Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find svarene på de oftest stillede spørgsmål om momondo, vores side og hvordan momondo fungerer. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, bedes du kontakte os via feedback-formularen.

Warning

En række personer er blevet kontaktet via telefon, WhatsApp eller e-mail af personer, som påstår at repræsentere momondo, og som har tilbudt at booke en rejse og har udbedt sig direkte betaling via kreditkort eller bankoverførsel. Nogle personer er også blevet bedt om at oplyse deres pas- og personnummer. Disse direkte e-mails, WhatsApp-beskeder eller opkald kommer ikke fra momondo, men fra svindlere, som prøver at bedrage andre eller handle i ond hensigt. Du skal ikke oplyse dine kreditkortoplysninger eller overføre penge til nogen bankkonto. Hvis du har oplyst dit kreditkortnummer, skal du kontakte banken for at få kortet blokeret. Hvis du har oplyst dit pas- eller personnummer, skal du kontakte politiet.

Ofte stillede spørgsmål

How momondo works

momondo er en gratis service. Vi tilføjer ingen ekstragebyrer eller anvender cookies med henblik på at hæve priserne, så hvordan tjener vi penge? Når du søger efter fly, hoteller, udlejningsbiler, pakkerejser eller andre rejserelaterede tilbud på momondo, søger du på tværs af hundredvis af rejsesider – fra store bookingsider til individuelle virksomhedssider. Vi samler resultaterne og viser dig de seneste tilgængelige online-priser. momondo tjener kun penge, når en reservation gennemføres på den side, du omdirigeres til, eller på klik-basis, fordi vi modtager et henvisningsgebyr. Disse henvisninger betales af vores partnere – vi opkræver aldrig gebyrer eller kommission. Vi tjener også penge via de annoncer, der vises på vores hjemmeside. Når en momondo-bruger klikker på en af disse annoncer og omdirigeres til annoncørens side, eller lejlighedsvis blot vises annoncerne, tjener vi en lille smule via vores reklamekunder. Det er det!
PRIS Som rejsesøgemaskine hjælper momondo dig med at finde de billigste fly, hoteller og biler. Når mange af vores partnere tilbyder den samme pris, bruger vi en algoritme til at bestemme, hvilket tilbud vil blive vist først. Denne algoritme tager højde for brugeroplevelsen, kundetilfredshed, gæstevurderinger og kompensationen, vi modtager. Når du søger efter fly, kan du sortere efter Billigste, Hurtigste og Bedste: DE BILLIGSTE FLY De billigste fly er ofte lig med længere flyvninger med flere stop, men hvorfor ikke gøre turen til en del af rejsen? Det tager lidt længere tid, men du kommer frem før eller siden (og har flere penge at gøre godt med!). DE HURTIGSTE FLY De hurtigste fly er de flyvninger, der tager dig til din destination hurtigst muligt inden for dine søgekriterier. Undgå så mange stop og mellemlandinger, du kan, og kom frem så hurtigt som muligt. DE BEDSTE FLY De bedste fly er de flyvninger, der har den bedste balance mellem pris og rejsetid. Vi viser de bedste fly, fordi det ofte betaler sig at give lidt mere end at have en mellemlanding på 12 timer. Til tider vurderer vi også kvaliteten af den service, du får fra en rejseudbyder, og hvorvidt udbyderen tilbyder fuld gennemsigtighed i forbindelse med booking- eller bagagegebyrer. Hvis en udbyder ikke tilbyder fuld gennemsigtighed i forbindelse med sine gebyrer, har vi tendens til ikke at anbefale dem. Når du søger efter hoteller, kan du vælge at sortere dem efter "Anbefalet", "Gæstevurdering" og "Billigste". ANBEFALEDE HOTELLER Den "anbefalede" algoritme er baseret på nogle få nøglefaktorer. De to vigtigste afhænger af hotellets gæstevurdering og dens popularitet (i form af klik). Hoteller vist på momondo er ofte tilgængelige på flere udbyderes websteder, som hver især vil betale for klik eller bookinger, de får via momondo. Vi vurderer også det gennemsnitlige indtægtspotentiale for hvert hotel i vores anbefalinger. Vi rangerer vores resultater baseret på en intern algoritme, der balancerer priserne og vores indtægter for de viste resultater. Hvis det billigste tilbud ikke vises over knappen "Se tilbud" eller "Vælg", markerer vi det med grønt i det centrale afsnit af noteringen. BEDSTE GÆSTEVURDERING Når du søger efter hoteller på momondo, kan du vælge at sortere resultaterne efter gæstevurderinger. Hotelvurderingen er gennemsnitsværdien på tværs af alle indsendte og observerede anmeldelser af hvert aspekt. Sentimentanalyser og vurderinger er baseret på brugeranmeldelser, der er indsamlet af Agoda, Booking.com, HomeAway, momondo, Booking Holdings Inc. og TrustYou. BILLIGSTE Når du sorterer efter det billigste hotelresultat, viser vi de billigste resultater først.
Vi gør vores bedste for at inkludere alle obligatoriske gebyrer og tillægsgebyrer (gebyrer, der ikke kan fravælges) i de priser, vi viser. Nogle gange kommunikerer rejseudbyderne ikke alle gebyrer til os, eller der opstår tekniske problemer, der skaber unøjagtigheder i forhold til de viste priser. Derfor anbefaler vi dig altid at kontrollere den endelige pris på bookingsiden. Vores mål er at skabe så stor gennemsigtighed i forhold til priserne som muligt. På vores side kan du finde oversigter over en række ikke-obligatoriske gebyrer og tillægsgebyrer, som de forskellige udbydere (hoteller, flyselskaber eller biludlejningsfirmaer) tilføjer til deres priser. Disse oversigter vises sammen med den specifikke udbyder, og vi tilstræber at tilbyde en liste over gebyrer for hver udbyder, der vises på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål vedrørende, hvad der er inkluderet i prisen eller ej, bedes du kontakte flyselskabet eller det rejsebureau, du har booket hos eller planlægger at booke hos. Hvis du finder en fejl i vores oversigt over gebyrer, vil vi meget gerne høre fra dig.
momondo har kontraktlige forhold med de fleste af de rejseudbydere, vi henviser til, med undtagelse af nogle flyselskaber. momondo har et kontraktligt samarbejde med KAYAK, hvad angår hoteller og biludlejning. momondo administreres af KAYAK og ejes af Booking Holdings Inc., der også ejer brands som Priceline.com, Booking.com, Agoda.com, Rentalcars.com og Opentable.com. Afhængigt af hvad du søger efter og hvor, kan du finde disse brands blandt søgeresultaterne på momondo.
De priser, vi modtager fra flyselskaber og online rejsebureauer, kan ændre sig flere gange om dagen, og tilgængeligheden ændrer sig konstant. Da vi ikke selv fastsætter priserne, er det ikke muligt for os at garantere de priser, vi modtager fra flyselskaberne, hotellerne og rejsebureauerne. Vi gør alt for at sikre, at priserne på momondo er korrekte og opdaterede, men priserne ændrer sig ofte i takt med tilgængeligheden. Ofte kan der opstå problemer med, at de priser, der bliver sendt til os af en udbyder (et hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma), er unøjagtige. Der kan også være tekniske grunde til, at prisen ikke repræsenteres nøjagtigt. Hvis du mener, at dette er tilfældet, vil vi meget gerne høre fra dig via vores feedback-formular.
Vi stræber efter at give dig en udtømmende liste over de tilgængelige tilbud på tidspunktet for din søgning. Vi har ikke adgang til samtlige tilbud, for nogle gange beslutter vi os for at filtrere resultater af dårlig kvalitet fra.

Flyrejser

momondo er automatisk indstillet til at søge efter returfly. Det er dog let at søge efter rundrejsefly. Alt, hvad du skal gøre, er at markere fanen ‘Rundrejse’ på søgesiden. Derefter kan du indtaste destinationerne, datoerne og op til 4 strækninger. Vær opmærksom på, at vi i øjeblikket ikke tilbyder funktionen Prisagent for rundrejsefly. APP Markér fanen 'Rundrejse’ på søgesiden, og udfyld din første ankomstlufthavn og afrejsedato, din anden ankomstlufthavn og afrejsedato osv. Hvis du vil tilføje ekstra strækninger, skal du blot klikke på 'Tilføj'.
Du kan ændre valutaen i nederste højre hjørne. I app'en kan du ændre valutaen under ‘Indstillinger’ i menuen ‘Profil’. I de fleste tilfælde kan du betale i din lokale valuta, når du er blevet omdirigeret til flyselskabet eller rejsebureauets hjemmeside. Der kan dog være undtagelser, hvor udbyderen ikke tilbyder denne mulighed. Bemærk venligst, at konverteringen vil foretages af din kortudbyder, hvis du bliver omdirigeret til en udbyder, der ikke kan opkræve beløbet i samme valuta, som din bank eller kortudbyder anvender. Hvis du ser en anden valuta, når du er blevet omdirigeret, anbefaler vi, at du kontakter din bank for at undersøge, hvilke gebyrer, der kan forekomme.
På momondo kan du søge efter billetter i en lang række valutaer. Dog kan du komme ud for, at nogle flyselskaber og online rejsebureauer kun tillader dig at se og betale din billet i et begrænset antal valutaer. Bemærk venligst, at konverteringen vil foretages af din kortudbyder, hvis du bliver omdirigeret til en udbyder, der ikke kan opkræve beløbet i samme valuta, som din bank eller kortudbyder anvender. Dette betyder, at de kan opkræve et gebyr for konverteringen, og vi anbefaler derfor, at du kontakter din kortudbyder for at undersøge, hvilke gebyrer, der kan forekomme.
Billettypen er automatisk indstillet til at være economy. På momondo har du dog mulighed for at søge efter din foretrukne billettype (f.eks. economy, premium economy, business class eller first class) ved at vælge den i menuen, hvor du vælger antal passagerer.
Når du søger efter flere rejsende på momondo, modtager vi en samlet pris for alle rejsende fra udbyderen. Vi får dog ikke information om prisen pr. passager, og vi viser dig derfor to priser i alt – en samlet pris for alle passagerer samt en gennemsnitlig pris pr. passager (den samlede pris for alle passagerer divideret med antallet af passagerer, uanset deres alder). Hvis udbyderen tilbyder rabatter til børn eller spædbørn, er der derfor allerede taget højde for dem i den samlede pris. Bemærk venligst, at ikke alle udbydere tilbyder rabatter for spædbørn. Når du er blevet omdirigeret til udbyderens side, vil du kunne se en oversigt over priserne for hver enkelt rejsende.
Da de fleste flyselskaber har deres eget regelsæt, og nogle gange priser, for uledsagede mindreårige, er det ikke muligt at søge efter billetter til uledsagede mindreårige på momondo. Vi anbefaler dig at kontakte flyselskabet direkte for at undersøge deres politik for uledsagede mindreårige eller for at få en særlig aftale.
Da de fleste flyselskaber og online rejsebureauer har deres egne regelsæt, og nogle gange priser, for grupper, er det ikke muligt at søge efter billetter til mere end 9 passagerer ad gangen på momondo.. Hvis du vil foretage en booking for mere end 9 passagerer, anbefaler vi, at du søger efter billetter til færre end 9 passagerer for at finde ud af, hvilke udbydere, der tilbyder din foretrukne rute. Derefter anbefaler vi, at du kontakter dem direkte for at undersøge deres priser og regler for gruppebookinger.
Det er desværre ikke muligt at søge efter billetter med fleksibel hjemrejse på momondo.
Vores smiley-bedømmelse fungerer på den måde, at den tildeler hver flybillet i dine søgeresultater en rating mellem 1 og 10. Den bedste bedømmelse gives til den billet, der har den bedste balance mellem pris og rejsetid. Det er vigtigt at huske, at bedømmelsen for hver billet er specifik for den enkelte søgning. Med andre ord kan smiley-bedømmelsen bruges som vejledning til at sammenligne billetter inden for samme søgning, men den kan ikke bruges til at sammenligne fly på tværs af forskellige søgninger.
Hvis du oplever fejl eller har problemer med at gennemføre din booking, når du er blevet omdirigeret til udbyderens side, anbefaler vi, at du kontakter dem direkte, da kun de vil kunne hjælpe dig. Hvis fejlen er afgørende, og du mener, at der er noget, vi bør være opmærksomme på, hører vi dog gerne fra dig.
PROBLEMER MED PRISER Se venligst nedenstående afsnit om flypriser. LINKET TIL UDBYDERENS SIDE VIRKER IKKE Hvis du finder ud af, at linket til udbyderens websted ikke fungerer korrekt (fejlmeddelelse, link til forkerte flyafgange osv.), bedes du sende os så mange detaljerede oplysninger om din søgning som muligt (herunder skærmbilleder, hvis du kan), så undersøger vi det gerne nærmere. PROBLEMER MED APP'EN Hvis du har problemer med at bruge appen, foreslår vi, at du starter med at gøre følgende:
 • Start med at tvangslukke appen, før du åbner den igen for at prøve igen. Nogle gange kan det hjælpe at slukke din smartphone og genstarte den
