Hoteller i Filippinerne

Find tilbud på 7.714 hoteller i Filippinerne

Filippinerne
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Filippinerne

Find det perfekte hotel til dit ophold i Filippinerne
Pris
kr.278
kr.2964
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Filippinernes bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Filippinerne

Pris

101 kr. – 332 kr.

BILLIGSTE BY I FILIPPINERNEDavao City48% billigereHoteller i Davao City er de billigste i Filippinerne med kun 101 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I FILIPPINERNEPasay41% dyrerePasay har de højeste hotelpriser i Filippinerne med værelser til 332 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I FILIPPINERNEBaguio52% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Baguio end i andre byer i Filippinerne

Oplevelser i Filippinerne


Hoteller i populære byer i Filippinerne

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Filippinerne og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Filippinerne?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Filippinerne
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
53%forventet prisstigning

Rejsepriser

405 kr. - 1.312 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
448 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
692 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Filippinerne

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Filippinerne

Laveste hotelpris

211 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

City Garden Grand Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10489

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Filippinerne, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 211 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos One Central Hotel & Suites, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på City Garden Grand Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Filippinerne(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 3.203 anmeldelser).
Der er 10.489 hoteller i Filippinerne tæt på Manila Ninoy Aquino Intl. Manila Airport Hotel by Urban Connect er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Filippinerne. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Filippinerne lå i sidste uge på 3.703 kr..

Information om overnatning i Filippinerne

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Filippinerne

Hvilke byer bør du besøge i Filippinerne?

Filippinerne består af en masse småøer, så i bund og grund kommer det an på, hvad du har lyst til at se og opleve, der bestemmer, hvilke byer du skal besøge. Nogle af de byer, det anbefales at besøge, er hovedstaden Manila og byerne Cebu City, Tagbilaran City, Puerto Princessa, El Nido, Boracay, Kalibo og Quezon City. Er du til sol, vand og strand? Åh, sikke strande! Fillippinerne anses for at have nogle af verdens smukkeste, og her er byen Boracay et godt valg. Byen ligger i den nordøstlige del af Panay Island. Du kan booke hoteller i Filippinerne online. Det kunne fx være Ramada by Wyndham Manila Central.

Hvilke seværdigheder er populære i Filippinerne?

De smukke strande er ikke den eneste grund til at besøge Filippinerne. Hovedstaden er et besøg værd, og en tur rundt og se de gamle huse, fra da spanierne koloniserede Filippinerne, er altid spændende. De forskellige butikscentre med deres kopivarer og alt, hvad man kunne forestille sig af plastik, er også en oplevelse. Der er er flere naturoplevelser, blandt andet Banaue, som af filippinerne kaldes verdens ottende vidunder, og det ligger den nordlige del af Filippinerne. Taal-vultanen er en af de 37 vulkaner, der er på Filippinerne. Den ligger et par timers kørsel fra Manila og kan nemt nås med taxa. En tredje naturoplevelse er Bohol, som er bjerge, der ligner chokoladetoppe. De ligger i den centrale del af Filippinerne, ikke så langt fra byen Cebu City. Du kan finde billige hoteller i Filippinerne online. Fx Jaynet Oceanview Resort.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Filippinerne?

Manila er en by, som aldrig stopper med at feste. Du kan feste non-stop, hvis det er det, du har lyst til. Et godt område i Manila, som er kendt for sit vilde natteliv, er Malate. Her vil du kunne finde alt, hvad hjertet begær af natklubber, fester, caféer og restauranter. Der bliver festet i både weekenden og hverdagen. En anden god by at besøge, som har et rigt natteliv, er Cebu City. Som udgangspunkt vil selv den mindste by kunne tilbyde en eller anden form for natteliv i form af en bar eller klub. Filippinerne er kendt for at kunne slappe af og feste. Vil man feste, samtidig med at man gerne vil gå på stranden om dagen, er øen og byen Boracay, som er kendt for deres smukke strande og sjove natteliv, et oplagt valg. Du kan nemt booke billige hoteller i Filippinerne. Det kunne fx være det hyggelige Paperhouse Resort, som ligger på Boracay.

Hvilke byer i Filippinerne har mest historie og kunst?

Hovedstaden Manila er en historisk perle, der også er spækket med kunst. Manila har tidligere været under spansk herredømme og senere under amerikansk, og det ses. Hvis man gerne vil have en forståelse for den filippinske historie, er museet Ayala en god start. En guidet tur rundt i Rizal Park og Intramunos i den gamle bydel er også et must. Husk at booke i god tid, da det er ture, der er populære. Du kan nemt booke hoteller i Filippinerne, fx B Hotel Quezon City.

Hvornår er det billigst at overnatte i Filippinerne?

Du kan rejse billigt ved at besøge Filippinerne i januar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 188 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i oktober hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Filippinerne vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Manila den mest populære by at rejse til i Filippinerne.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Filippinerne?

Med en pris på 485 kr. pr. nat, koster et gennemsnitligt luksushotelværelse i Filippinerne 115% mere end et normalt hotelværelse i Filippinerne, som ligger til 226 kr..

Hvilken by i Filippinerne har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i El Nido, der i gennemsnit koster 446 kr. pr. nat, er ca. 83% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Filippinerne.

Hvilken by i Filippinerne har de billigste hotelværelser?

Til kun 70 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i El Nido finde hotelpriser, der koster 68% mindre end i andre byer i Filippinerne.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Filippinerne?

Fra november 2023 er der 34.582 udbydere at vælge mellem for hoteller i Filippinerne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Filippinerne?

Priser for hoteller i Filippinerne opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Filippinerne

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Filippinerne

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Filippinerne gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Filippinerne med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Filippinerne på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Filippinerne?

Når alle dine muligheder for overnatning i Filippinerne er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Filippinerne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.