Hoteller i Goslar

Hoteller i Goslar, Tyskland

Find tilbud på 53 hoteller i Goslar, Tyskland

Goslar, Tyskland
1. Mar — 2. Mar2
Sun 25.2
Thu 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Goslar

Find det perfekte hotel til dit ophold i Goslar
Pris
kr.289
kr.929
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Goslar?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Goslar
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
25%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

609 kr. - 1.065 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
557 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
950 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Goslar er: 1-2 stjerne, 29 dage før. 3 stjerne, 89 dage før. 4-5 stjerne, 70 dage før.

1-2 stjerne

385 kr. - 1.266 kr.

3 stjerne

268 kr. - 1.060 kr.

4-5 stjerne

564 kr. - 2.601 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Goslar

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Goslar

Laveste hotelpris

289 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

City-Appartements Am Wall

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2045

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Goslar, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 289 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Goslar, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på City-Appartements Am Wall, det mest populære 5-stjernede hotel i Goslar(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 154 anmeldelser).
Der er 2.045 hoteller i Goslar tæt på Hannover. Maritim Airport Hotel Hannover er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Goslar. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Goslar lå i sidste uge på 1.603 kr..

Rejsetips til Goslar

Hvordan finder man et billigt hotel i Goslar?

Udbuddet af hoteller i Goslar er stort, da mange tyskere samt udenlandske turister holder ferie i området. De billigste løsninger finder du hos et gasthaus, pensionat eller jugendherberg, der allesammen er komfortable overnatningssteder med standardfaciliteter. Der er tryk på byen både sommer og vinter, og derfor kan du spare noget ved at rejse om foråret og efteråret.

Kan man rejse til Goslar på budget?

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at tage på ferie, heller ikke til Goslar. Et sted der er oplagt at spare penge er ved de seværdigheder og aktiviteter du lægger for dagen. En god måde at starte dagen på er med en guidet rundvisning, så du får en fornemmelse af byens opbygning samt historien bag. Mødestedet er foran turistkontortet på byens torv, hvorfra du også kan tage en tur rundt i hestevogn, hvis du er træt i benene. Der findes flere cykeludlejningsbureauer i byen, så du kan få set noget mere af naturen i Harzen. Goslar huser flere museer, og Zinnfiguren Museum er et godt valg for turister i alle aldre, da man der kan opleve en udstilling med tinfigurer, og det er et materiale, der har haft stor betydning for byen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Goslar?

Centrum samt den gamle bymidte opleves bedst til fods, hvor du med fordel kan tage nogle hvil undervejs og nyde byens skønhed der har medvirket til en attraktiv UNESCO-plads Cykelleje er også et godt valg, så du kan kombinere by og natur på forskellige ruter. Der kører også busser i byen, hvor du skal kigge efter buslinjerne fra 801 og op til 806 med en billetpris på omkring 18 DKK.

Kan man booke hotel i Goslar uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Goslar uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Goslar?

Du skal være minimum 18 år, når man tjekker ind på et hotel i Goslar.

Skal man lægge depositum på hoteller i Goslar?

Der opkræves et depositum ved ankomst, som de fleste steder enten kan betales kontant eller med kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Goslar?

Forvent at lægge omkring 5-10% når du skal give drikkepenge i Goslar.

Hvor sikkert er der i Goslar?

Goslar er kendt for at være en sikker by at opholde sig i, så du behøver ikke bekymre dig når du går rundt i gaderne.

Skal man medbringe adapter til Goslar?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Tyskland.


Hvad koster et hotel i Goslar pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Goslar

3-stjernede hoteller

Billigst 345 kr.

Gennemsnitlig 592 kr.