 • Hvis det stadig ikke fungerer, er det næste skridt at afinstallere momondo appen og downloade den nyeste version fra enten Apple App Store eller Google Play Store, afhængigt af dit operativsystem
Hvis dette ikke løser problemet, bedes du sende os så mange relevante og detaljerede oplysninger som muligt, f.eks. hvad der gik galt, hvad dine præcise søgekriterier var, hvilken type telefon du bruger samt app- og operativsystemversionen, så undersøger vi det gerne nærmere. PROBLEMER EFTER OMDIRIGERING TIL UDBYDERES SIDE Hvis du oplever problemer med at gennemføre din booking, efter du er blevet omdirigeret til leverandørens websted, er det bedst at kontakte leverandøren direkte, da problemet er med deres websted og ikke momondo.
For de mest populære ruter, der bliver søgt på på momondo, kan du bruge vores Priskalender, der findes over dine søgeresultater, til at finde de billigste datoer at flyve til din ønskede destination. Den viser dig de estimerede priser for dine ruter baseret på tidligere søgninger foretaget på momondo. Formålet med Priskalenderen er at vise dig, at du kan spare penge ved at være fleksibel med rejsedatoerne. Det er vigtigt at bemærke, at du skal klikke på ‘Søg på disse dage’ for at kunne se de seneste og mest nøjagtige priser, når du har valgt nye datoer. Du kan også bruge vores funktion 'Prisindsigt’, der findes over Priskalenderen, og som giver dig et indblik i følgende seks forskellige faktorer, der kan påvirke prisen: antal dage op til afrejse, tidspunktet på dagen, ugedagen, sæsonen, lufthavnen og flyselskabet.
Priser og tilgængelighed varierer konstant i forhold til en række faktorer, herunder ikke mindst udbud og efterspørgsel. Vi kræver, at vores leverandører leverer priser, der inkluderer alle obligatoriske gebyrer og tillæg. Imidlertid kan der i nogle tilfælde opstå unøjagtigheder i de oplysninger, vi modtager fra vores udbydere, og du kan komme ud for at se en pris på momondo, der ikke længere er tilgængelig, for eksempel fordi sædet netop er blevet solgt til en anden rejsende.
De priser, du ser i Priskalenderen, Trip Finder og Hvor som helst-søgningen viser dig en estimeret pris for dine fly. Hensigten er at vise, at du kan spare penge, hvis du er fleksibel. Priserne i Priskalenderen, Trip Finder og Hvor som helst-søgningen er baseret på tidligere søgninger foretaget på momondo og kræver derfor en vis mængde data for at kunne give præcise estimater. Derfor vil Priskalenderen, Trip Finder og Hvor som helst-søgningen kun vise resultater for populære søgninger foretaget på momondo. Det er kun muligt for os at vise dig priser og tilgængelighed, efter du har angivet dine specifikke søgekriterier (afrejseby eller -lufthavn, destination eller lufthavn samt datoer) og har klikket på knappen 'Søg', da priser og tilgængelighed ændrer sig hele tiden. Når du har foretaget din søgning, kan du vælge det bedst egnede tilbud og blive omdirigeret til udbyderes hjemmeside for at gennemføre din booking.
Eftersom priserne og tilgængeligheden ændrer sig konstant, er det ikke muligt for momondo at give dig et tilbud, fordi prisen kan have ændret sig på det tidspunkt, du læser e-mailen. Derfor er den bedste måde at finde de seneste priser på at foretage en ny søgning.
Der er typisk en vis mængde billetter til rådighed til en bestemt pris. Når disse er udsolgt, bliver den næste priskategori tilgængelig (normalt til en lidt højere pris). Hvis der kun er én billet til rådighed til den første prisen, kan den samlede pris stige, når der søges for to eller flere personer. På momondo viser vi dig to forskellige priser, når du søger for mere end én person. Vi viser dig den samlede pris for alle rejsende og en gennemsnitlig pris pr. rejsende. Når du bliver omdirigeret til rejsebureauets eller flyselskabets hjemmeside, vil du nogle gange kunne se en prisoversigt, der angiver den nøjagtige pris pr. person. Vi anbefaler, at du altid kontrollerer rejseplanen og betingelserne omhyggeligt, inden du gennemfører din booking på udbyderens hjemmeside.
Hvis du har oplevet en forskel i prisen i hhv. app’en og på hjemmesiden, skyldes det sandsynligvis udbyderens forretningsstrategi, eller at udbyderen kører enhedsspecifikke kampagner. Som en gratis global rejsesøgeside kan momondo ikke påvirke måden, hvorpå udbydere udvikler deres forretningsstrategier med hensyn til pris. Vi kan kun vise de priser, der er tilgængelige på den enhed, som søgningen er foretaget på.
Vi gør vores bedste for at inkludere alle obligatoriske gebyrer og tillægsgebyrer (gebyrer, der ikke kan fravælges) i de priser, vi viser på momondo. Udfordringen for os er de gebyrer, der skifter konstant, for de ekstra faciliteter eller services, som det online rejsebureau eller flyselskabet kan tilføje, selvom disse faciliteter eller services altid skal være valgfri, når du er blevet omdirigeret til hoteludbyderen. KORTGEBYRER momondo kræver, at flyselskaber og online rejsebureauer altid skal kunne tilbyde mindst én gratis betalingsmetode, men ekstragebyrer kan forekomme ved betaling med andre betalingskort. Det er dog vigtigt at bemærke, at du altid bør dobbelttjekke prisen, når du er blevet omdirigeret til leverandørens hjemmeside. Hvis du spørgsmål vedrørende, hvad der er inkluderet i prisen, skal du kontakte leverandøren direkte, da denne vil være i stand til at hjælpe dig med din forespørgsel.
momondo har ingen oplysninger vedrørende dine bookinger eller bekræftelser. momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger eller betalinger. Når du har fundet det fly, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo. Hvis du har spørgsmål vedrørende din booking, herunder ændringer, betalingsproblemer, annulleringer, tilbagebetaling, bagage, måltider og sædevalg eller spørgsmål vedrørende, hvad du kan medbringe på flyet, bedes du kontakte udbyderen direkte eller tjekke udbyderens hjemmeside. Du kan finde udbyderens kontaktoplysninger på din bookingbekræftelse eller på udbyderens hjemmeside. Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse, henviser vi til sektionen 'Hvor er min bookingbekræftelse?'
Som en gratis global rejsesøgeside har momondo ingen oplysninger vedrørende dine bookinger eller bekræftelser. Hvis du endnu ikke har modtaget en bookingbekræftelse, anbefaler vi dig at gøre følgende:
 • Tjek din spam-mappe og din papirkurv. Nogle gange havner e-mails fra ukendte afsendere her i stedet for i din indbakke
 • Hvis du stadig ikke finder din bookingbekræftelse, bedes du kontakte udbyderen direkte, da kun de har adgang til dine bookingoplysninger
Hvis du er usikker på, hvor du har foretaget din booking, foreslår vi, at du tjekker dit kontoudtog, da dette i de fleste tilfælde viser udbyderens navn ved siden af det beløb, der er blevet trukket. Du kan også finde udbyderen ved at tjekke din browserhistorik for den dag, du foretog bookingen. Alternativt kan du prøve at genskabe din søgning på momondo for at prøve at identificere den udbyder, du foretog din booking hos. Husk, at de fleste billetter udstedes inden for 24 timer. Nogle leverandører tager dog længere tid om det, og i så fald anbefaler vi dig at kontakte udbyderen direkte.
momondo har ingen oplysninger vedrørende dine bookinger eller bekræftelser. momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger eller betalinger. Når du har fundet det fly, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo. Hvis du har spørgsmål vedrørende din booking, herunder ændringer, annulleringer og tilbagebetaling, bedes du kontakte udbyderen direkte eller tjekke udbyderens hjemmeside. Du kan finde udbyderens kontaktoplysninger på din bookingbekræftelse. Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse, henviser vi til Hjælp-sektionen: Hvor er min bookingbekræftelse? Afhængig af udbyderen kan forskellige regler og muligheder gælde for ændringer, annulleringer og tilbagebetaling. Du kan læse mere om disse på udbyderens hjemmeside.
Når du har foretaget en booking hos et online rejsebureau eller flyselskab, sender de dig en bekræftelse via e-mail. Hvis du endnu ikke har modtaget en bookingbekræftelse, anbefaler vi dig at gøre følgende:
 • Tjek din spam-mappe eller papirkurv, da meddelelser, der ikke genkendes, nogle gange kan havne her i stedet for i din indbakke.
 • Hvis du stadig ikke finder din bookingbekræftelse, bedes du kontakte udbyderen direkte, da kun de har adgang til dine bookingoplysninger
Hvis du er usikker på, hvor du har foretaget din booking, foreslår vi, at du tjekker dit kontoudtog, da dette i de fleste tilfælde viser udbyderens navn ved siden af det beløb, der er blevet trukket. Du kan også finde udbyderen ved at tjekke din browserhistorik for den dag, du foretog bookingen. Alternativt kan du prøve at genskabe din søgning på momondo for at prøve at identificere den udbyder, du foretog din booking hos. Husk, at de fleste billetter udstedes inden for 24 timer. Nogle leverandører tager dog længere tid om det, og i så fald anbefaler vi dig at kontakte udbyderen direkte.
Som en gratis global rejsesøgeside har momondo ingen oplysninger vedrørende dine bookinger, og du skal derfor kontakte den udbyder, du har booket hos, for at foretage eventuelle ændringer i forbindelse med din booking. Hvis du ikke har en bookingbekræftelse og er usikker på, hvor du har foretaget din booking, henviser vi til Hjælp-sektionen ovenfor: Hvor er min bookingbekræftelse?
Aflysninger kan af og til forekomme i flyindustrien. Dette sker typisk, hvis flyselskabet beslutter at annullere flyvningen, eller hvis flyselskabet eller rejsebureauet ikke kan tilbyde billetten til den annoncerede pris. Hvis din booking er blev annulleret, vil din udbyder tilbyde dig fuld tilbagebetaling eller en ny billet til en ny pris. Da momondo er en gratis global rejsesøgeside, har vi ikke kontrol over aflyste fly. Derfor skal du kontakte udbyderen direkte, hvis dit fly er blevet aflyst, og du har brug for assistance i forhold til dine muligheder og rettigheder.
momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger eller betalinger. Når du har fundet det fly, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo. Når du er blevet omdirigeret, vil det fremgå, hvilke betalingsmetoder udbyderen accepterer. Vi anbefaler dig at kontakte udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål vedrørende betaling. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter udbyderen på deres hjemmeside. Vær opmærksom på, at udbyderen kan kontakte dig, når du har gennemført din booking, for at anmode om yderligere identifikation eller dokumenter, før din booking kan bekræftes. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager og iværksat for at beskytte både dig som bruger såvel som udbyderen. Hvis du har bekymringer om dette, bedes du kontakte udbyderen direkte.
I sjældne tilfælde kan der opstå en fejl, der får rejsebureauet eller flyselskabet til at trække pengene på din konto uden at kunne bekræfte din booking. I de fleste tilfælde vil pengene dog blive overført til dig indenfor få dage afhængigt af banken. Vær også opmærksom på, at du nogle gange kan fremskynde processen, hvis du kontakter med din bank. Hvis du ikke har modtaget en bookingbekræftelse, anbefaler vi, at du starter med at tjekke din spam-mappe og din papirkurv. Nogle gange havner e-mails fra ukendte afsendere her og ikke i din indbakke. momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger og har ikke adgang til dine bookingoplysninger. Vi anbefaler derfor, at du kontakter udbyderen, du har booket hos, direkte. De kan bekræfte, om din booking er blevet gennemført og assistere dig i forhold til tilbagebetaling.
De priser, du ser på momondo, er hentet direkte hos udbyderen, såsom et online rejsebureau eller flyselskab. Vi kræver, at vores leverandører leverer priser, der inkluderer alle obligatoriske gebyrer og tillæg. Når du er blevet omdirigeret til den relevante udbyder, kan du gennemføre din booking. Alle informationer, herunder prisen, vil være opdateret og fremgå af bookingsiden. Det er altid en god ide at kontrollere, at alle oplysninger, herunder prisen, er korrekte, før du bekræfter og betaler for din booking. Der er en chance for, at den endelige pris kan have ændret sig, afhængigt af, om du har accepteret forskellige tilbud eller ekstraservices fra udbyderen, såsom ekstra bagage eller rejseforsikring. momondo kræver, at flyselskaber og online rejsebureauer altid skal kunne tilbyde mindst én gratis betalingsmetode, men ekstragebyrer kan forekomme ved betaling med andre betalingskort. Da du altid har mindst én måde at undgå disse kortgebyrer på, inkluderer vi ikke disse gebyrer i de priser, vi viser. Hvis du mener, at du er blevet opkrævet for meget, anbefaler vi, at du kontakter udbyderen direkte, da momondo ikke har adgang til dine bookingoplysninger. Du kan finde udbyderens kontaktoplysninger under din booking eller på deres hjemmeside.
momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger eller betalinger. Når du har fundet det fly, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo, og det er altid op til dig at beslutte, hvem du ønsker at booke hos. Derfor anbefaler vi, at du læser udbyderens vilkår og betingelser grundigt, før du gennemfører din booking. momondo kan ikke holdes ansvarlig for kundeserviceniveauet hos vores udbydere. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakte udbyderen direkte, hvis du har eventuelle problemer. Vi elsker dog feedback, så hvis du har haft dårlige erfaringer med en udbyder, som du mener, vi skal være opmærksomme på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker, at alle vores brugere skal have en god oplevelse, og i den forbindelse stiller vi specifikke krav til vores udbydere. Hvis du vil have mere information om momondos forpligtelser, henviser vi til vores vilkår og betingelser.
De priser, du ser på momondo, er hentet direkte hos det online rejsebureau eller flyselskabet. Vi kræver, at de priser, vi viser, inkluderer alle obligatoriske gebyrer. Priserne og betingelserne for bagage kan dog variere afhængigt af udbyderen, så du bør derfor altid dobbelttjekke disse på udbyderens side. Du kan også se flyselskabernes bagagegebyrer. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende bagage, anbefaler vi, at du kontakter udbyderen direkte, da de vil være i stand til at hjælpe dig.
Da de fleste flyselskaber har forskellige regler for at medbringe dyr på rejsen, anbefaler vi, at du kontakter det online rejsebureau eller flyselskab, du overvejer at booke hos, da de vil være i stand til at hjælpe dig. Hvis du ikke er sikker på, hvem du skal kontakte, henviser vi til Hjælp-sektionen Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål til min booking?.
Der er mange forskellige krav til, hvilke visa, pas, ID og andre former for rejsedokumentation, der er nødvendige for at kunne rejse afhængigt af flyselskaberne, landene, regeringerne og din egen nationalitet. Da det altid er dit eget ansvar at sikre, at du har den nødvendige rejsedokumentation inden afrejse, anbefaler vi, at du altid kontakter det rejsebureauet eller flyselskabet samt ambassaden/konsulatet i det land, du rejser til, før du booker. Vær også opmærksom på, at du muligvis skal have et transitvisum, hvis du har en mellemlanding.

