Hoteller i Sønderborg, Danmark

Find tilbud på 13 hoteller i Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark
26. sep. — 27. sep.2
ons. 27.9
søn. 1.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Sønderborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sønderborg
Pris
kr.650
kr.1588
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Sønderborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sønderborg
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
12%forventet prisfald
12%forventet prisstigning

Rejsepriser

934 kr. - 1.204 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
857 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.121 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Sønderborg er: 1-2 stjerne, 14 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 81 dage før.

1-2 stjerne

518 kr. - 623 kr.

3 stjerne

902 kr. - 1.007 kr.

4-5 stjerne

1.056 kr. - 1.364 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Sønderborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sønderborg

Laveste hotelpris

392 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

485
Den billigste pris for et værelse i Sønderborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 392 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Danhostel Sønderborg Vollerup, et 1-stjernet hotel.
Der er 485 hoteller i Sønderborg tæt på Billund. Billund Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Sønderborg

Hvad koster et hotel i Sønderborg?

Prismæssigt er der meget forskelligt at vælge imellem, når du søger efter et hotel i Sønderborg. Priserne svinger fra ca. 400 til ca. 1500 for en overnatning. De centralt placerede hoteller i Sønderborg er ofte dyrere, da beliggenhed tæt på seværdighederne er en ekstra luksus. Samtidig er atmosfære og faciliteter også med til at skrue på prisniveauet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Sønderborg?

Det bedste tidspunkt er højsæsonen – i hvert fald, hvis du vil opleve en sprudlende by med masser af udendørsaktiviteter. En overnatning på hotel i Sønderborg koster dog oftest mere om sommeren. Der er også skønt i byen i de andre sæsoner, hvor naturoplevelser og museumsbesøg kan kombineres. Det betyder også, at de store turistattraktioner ikke er så overrendt.

Kan man rejse til Sønderborg på budget?

Sønderborg er budgetvenlig, hvis du planlægger din rejse efter det. Book i god tid og rejs uden for højsæsonen for at spare penge på overnatninger. Du kan også spare yderligere ved at skære ned på luksusfaciliteter og i stedet kigge efter byens vandrehjem eller lignende hyggelige steder, som eksempelvis Bed & Breakfast.


Hvad koster et hotel i Sønderborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Sønderborg

4-stjernede hoteller

Billigst 693 kr.

Gennemsnitlig 1.662 kr.

Dyrest 3.009 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Sønderborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Sønderborg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Sønderborg

Hoteller med mest værdi for pengene i Sønderborg

Disse Sønderborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Sønderborg

Glæd dig til at sige mojn i Sønderborg, der byder på venlighed og gæstfrihed alle vegne! Byen er skønt placeret helt nede ved Sønderborg Bugt og Flensborg Fjord, hvilket indbyder til en ferie med frisk luft og byliv. Det er oplagt at bo på hotel i Sønderborg, hvor der er udsigt til vand. Det er muligt på nogle af hotellerne tæt på Strandvejen, men du kan også vælge at overnatte længere mod øst og stranden ved Hørup Hav. Denne sønderjyske by er ikke kun lig med udsigt. Du kan også nyde en overnatning i Sønderborg tæt på centrum. Ikke mindst i området omkring Perlegade, der er byens hyggelig gågade med mange specialbutikker. I nærheden finder du også det store indkøbscenter Borgen, der byder på en unik indendørsoplevelse. Du kan også bo lige ved historiens vingesus og Dybbøl Mølle, som er en af byens helt store attraktioner.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sønderborg

Sønderborg er en rigtig hyggelig handelsby, der egner sig perfekt til en weekendtur, hvad enten man er familie med børn eller et par. Der er mange historiske og ikoniske seværdigheder at opleve, hvad enten det er Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot, den hyggelige bymidte eller den smukke natur med skov og vand. Den helt store begivenhed er ringriderfesten i juli, hvor både lokale og turister er stimlet sammen i byen. Du vil opleve en by, der er delt op i to med Alssund i midten. Det meste af byen ligger på Als, og skal du til Dybbøl Mølle, så er det blot at krydse sundet via Alssundbro eller Kong Christian X’s Bro. Byen har tilmed sin egen lufthavn, så du kan komme flyvende til Sønderjylland, når der står overnatning på hotel i Sønderborg på programmet. Glem ikke at smage det berømte sønderjyske kaffebord!


Information om overnatning i Sønderborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sønderborg

Hvad koster et hotel i Sønderborg?

I gennemsnit koster værelser omkring 907 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Sønderborg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Sønderborg?

november er den billigste måned at booke et hotel i Sønderborg. Priserne kan være 13% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Sønderborg?

Prisen på et hotelværelse i Sønderborg varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og fredag er dyrest.

Har Sønderborg ferieboliger?

Byen Sønderborg har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 102 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Green Glamping til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Sønderborg. Søg efter tilbud på ferieboliger i Sønderborg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sønderborg?

Fra september 2023 er der 63 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sønderborg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sønderborg?

Priser for hoteller i Sønderborg opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Sønderborg gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Sønderborg med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Sønderborg på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Sønderborg?

Når alle dine muligheder for overnatning i Sønderborg er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sønderborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.