Hoteller i Vietnam

Find tilbud på 20.841 hoteller i Vietnam

Vietnam
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Populære hoteller til en overnatning i Vietnam

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vietnam
Pris
kr.336
kr.3167
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Vietnams bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Vietnam

Pris

101 kr. – 741 kr.

BILLIGSTE BY I VIETNAMDalat68% billigereHoteller i Dalat er de billigste i Vietnam med kun 101 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I VIETNAMHo Chi Minh-byen58% dyrereHo Chi Minh-byen har de højeste hotelpriser i Vietnam med værelser til 741 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I VIETNAMHo Chi Minh-byen80% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Ho Chi Minh-byen end i andre byer i Vietnam

Oplevelser i Vietnam


Hoteller i populære byer i Vietnam

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Vietnam og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Vietnam?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vietnam
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
39%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

280 kr. - 700 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
368 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
810 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Vietnam

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vietnam

Laveste hotelpris

117 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Caravelle Saigon

Hoteller i nærheden af lufthavnen

12069

Gennemsnitslængde på ophold

24 dage
Den billigste pris for et værelse i Vietnam, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 117 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos The Arrivals Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Caravelle Saigon, det mest populære 5-stjernede hotel i Vietnam(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.776 anmeldelser).
Der er 12.069 hoteller i Vietnam tæt på Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat. Novaland Apartment er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 24 dage, når de overnatter på hoteller i Vietnam. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 24 dage i Vietnam lå i sidste uge på 10.576 kr..

Information om overnatning i Vietnam

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vietnam

Hvilke byer i Vietnam er bedst at bo i?

Vietnam er et levende land, der hvert år tiltrækker millioner af besøgende. Selvom landet har mange byer, du kan besøge og bo i, er Hanoi den mest populære by i Vietnam. Det er den primære port til landet og giver et fremragende overblik over alt, hvad Vietnam tilbyder. Det er nemt at rejse gennem byen med busser, som er det eneste middel til offentlig transport. Cyclos taxaer er også ideelle, hvis du vil udforske de korte afstande i byens centrum. Hanoi er hjemsted for nogle populære hoteller i Vietnam, herunder Hanoi Peridot Hotel. Hotellet er beliggende i et af Hanois mest berømte kvarterer og i gåafstand fra mange store attraktioner. Det er også et fantastisk sted at opleve den lokkende charme i det historiske Hanoi Old Quarter. Det tilbyder stilfuld og elegant indkvartering med veldesignede og hyggelige værelser, så du får et afslappende ophold.

Hvad er nogle af de populære attraktioner i Vietnam?

Udover sin naturlige skønhed har Vietnam også en lang historie og traditioner. Det har en række historiske steder og gamle templer, der gør det til et stort turistmål. Marble Mountains langs den sydlige side af Da Nang er nogle af de populære attraktioner i dette land. Disse bjerge er hjemsted for hundredvis af huler, og nogle af dem huser store buddhistiske helligdomme. Du kan også udforske Hang Son Doong, en af verdens største huler, i Dong Hoi. Hulen har lyse blå vandswimmingpools og en flod, der løber gennem den. Du kan bruge de guidede ture i hulen til bedst at udforske dette vartegn. Du kan også besøge Ho Chi Minhs mausoleum, en populær politisk figur i landet. Indgangen er gratis; du behøver kun at klæde dig passende i forhold til den afdøde leder. Der er en række billige hoteller i Vietnam som Cassia Cottage, som ligger i nærheden af disse populære turistattraktioner.

Hvilke byer i Vietnam har det bedste natteliv?

Nattelivet i Vietnam ændrer sig markant, og storbyerne er nu fulde af livlige Vietnam-hoteller, barer, pubber og klubber. Heldigvis er det ikke dyrt at gå ud om natten, da landet brygger nogle af de billigste fadøl i verden. Nha Thang har nogle af de bedste barer bekvemt placeret langs Tran Phu-stranden. Nattelivet i denne by er varieret, med barer, der tilbyder drinks, lokale og globale delikatesser og live-optræden i forskellige musikgenrer. Som et populært turistmål finder du også mange restauranter i Nha Thang. Hoteller som Cookbook Café Nha Thang har live-madlavningsstationer for lokale og internationale delikatesser. Dette særlige hotel har et bredt udvalg af fisk og skaldyr, grillet kød og autentiske vietnamesiske specialiteter. Desuden er hue fødevarekapital i Vietnam. De fleste retter i Vietnam tilberedes i hue-madlavningsstilen. Byens køkken er opdelt i tre typer: det kongelige køkken, det vegetariske køkken og folkemusik-køkkenet.

Hvilke byer i Vietnam har mest historie og kunst?

Vietnam er fuld af hemmeligheder, som du bør opdage under dit besøg. Hanoi er landets historiske hovedstad og har mere end ti århundreders historie lige ved hånden. Byen skiller sig ud for, hvordan den relaterer til naturen. Hoan Kiem Lake ligger lige i centrum og er et stort naturområde i byen. Hoan Kiem er opkaldt efter et forkuldet sværd givet tilbage til en skildpadde gud i søen af kong Le Loi efter at have brugt det til at evicere kineserne. Saigon City har også formået at bevare sin historie, samtidig med at den stadig tilpasser sig moderniteten. Byen har nogle interessante steder og talrige kunstneriske attraktioner, der viser sin rige kultur. Du kan gå ind i Cu Chi-tunnellerne for at lære, hvordan soldater organiserede, kæmpede og overlevede under den vietnamesiske krig. Tunnellerne er åbne hver dag og opkræver et mindre adgangsgebyr. De er mest populære mellem december og maj. Du kan reservere hoteller i Vietnam, såsom Hanoi La Siesta Hotel trendy, på grund af deres nærhed til populære seværdigheder og historiske steder.

Hvornår er det billigst at overnatte i Vietnam?

Når du vil til Vietnam, er det bedst at rejse omkring august måned, da priserne er markant lavere end i oktober - og du kan således rejse for kun 231 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Vietnam vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Ho Chi Minh-byen den mest populære by at rejse til i Vietnam.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Vietnam?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 162 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Vietnam. Dette er ca. 27% mere end landets gennemsnitspris på 129 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Vietnam har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 844 kr. pr. nat er Ha Long den dyreste by at bestille et hotel i, i Vietnam. Gennemsnitsprisen på 844 kr. er ca. 225% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Vietnam har de billigste hotelværelser?

Til kun 42 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Chau Doc finde hotelpriser, der koster 67% mindre end i andre byer i Vietnam.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Vietnam?

Fra december 2023 er der 59.723 udbydere at vælge mellem for hoteller i Vietnam.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Vietnam?

Priser for hoteller i Vietnam opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Vietnam

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Vietnam

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Vietnam gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Vietnam fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Vietnam?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Vietnam.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vietnam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.