Hoteller

Du kan altid ændre valutaen i nederste højre hjørne på forsiden af momondo. I app'en kan du ændre valutaen under ‘Indstillinger’ i menuen ‘Profil’. Bemærk venligst, at du kan blive opkrævet et gebyr for konverteringen af din kortudbyder, hvis du vælger at betale i en fremmed valuta. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din kortudbyder for at undersøge, hvilke gebyrer, der kan forekomme.
På momondo kan du søge efter hoteller i mere end 100 valutaer. Ikke alle udbydere understøtter det samme antal valutaer, og det betyder, at du kan komme ud for at se en anden valuta, når du er blevet omdirigeret til udbyderens side. Prisen ændres ikke, men du kan skulle betale i en fremmed valuta. Bemærk venligst, at du kan blive opkrævet et gebyr for konverteringen af din kortudbyder, hvis du vælger at betale i en fremmed valuta. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din kortudbyder for at undersøge, hvilke gebyrer, der kan forekomme
PROBLEMER MED PRISER Se venligst nedenstående afsnit om flypriser. LINKET TIL UDBYDERENS SIDE VIRKER IKKE Hvis du finder ud af, at linket til udbyderens websted ikke fungerer korrekt (fejlmeddelelse, link til forkerte flyafgange osv.), bedes du sende os så mange detaljerede oplysninger om din søgning som muligt (herunder skærmbilleder, hvis du kan), så undersøger vi det gerne nærmere. PROBLEMER MED APP'EN Hvis du har problemer med at bruge appen, foreslår vi, at du starter med at gøre følgende:
 • Start med at tvangslukke appen, før du åbner den igen for at prøve igen. Nogle gange kan det hjælpe at slukke din smartphone og genstarte den
 • Hvis det stadig ikke fungerer, er det næste skridt at afinstallere momondo appen og downloade den nyeste version fra enten Apple App Store eller Google Play Store, afhængigt af dit operativsystem
Hvis dette ikke løser problemet, bedes du sende os så mange relevante og detaljerede oplysninger som muligt, f.eks. hvad der gik galt, hvad dine præcise søgekriterier var, hvilken type telefon du bruger samt app- og operativsystemversionen, så undersøger vi det gerne nærmere. PROBLEMER EFTER OMDIRIGERING TIL UDBYDERES SIDE Hvis du oplever problemer med at gennemføre din booking, efter du er blevet omdirigeret til leverandørens websted, er det bedst at kontakte leverandøren direkte, da problemet er med deres websted og ikke momondo.
Hvis du oplever fejl eller har problemer med at gennemføre din booking, når du er blevet omdirigeret til udbyderens side, anbefaler vi, at du kontakter dem direkte, da kun de vil kunne hjælpe dig.
Ofte er det samme hoteltilbud tilgængeligt hos flere hoteludbydere. Alle disse udbydere vises, så du kan vælge, hvem du foretrækker at booke hos. Vi rangerer disse udbydere baseret på en scoringsmodel, der indeholder tre centrale komponenter: For det første: CTR (click-through rate), der er en upartisk beregning af, hvor ofte momondo-brugere klikker på udbyderen, når denne vises inden under hotelresultaterne. For det andet: Price Decay Factor, der er en beregnet variabel, der straffer udbyderens score, når denne ikke giver den billigste sats - jo dyrere deres pris er sammenlignet med andre udbydere, jo strengere er straffen. Endelig tager vi CPC (cost per click) i betragtning, hvilket er den samlede kompensation, som leverandøren er villig til at betale for at modtage et klik på den givne ejendom. Vi fremhæver udbyderen med den bedste samlede score inden for et hotelresultat. Hvis prisen, der vises over knappen "Se tilbud", ikke er den billigste, sørger vi for, at det billigste tilbud er markeret med grønt.
Priser og tilgængelighed varierer konstant i forhold til en række faktorer, herunder ikke mindst udbud og efterspørgsel. Derfor opdateres de oplysninger, der vises, når du klikker på knappen "Søg". På den måde kan du altid kan se de seneste tilbud, der er tilgængelige hos hoteludbydere og hoteller. Hos momondo gør vi vores allerbedste for at sikre, at de priser og den tilgængelighed, vi viser, er korrekte. Imidlertid kan der i nogle tilfælde opstå unøjagtigheder i de oplysninger, vi modtager fra vores udbydere, og du kan komme ud for at se en pris på momondo, der ikke længere er tilgængelig, for eksempel fordi værelset netop er blevet solgt til en anden rejsende.
Eftersom priserne og tilgængeligheden ændrer sig konstant, er det ikke muligt for momondo at give dig et tilbud, fordi prisen kan have ændret sig på det tidspunkt, du læser e-mailen. Derfor er den bedste måde at finde de seneste priser på at foretage en ny søgning.
Da momondo ikke sælger noget, er det umuligt for os at påvirke prisen. Vi foretager søgninger og finder de priser, der er tilgængelige på tidspunktet for din søgning. Priserne på vores hjemmeside er hentet direkte hos hoteludbyderne, og det er disse, vi viser under vores resultater. Her kan du finde mere information om vores brug af cookies.
Hvis du har oplevet en forskel i prisen i hhv. app’en og på hjemmesiden, skyldes det sandsynligvis hoteludbyderens forretningsstrategi, eller at hoteludbyderen kører enhedsspecifikke kampagner. Som en gratis global rejsesøgeside kan momondo ikke påvirke måden, hvorpå udbydere udvikler deres forretningsstrategier med hensyn til pris. Vi kan kun vise de priser, der er tilgængelige på den enhed, som søgningen er foretaget på, på baggrund af de oplysninger, vi har modtaget fra vores udbydere på tidspunktet for din søgning.
Som en gratis global rejsesøgeside har momondo ingen oplysninger vedrørende dine bookinger eller bekræftelser. Hvis du endnu ikke har modtaget en bookingbekræftelse, anbefaler vi dig at gøre følgende:
 • Tjek din spam-mappe eller papirkurv, da meddelelser, der ikke genkendes, nogle gange kan havne her i stedet for i din indbakke
 • Hvis du stadig ikke finder din bookingbekræftelse, bedes du kontakte udbyderen direkte, da kun de har adgang til dine bookingoplysninger
Hvis du er usikker på, hvor du har foretaget din booking, foreslår vi, at du tjekker dit kontoudtog, da dette i de fleste tilfælde viser udbyderens navn ved siden af det beløb, der er blevet trukket. Du kan også finde udbyderen ved at tjekke din browserhistorik for den dag, du foretog bookingen. Alternativt kan du prøve at genskabe din søgning på momondo for at prøve at identificere den udbyder, du foretog din booking hos. Du kan også finde hoteludbyderen ved at tjekke din browserhistorik for den dag, du foretog bookingen.
momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men håndterer ikke bookinger eller betalinger. Når du har fundet det hotel, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo. Når du er blevet omdirigeret, vil det fremgå, hvilke betalingsmetoder udbyderen accepterer. Vi anbefaler dig at kontakte udbyderen direkte, hvis du har spørgsmål vedrørende betaling. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter udbyderen på deres hjemmeside
Hvis du allerede har foretaget en booking, anbefaler vi, at du kontakter hoteludbyderen, som du har booket hos, hvis du har spørgsmål eller har brug for assistance i forbindelse med din reservation. Du kan finde udbyderens kontaktoplysninger under din booking eller på deres hjemmeside. Hvis du endnu ikke har modtaget en bookingbekræftelse, henviser vi til Hjælp-sektionen: Hvor er min bookingbekræftelse?

