido er man nødt til at lægge et besøg forbi Pinagbuyutan Island. Man kan oplagt gøre det som en del af et ø-hop, hvor denne ø ofte er en del af pakken.

Vi havde taget en af de mindre populære pakker, samt den tidligste afgang. Vi fandt derfor os selv værende helt alene på øen, hvor vi besluttede os for at tilbringe eftermiddagen indtil der begyndte at komme mange turister.

Frihedsfølelsen var stor. Vi spurtede rundt på øen, klatrede i palmetræer og tog en lur i skyggen. Stedet er så utroligt smukt, og kan klart anbefales. Og så måtte dronen selvfølgelig op og have et kig.

Snake Island, El Nido

Snake Island, El Nido

Snake Island © Malthe Zimakoff

Snake Island i El Nido-området er endnu en ø til listen. Oplevelsen af at lægge for anker her, løbe rundt på sandet og bade var ret så magisk.

Som man kan se på billedet herover, var vi endda uheldige at ankomme mens der var højvande, hvor sandet ikke er helt frit. På trods af det kunne man stadig løbe rundt. Det kan dog anbefales at spørge, om man kan komme til Snake Island når det er lavvande.

Coron

Coron, Filippinerne

Coron © Malthe Zimakoff

Hele Coron-området er fantastisk at sejle rundt i. Tager man til El Nido er man nødt til også at tage færgen herhen.

Det samme gælder hvis man er i Coron, så er turen til El Nido ligeledes oplagt. De laguner der er rundt omkring i området er helt fantastiske og unikke i deres formationer. Mulighederne for at bade og dykke er endeløse. Det samme kan siges for drone-fotografi.

Chocolate Hills, Bohol

Chocolate Hills, Bohol

Chocolate Hills © Malthe Zimakoff

Chocolate Hills er et utroligt fænomen, som man bør opleve på en rejse til Filippinerne. Spiseligt ser det ud, men hvis det er overskyet kan man desværre ikke se så meget. Sørg derfor for at vælge en god dag medmindre du har en drone, og er heldig lige at finde et sted hvor skyerne skilles.

Bohol

Tarsiers eller spøgelsesabe i træ på Bohol

Spøgelsesabe eller Tarsier © Malthe Zimakoff

På Bohol har man også mulighed for at tage ind og se tarsiers, eller spøgelsesaber som de hedder på dansk.

De har måske fået navnet fordi de er utroligt dovne og aktive om natten. På trods af dette så vi masser af dem da vi var forbi en park. De formår både at være nuttede og lidt skræmmende på samme tid, og så er de ufattelig små.

Kasawan Falls, Cebu

Kasawan Falls, Cebu

Kasawan Falls © Malthe Zimakoff

Det er svært at forstå den intensitet af turkis farve der er i vandet ved Kasawan Falls i Cebu. Det er et kæmpestort område hvor man kan svømme, hoppe fra det høje vandfald ned i vandet, eller bare slappe af.

Den eneste advarsel er, at det er ekstremt turistet. Ankom derfor lidt tidligere på dagen end hvad du egentligt har lyst til – det er det værd.

Osmena Peak, Cebu

Osmena Peak, Cebu

Osmena Peak © Malthe Zimakoff

Osmena Peak er et helt utroligt sted. Måske er det dét sted på denne liste der minder mest om en skjult perle. Vi kørte herud på motorcykel og blev mødt af et imponerende stort og smukt område, hvor man kørte rundt blandt disse sjove og kæmpe bakker.

Der er flere steder hvor man kan klatre op for at få et udsyn over hele området. Vi elskede det så meget at vi fandt et lokalt sted at overnatte, så vi kunne tage derop igen til solopgang. I løbet af hele den her periode mødte vi ikke en eneste turist! Det i sig selv må siges at have en stor charme.

 

Kan du ikke få nok af Malthes fotografier og rejsefortællinger? Så hop over på hans Instagram og følg med i de seneste eventyr.

Billige flybilletter til Filippinerne Find hoteller i Filippinerne