Hoteller i Maribo, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Maribo, Danmark

Maribo, Danmark
27. jan. — 28. jan.2
lør. 28.1
ons. 1.2

Populære hoteller til en overnatning i Maribo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Maribo
Pris
kr.341
kr.2902
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Maribo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Maribo
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
28%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

496 kr. - 985 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
915 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
525 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Maribo er: 1-2 stjerne, 24 dage før.

1-2 stjerne

519 kr. - 669 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Maribo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Maribo

Laveste hotelpris

341 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday House Askø 602.1 Maribo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1501

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Maribo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 341 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Pilgrimshuset Maribo.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday House Askø 602.1 Maribo, det mest populære 5-stjernede hotel i Maribo.
Der er 1.501 hoteller i Maribo tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Maribo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Maribo lå i sidste uge på 677 kr..

Rejsetips til Maribo

Hotelpriserne i Maribo ligger ret jævnt, men hvis du vil spare lidt ekstra er det oplagt at kigge efter overnatningsmulighederne uden for byen. Derudover kan du også vælge at bo på vandrerhjem eller campere – sidstnævnte er, udover at være en af de billigste løsninger, også en god måde at komme endnu tættere på naturen.

Fordelen ved en lille by som Maribo er, at den ikke er plastret til med indkøbscentre, der frister til at lade dankortet gløde. I stedet finder du en masse hyggelige specialbutikker, og et af byens store pluspoint er naturen, som er ganske gratis at opholde sig i. Tag på vandretur rundt om søerne og husk madkurven, når der skal slappes af i det grønne. Det er også oplagt at tage på byvandring med Vægteren, hvor du for et beskedent beløb lærer om byens historie.

Maribos størrelse er optimal til ture på gåben. Det er nemt at navigere rundt i den lollandske købstad, men du kan hurtigt få gået et par kilometer nemt gå masser af kilometer, hvis man regner naturområderne med. En anden mulighed er at leje en cykel (det kan du flere steder i byen) som du f.eks. kan bruge til at køre en tur rundt om søerne.

Det er muligt at booke et hotel i Maribo uden et kreditkort.

Aldersgrænsen for at tjekke ind på et hotel i Maribo er 18 år – ligesom i resten af Danmark.

Ved ankomst skal der lægges et depositum, som enten kan betales kontant eller med kreditkort.


Hvad koster et hotel i Maribo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Maribo

3-stjernede hoteller

Billigst 710 kr.

Gennemsnitlig 733 kr.

Dyrest 913 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Maribo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Maribo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Maribo

Disse Maribo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Maribo

Mange turisters fokus er rettet mod de større byer når de kommer til Danmark, men man må ikke glemme de små provinser, som er en del af den danske kulturarv, og som i den grad byder på hygge og spændende oplevelser.

På Lolland finder du byen Maribo, der er en af de få danske købstæder, som ligger inde i landet, og dermed ganske utraditionelt ikke har nogen havn. Er du på ferie på Lolland, er Maribo være en af de byer du bør lægge besøget forbi.

De danske købstæder er lig med gamle, autentiske områder, der skaber hygge og idyl. Det gælder også for Maribo, hvor den sydlige del af byen samt området omkring torvet er oplagte steder at bo på hotel, hvis du vil være helt tæt på de små gader og stræder.

Et af byens vartegn er Maribosøerne, der består af fire søer, som danner grobund for masser af udendørsaktiviteter hele året rundt.

Det er også muligt at bo tæt på byens største sø, Søndersø, hvor du både har en fantastisk udsigt, og hvor du om sommeren kan bade og nyde livet på vandet. Ankommer du i bil kan det være en fordel at bo tæt på Sydmotorvejen, hvis du skal videre ud i det danske landskab.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Maribo

Midt på Lolland finder du Maribo, en by der også kendt under navnet “Domkirkebyen”, der naturligvis hentyder til byens smukke vartegn, som blev konstrueret i 1400-tallet. Domkirken er et smukt syn både udefra og indefra – også selvom den tidligere har været brændt ned. Hele området omkring Maribo er kendt for sine mange smukke herregårde, som også er værd at opleve, når du alligevel er på ferie i området. En anden oplagt tur ud af byen bør gå til Knuthenborg Safaripark, hvor hele familien kan hygge sig og se på de mere end 1200 dyr.

Naturpark Maribosøerne byder på masser af oplevelser i det grønne, hvor du blandt andet kan se byen fra vandsiden fra turbåden kaldet Anemonen. Det er også oplagt at besøge Frilandsmuseet i Maribo, hvor du kan opleve et stykke landbrugshistorie i idylliske rammer. En tur på Danmarks ældste veteranbane er også en sjov oplevelse, hvor et damplokomotiv tager turen fra Maribo til Bandholm i den nordlige del af Lolland tæt på safariparken. Maribo Rådhus fra 1819 må du heller ikke glemme, og den smukke hvidkalkede bygning med tårn og spir danner baggrund for et perfekt feriefoto.


Information about staying in Maribo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Maribo

Det gennemsnitlige ophold i Maribo varer 1 night.

Prisen for et hotel i Maribo afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.187 kr. pr. nat.

februar er den billigste måned at booke et hotel i Maribo. Priserne kan være 29% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Maribo er generelt billigst fredag og dyrest lørdag.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maribo


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Maribo, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Maribo er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.