Billeje

På momondo kan du søge efter biler, du vil aflevere et andet sted end der, hvor du vil afhente dem. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge fanen 'Anden aflevering' over søgefeltet og udfylde dit foretrukne afhentningssted. Husk, at der kan opkræves ekstra gebyrer for aflevering et andet sted, men det vil fremgå tydeligt, hvorvidt et eventuelt gebyr er inkluderet i de priser, vi viser.
På momondo har du ikke mulighed for at tilføje ekstraudstyr som f.eks. GPS eller barnesæder, vinterdæk, ekstra chauffører, ekstra forsikring mv. Når du er blevet omdirigeret til det respektive biludlejningsfirma for at gennemføre din booking, skulle du have mulighed for at tilkøbe disse. Kontakt venligst biludlejningsfirmaet direkte, eller besøg udbyderens side med ofte stillede spørgsmål, for mere information.
momondo er en gratis global rejsesøgeside, der hjælper dig med at planlægge din rejse, men vi håndterer ikke bestillinger eller har adgang til din bookinginformation. Når du har fundet den bil, du vil booke, omdirigerer vi dig til den relevante udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker hos udbyderen, ikke hos momondo. Hvis du har spørgsmål vedrørende din booking, herunder ændringer, betalingsproblemer, annulleringer, tilbagebetaling, booking af ekstrachauffører mv., bedes du kontakte udbyderen direkte. Du kan finde udbyderens kontaktoplysninger under din booking eller på deres hjemmeside
Som en gratis global rejsesøgeside har momondo ingen oplysninger vedrørende dine bookingbekræftelse. Hvis du endnu ikke har modtaget en bookingbekræftelse, anbefaler vi dig at gøre følgende:
 • Tjek din spam-mappe eller papirkurv, da meddelelser, der ikke genkendes, nogle gange kan havne her i stedet for i din indbakke
 • Hvis du stadig ikke finder din bookingbekræftelse, bedes du kontakte udbyderen direkte, da kun de har adgang til dine bookingoplysninger. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter udbyderen på deres hjemmeside.
momondo er en gratis global rejsesøgeside. Vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men vi håndterer ikke bookinger eller betaling. Når du har fundet den bil, du er interesseret i, omdirigerer vi dig til den respektive udbyder, så du kan gennemføre din booking. Det betyder, at du booker med dem og ikke med momondo. Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling af din lejebil, anbefaler vi, at du kontakter udbyderen direkte eller tjekker oversigten over deres ofte stillede spørgsmål på deres hjemmeside. Alternativt bør du kunne finde deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside.

Profile

Med en momondo-profil kan du holde styr på dine gemte resultater, Prisagenter, e-mails, du modtager, og dine Trips-indstillinger. Alt i din profil er synkroniseret på tværs af dine enheder. Det betyder, at du for eksempel kan starte en søgning på appen og færdiggøre søgningen på din computer. Du kan oprette en profil med en af følgende: Facebook, Google eller e-mail.
På momondo kan du oprette en Prisagent for så mange ruter, specifikke flyvninger eller hoteller, som du har lyst til. Når du opretter en Prisagent, sender vi dig regelmæssige prisopdateringer og fortæller dig, hvornår prisen har ændret sig bemærkelsesværdigt. Når du opretter en Prisagent i vores iOS-app, kan du vælge at modtage mobile push-notifikationer, når der er ændringer i forhold til prisen. Hvis du ikke er logget ind, vil vi bede vi dig om din e-mailadresse, så vi ved, hvor vi skal sende prisopdateringerne hen. SÅDAN FJERNER DU EN PRISAGENT Hvis du har gemt en Prisagent i din profil, kan du se, ændre, midlertidigt standse eller slette alle dine Prisagenter i din profil, når du er logget ind. Hvis du har oprettet en Prisagent med din e-mailadresse, kan du slette den ved at følge linket i den mail, du har modtaget.
Da momondo ikke sælger billetter eller foretager hotelbookinger, har vi ingen oplysninger om de bookinger, du foretager hos vores udbydere, og derfor kan vi ikke automatisk vise nogen bookingoplysninger i din profil. Du kan importere dine bookingbekræftelser til Trips ved enten at videresende dem til / eller ved at synkronere med din e-mail. Besøg venligst Hjælpesektion for Trips for mere information. Bemærk venligst, at hvis du har spørgsmål vedrørende din booking, bedes du kontakte den udbyder, du foretog bookingen hos. Du kan finde mere information om at kontakte en udbyder under følgende sektioner: Fly, Hoteller eller Billeje.
Hvis du ønsker at redigere dine personlige oplysninger eller foretrukne indstillinger, kan du gøre det under ‘Generelle indstillinger’, når du er logget ind på din profil.
Hvis du er logget ind med enten Facebook eller Google+, er dit profilbillede automatisk blevet importeret fra din konto.
Du kan altid framelde dig e-mails fra momondo via linkene nederst i de e-mails, du modtager fra os. Hvis du har en profil, kan du også til- og framelde dig vores nyhedsbreve i din profil under "Generelle indstillinger".
Trips hjælper dig med at organisere hele din rejse ét sted – hold styr på dine bookinger og fly eller hoteller, du er interesseret i, samt steder, du gerne vil opleve. Når du finder et fly eller hotel, du er interesseret i, kan du gemme dit søgeresultat under Trips og komme tilbage til det senere. Du kan også følge prisen, så du kan være sikker på at booke på det rigtige tidspunkt. Hvis du allerede har foretaget en booking, skal du blot videresende dine bekræftelser til / eller automatisk synkronisere med din e-mail. På den måde vil alt blive gemt ét sted. Med Trips kan du også oprette en komplet rejseplan – seværdigheder, restauranter og barer, du vil besøge, begivenheder, du vil deltage i, og meget andet. Og du kan nemt dele alle dine planer med venner og familie. For at gøre tingene endnu bedre, sender Trips dig aktuelle notifikationer: Hvis der er fly- eller gateændringer, vil du få besked med det samme.
For at få adgang til Trips skal du være logget ind. Gå til Trips, vælg en af de rejser, du vil slå sammen med en anden, find menuen 'Mere', og vælg 'Slå sammen med en anden rejse'. Vælg derefter den rejse, du vil slå den sammen med, og tryk på 'Slå sammen'.
Du skal være logget ind for at få adgang til Trips. Vælg den rejse, du vil booke, for at se din rejseplan, herunder dine gemte fly og hoteller. Selvom det er et stykke tid siden, du har kigget på rejsen, har momondo arbejdet i baggrunden og opdateret dine gemte søgninger for at sikre, at du ser de seneste priser. Vælg det gemte fly eller hotel, du vil reservere, og tryk på knappen “Book”.
Vi vil importere dine reservationer til momondo Trips, så du kan se alle dine rejseplaner på et sted, selv når du er offline. momondos brug af informationer modtaget fra Gmail-synkronisering er underlagt Brugerdatapolitik for Google API-tjenester, herunder kravene om begrænset brug.

Kontakt

Momondo A/S Løvstræde 1 DK-1152 København K Danmark

Virksomhedsregistrering Danmark, CVR 20181397

Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Kontakt rejseselskabet eller flyselskabet, hvis du har spørgsmål om en booking

Feedback

Anvend venligst feedbackformularen, hvis du har feedback eller spørgsmål til momondos website.


Lidt om momondo

Hvordan fungerer momondo, og hvorfor er det gratis for dig?

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser, du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af CNN, The New York Times og Frommer's