Hoteller i Horsens, Danmark

Find tilbud på 9 hoteller i Horsens, Danmark

Horsens, Danmark
30. Nov — 1. Dec2
Fri 1.12
Tue 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Horsens

Find det perfekte hotel til dit ophold i Horsens
Pris
kr.432
kr.1006
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Horsens?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Horsens
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
47%forventet prisfald
25%forventet prisstigning

Rejsepriser

515 kr. - 1.301 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
922 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.301 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Horsens er: 1-2 stjerne, 32 dage før. 3 stjerne, 43 dage før.

1-2 stjerne

394 kr. - 999 kr.

3 stjerne

517 kr. - 1.441 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Horsens

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Horsens

Laveste hotelpris

362 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday home Pøt Strandby Denk VI

Hoteller i nærheden af lufthavnen

495
Den billigste pris for et værelse i Horsens, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 362 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Beautiful Apartment In Endelave With Wifi And 1 Bedrooms 2.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday home Pøt Strandby Denk VI, det mest populære 5-stjernede hotel i Horsens.
Der er 495 hoteller i Horsens tæt på Billund. Billund Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Horsens

Hvad koster et hotel i Horsens?

Et sted mellem ca. 400 DKK og ca. 1200 DKK. Det kan du få en overnatning for, når du ønsker at bo på hotel i Horsens. Det er prislejet i denne store provinsby, hvor der kan vælges mellem både Bed & Breakfast og ferieboliger i udkanten af byen samt hoteller i centrum.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Horsens?

Horsens er en by med et rigt kulturliv, der især blomstrer op om sommeren. De varme måneder er lig med udendørs caféhygge, badeture ved Husodde Strand, indkøb på Søndergade, slentreture omkring det maritime miljø ved lystbådehavnen, pauser omkring byens gadeteater og store koncerter. Byens mange museer og andre indendørsoplevelser gør det ligeledes oplagt at booke hotel i Horsens resten af året.

Kan man rejse til Horsens på budget?

Det er muligt at nyde en overnatning i Horsens på budget. Undgå højsæsonen samt jul og nytår, og kig efter byens vandrehjem eller Bed & Breakfast. Nogle af museerne, som eksempelvis Danmarks Industrimuseum, er desuden gratis for børn, så book et familiehotel og nyd en miniferie i byen. Der er også gode legepladser i Lunden, eller tag i Bygholm Park for at fodre ænder samt nyde omgivelserne med en madpakke.


Hvad koster et hotel i Horsens pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Horsens

2-stjernede hoteller

Billigst 541 kr.

Gennemsnitlig 636 kr.

Dyrest 748 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Horsens

Disse billige hoteller og vandrehjem i Horsens har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Horsens

Disse Horsens hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Horsens

Danmark byder på mange store provinsbyer som oplagte feriemål, og Horsens er en af dem. Byens beliggenhed ud til den jyske østkyst samt de mange kulturelle begivenheder i centrum sørger for en oplevelsesrig ferie. Du har mulighed for at bo på hotel i Horsens ved intet mindre end Danmarks bredeste gågade kaldet Søndergade. Der er plads til alle, og strøget bugner af butikker og caféer på begge sider. Det er også lige i nærheden af Søndergade, Nørregade, Graven og Teatertorvet, at du finder byens festlige natteliv. En overnatning i Horsens kan også foregå i lidt mere rolige omgivelser uden for centrum. Byen byder nemlig på masser af smuk natur takket være placeringen ved Horsens Fjord, som giver mulighed for en overnatning med udsigt til vandet. Nørrestrand og Langelinie er begge populære områder i byen, når det gælder strand og natur.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Horsens

Danmarks ottende største by er gået fra at være en arbejderby til at være en kulturby, der tiltrækker nogle af verdens største musiknavne. Samtidig er Horsens Statsfængsel flyttet ud på landet, mens det gamle er omdannet til et kulturelt samlingspunkt med krimimesse, koncerter og mange årlige events. Den årlige middelalderfest er også et kæmpe trækplaster, hvor folk fra hele Europa deltager, når byens centrum forvandles til middelalderkulisser med kostumer, mjød, kampe til hest og meget andet. Byens moderne sportskompleks Forum Horsens byder på sport på eliteniveau samt Aqua Forum, der er et stort badeland. Horsens Kunstmuseum er en international institution med mange værker af bysbarnet Michael Kvium samt en del værker af Bjørn Nørgaard. Natur er der også nok af med Langelinie og Vitus Berings Park som nogle af de oplagte steder, når der skal holdes picnic. Har du ekstra tid tilovers i forbindelse med et ophold på hotel i Horsens, så overvej en tur til øen Endelave eller Alrø, der giver en dejlig afveksling til byens puls.


Information om overnatning i Horsens

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Horsens

Hvad koster et hotel i Horsens?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Horsens, er 1.294 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Horsens?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Horsens. Priserne kan være 48% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Horsens?

Hotelværelser i Horsens er generelt billigst tirsdag og dyrest søndag.

Hvis vi tager højde for vejret i Horsens, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Horsens i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Horsens?

Fra november 2023 er der 70 udbydere at vælge mellem for hoteller i Horsens.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Horsens?

Priser for hoteller i Horsens opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Horsens gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Horsens, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Horsens?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Horsens ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Horsens på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.