Dyrest 1.435 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Goslar

Disse billige hoteller og vandrehjem i Goslar har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Goslar

Disse Goslar hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Goslar

Mange danske turister studser måske en ekstra gang over, hvor den Goslar ligger når de først hører byens navn, men når du hører navnet Harzen, så ringer der nok en klokke for de fleste. Harzen er kendt som et bjergrigt og grønt område i midten af Tyskland, som danske turister har rejst til i årtier. En af Harzens smukkeste perle er byen Goslar – en by komplet med originale bindingsværkhuse, som også har været med til at få bydelen på UNESCO’s verdensarvsliste. Når du skal indlogere dig i Goslar kan du med fordel vælge at bo i centrum, hvor de gamle bindingsværkshuse er med til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære.

Goslar er naturligvis mere end blot en bydel, for byens styrke er også de naturskønne omgivelser komplet med skove, vandfald og parker der virker afstressende på enhver turist. Rykker du lidt syd for centrum, så er du med det samme omgivet af et grønt område, og det er muligt at bo romantisk ned til en dam, hvor det oser af idyl. Især omkring Kahn-dam og hele det frodige område, der løber op mod nordøst omkring bymidten, er værd at kigge nærmere på. Du kan også overnatte som en anden royal tæt på byens gamle palads ved Kaiserpfalz fra år 1050, der også ligger tæt på floden Abzucht.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Goslar

Før i tiden blev Goslar og hele området i Harzen forbundet med pensionister på busture, men sandheden er, at byen er en attraktiv destination for alle typer af rejsende der holder af natur og kultur. Det ses både på de mange forskellige aldersgrupper, men også på det brede udvalg af hoteller. Om sommeren er Goslar fyldt med turister, der nyder de frodige omgivelser i shorts og T-shirt, og om vinteren forvandles Harzen-området til et sneklædt vinterland perfekt til skisportselskere. Det skyldes byens bjergede og bakkede terræn, der også er ideel til masser af fede MTB-ture. Hvis du ønsker at se stedet, hvor alle Sankt Hans-heksene flyver hen, så er det oplagt at besøge Bloksbjerg, der ligeledes er det højeste punkt i Harzen, hvor myten om de dansende hekse på Valborgsaften stammer fra.

Goslar har mange interessante attraktioner, og den gamle bydel med markedspladsen er en af dem. En anden UNESCO-bevaret seværdighed er bjerget Rammelsberg, der er på verdensarvslisten grundet sin mine, der har været i uafbrudt drift i mere end 1.000 år, inden den lukkede ned i 1988. I dag er der et museum i minen, hvor du kan opleve hele historien om byens arbejderklasse, der har slæbt tonsvis af især sølv og kobber ud af minen, hvilket har haft stor betydning for byens rigdom. Goslar er også kendt for sine mange kirker, hvor Marktkirche med de to tårne på torvet også er værd at besøge indvendig. Tårnet ved det gamle middelalderfort, kaldet ”Zwinger”, er sammen med et af byens ældste bindingsværkshuse, ”St. Annes Hus”, seværdigheder du bør se i Goslar.


Information om overnatning i Goslar

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Goslar

Hvor længe bor vores brugere i Goslar?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Goslar.

Hvad koster et hotel i Goslar?

Prisen for et hotelværelse i Goslar vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 715 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Goslar?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Goslar. Priserne kan være 25% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Goslar?

Prisen på et hotelværelse i Goslar varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og onsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Goslar?

Et luksushotel i Goslar koster i gennemsnit 1.262 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 36%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Goslar (715 kr. pr. person pr. nat).

Har Goslar ferieboliger?

Der er i øjeblikket 572 ferieboliger ledige i Goslar. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Landhaus Dahlem, som er den mest populære feriebolig i Goslar. Sammenlign ferieboliger i Goslar.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Goslar?

Der er 601 udbydere for hoteller i Goslar fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Goslar?

Priser for hoteller i Goslar opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Goslar gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Goslar med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Goslar på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Goslar?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Goslar ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Goslar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Goslar

Populære byer i Tyskland
Populære overnatningssteder ifølge antal klik inden for de sidste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Goslar
Sun 25.2
Thu 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo