Hoteller i Sønderborg

Find de bedste tilbud på 51 hoteller i Sønderborg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Sønderborg

Der er mange skønne hoteller i Sønderborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Sønderborg

Sonderborg Slot
Dybbol Banke Battlefield

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Sonderborg Slot?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Sonderborg Slot. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.115 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Sonderborg Slot er normalt 20% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sønderborg, som ligger på 883 kr..

Hoteller i nærheden af Sonderborg Slot

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Dybbol Banke Battlefield?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Sønderborg, der er tættest på Dybbol Banke Battlefield. Gennemsnitsprisen i nærheden af Dybbol Banke Battlefield ligger på 1.142 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Dybbol Banke Battlefield er normalt 22% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Sønderborg, som ligger på 883 kr..

Hoteller i nærheden af Dybbol Banke Battlefield

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Sønderborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sønderborg
Lavsæson
juli
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

22%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
684 kr. - 1.361 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

859 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

903 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Sønderborg er: 1-2 stjerne, 36 dage før. 3 stjerne, 87 dage før. 4-5 stjerne, 41 dage før.
1-2 stjerne
474 kr. - 562 kr.
3 stjerne
834 kr. - 929 kr.
4-5 stjerne
1.238 kr. - 1.465 kr.

Rejsetips til Sønderborg

Vores bedste tips til Sønderborg

Hvad koster et hotel i Sønderborg?

Prismæssigt er der meget forskelligt at vælge imellem, når du søger efter et hotel i Sønderborg. Priserne svinger fra ca. 400 til ca. 1500 for en overnatning. De centralt placerede hoteller i Sønderborg er ofte dyrere, da beliggenhed tæt på seværdighederne er en ekstra luksus. Samtidig er atmosfære og faciliteter også med til at skrue på prisniveauet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Sønderborg?

Det bedste tidspunkt er højsæsonen – i hvert fald, hvis du vil opleve en sprudlende by med masser af udendørsaktiviteter. En overnatning på hotel i Sønderborg koster dog oftest mere om sommeren. Der er også skønt i byen i de andre sæsoner, hvor naturoplevelser og museumsbesøg kan kombineres. Det betyder også, at de store turistattraktioner ikke er så overrendt.

Kan man rejse til Sønderborg på budget?

Sønderborg er budgetvenlig, hvis du planlægger din rejse efter det. Book i god tid og rejs uden for højsæsonen for at spare penge på overnatninger. Du kan også spare yderligere ved at skære ned på luksusfaciliteter og i stedet kigge efter byens vandrehjem eller lignende hyggelige steder, som eksempelvis Bed & Breakfast.

De bedste transportmidler i Sønderborg

Sønderborg centrum er ikke større, end at du nemt kommer rundt til fods. Når turen går videre ud i oplandet, som eksempelvis til Dybbøl Banke, så er det nemmere at tage en bus. Der kører bybusser fra nummer 1 til 7, og en voksenbillet koster ca. 24 DKK. Er du frisk, så lej en cykel. Det er et hurtigt transportmiddel, og cykler kan lejes hos eksempelvis Fri BikeShop, på byens campingplads, i Vollerup og andre steder.

Parkering i Sønderborg

Der findes mange gratis parkeringspladser i Sønderborg, så tag blot bilen med i forbindelse med en overnatning på et billigt hotel i Sønderborg. Østergade, Slotsgade og Voldgade byder eksempelvis på gratis p-områder. I indkøbscentret Borgen kan du parkere gratis de første to timer. Nogle steder i byen er der begrænsninger, som for eksempel maks. 30 minutter, en time eller to timer, så tjek skiltningen og husk at stille p-skiven.


Hvad koster et hotel i Sønderborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sønderborg

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Sønderborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sønderborg har gode priser til det lille rejsebudget
Bredebro camping

Bredebro camping

7,4

83 kr.

Se hoteltilbud
Brødremenighedens Hotel

Brødremenighedens Hotel

8,9

998 kr.

Se hoteltilbud
Benniksgaard Bed & Breakfast

Benniksgaard Bed & Breakfast

7,8

632 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Sønderborg

Scandic Sønderborg

7,6

916 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Sønderborg

Hoteller med mest værdi for pengene i Sønderborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Bredebro camping

Bredebro camping

7,4

83 kr.

Se hoteltilbud
Scandic Sønderborg

Scandic Sønderborg

7,6

916 kr.

Se hoteltilbud
Brødremenighedens Hotel

Brødremenighedens Hotel

8,9

998 kr.

Se hoteltilbud
Benniksgaard Bed & Breakfast

Benniksgaard Bed & Breakfast

7,8

632 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Sønderborg?

Glæd dig til at sige mojn i Sønderborg, der byder på venlighed og gæstfrihed alle vegne! Byen er skønt placeret helt nede ved Sønderborg Bugt og Flensborg Fjord, hvilket indbyder til en ferie med frisk luft og byliv. Det er oplagt at bo på hotel i Sønderborg, hvor der er udsigt til vand. Det er muligt på nogle af hotellerne tæt på Strandvejen, men du kan også vælge at overnatte længere mod øst og stranden ved Hørup Hav. Denne sønderjyske by er ikke kun lig med udsigt. Du kan også nyde en overnatning i Sønderborg tæt på centrum. Ikke mindst i området omkring Perlegade, der er byens hyggelig gågade med mange specialbutikker. I nærheden finder du også det store indkøbscenter Borgen, der byder på en unik indendørsoplevelse. Du kan også bo lige ved historiens vingesus og Dybbøl Mølle, som er en af byens helt store attraktioner.


Om Sønderborg

Sønderborg er en rigtig hyggelig handelsby, der egner sig perfekt til en weekendtur, hvad enten man er familie med børn eller et par. Der er mange historiske og ikoniske seværdigheder at opleve, hvad enten det er Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot, den hyggelige bymidte eller den smukke natur med skov og vand. Den helt store begivenhed er ringriderfesten i juli, hvor både lokale og turister er stimlet sammen i byen. Du vil opleve en by, der er delt op i to med Alssund i midten. Det meste af byen ligger på Als, og skal du til Dybbøl Mølle, så er det blot at krydse sundet via Alssundbro eller Kong Christian X’s Bro. Byen har tilmed sin egen lufthavn, så du kan komme flyvende til Sønderjylland, når der står overnatning på hotel i Sønderborg på programmet. Glem ikke at smage det berømte sønderjyske kaffebord! (Priser tjekket: 28/02/2019).


Rejseinformation: Sønderborg

Hvor længe bor vores brugere i Sønderborg?

Voes brugere er typisk i Sønderborg i 1 nat.

Hvad koster et hotel i Sønderborg?

I gennemsnit koster værelser omkring 780 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Sønderborg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sønderborg?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Sønderborg. Priserne kan være 22% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sønderborg?

Prisen på et hotelværelse i Sønderborg varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Sønderborg?

Hoteller i Sønderborg (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 554 kr. pr. person pr. nat. Det er 226 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Sønderborg pr. nat.