Hoteller i Hamborg

Find de bedste tilbud på 1.058 hoteller i Hamborg, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hamborg

Der er mange skønne hoteller i Hamborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hamborg

Harburger Theater
Hamburger Rathaus
Sammlung Falckenberg

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Harburger Theater?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Hamborg tæt på Harburger Theater, bør du forvente at skulle betale omkring 585 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 585 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Harburger Theater. Hoteller i nærheden af Harburger Theater er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hamborg, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Harburger Theater

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Hamburger Rathaus?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Hamborg, der er tættest på Hamburger Rathaus. Gennemsnitsprisen i nærheden af Hamburger Rathaus ligger på 741 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Hamburger Rathaus er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hamborg, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Hamburger Rathaus

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Sammlung Falckenberg?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Sammlung Falckenberg ligger på 603 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Sammlung Falckenberg er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Sammlung Falckenberg er normalt 10% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hamborg, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Sammlung Falckenberg

Find billig overnatning i Hamborgs populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Hamborg
Hoteller i Hamburg-Nord
Søg efter hoteller i Hamburg-Nord

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hamborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hamborg
Lavsæson
august
Højsæson
januar

Det billigste tidspunkt

13%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

12%

forventet prisstigning

Pris
721 kr. - 935 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

762 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

755 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Hamborg er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 45 dage før.
1-2 stjerne
388 kr. - 506 kr.
3 stjerne
637 kr. - 736 kr.
4-5 stjerne
887 kr. - 939 kr.

Rejsetips til Hamborg

Vores bedste tips til Hamborg

Hvordan finder man et billigt hotel i Hamborg?

Storbyen Hamborg rummer hoteller for enhver smag og budget. Skal du finde de budgetvenlige af slagsen, må du forvente at gå på kompromis med enten beliggenhed eller hotelværelsets faciliteter. Alternativt kan du kigge efter f.eks. hostels som typisk kan tilbyde en markant billigere overnatning, samtidig med du har muligheden for at møde andre rejseglade personer. Et hotelværelse for to personer med de helt basale faciliteter koster ca. 350 DKK og op til omkring 3800 for et luksusværelse. Priserne afhænger naturligvis af sæsonen samt af hotellets standard.

Kan man rejse til Hamborg på budget?

Du behøver ikke at tømme hele bankkontoen for at tage på ferie her, da Hamborg byder på mange gratis oplevelser. Denne tyske hansestad har en enestående arkitektur samt flere grønne områder, som gør det til en glimrende by at gå på opdagelse i. Stå tidligt op en morgen og oplev Fischmarkt i St. Pauli og fortsæt derefter op til byens ikoniske kirke kaldet Michel. En tur i Planten un Blomen kan byde på en musikalsk oplevelse med lysshow og fontæner. En anden populær park finder du i form af Stadtpark, hvor der holdes open air koncerter om sommeren, og hvor du kan tage på picnic og mingle med de lokale. Det er også en oplevelse at se rådhuset, koncerthuset, søen Binnenalster samt de smukke bygninger omkring Alsteren. Udover alle disse gratis oplevelser kan du eksempelvis leje en cykel til 5 Euro, og det er ligeledes billigt at tage en færgetur på Elben.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Hamborg?

Næsten uanset hvor man bor på hotel i Hamborg, så er der ikke langt til den nærmeste U-Bahn eller S-Bahn. Med fire undergrundslinjer samt seks S-togslinjer er det nemmest at komme rundt i byen med disse to typer af tog. Derudover kører der massevis af busser, og samtidig er det også muligt at tage en af de mange færger, der sejler langs Elben samt krydser den på begge sider. Bor man i centrum, kan man stort set gå rundt mellem attraktionerne, men det er også muligt at leje cykler. HHV står for den offentlige transport, og billetter kan enten købes i en af de mange automater eller billetluger. Mange turister vælger at købe et Hamburg CARD, hvor en endags ubegrænset billet koster ca. 75 DKK, og derudover giver billetten rabat på mange af attraktionerne.

Kan man booke hotel i Hamborg uden kreditkort?

Som udgangspunkt kan man ikke booke hotel i Hamborg uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Hamborg?

Man skal være 18 år for at tjekke ind på et hotel i Hamborg.

Skal man lægge depositum på hoteller i Hamborg?

Et depositum kræves på langt de fleste hoteller i byen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Hamborg?

Hvis et måltid mad eksempelvis koster 14,20 Euro, så er det standard at runde op til 15, men man kan også give mere ved en ekstraordinær service.

Hvor sikkert er der i Hamborg?

Hamborg er generelt en sikker by at færdes i, men ligesom i alle andre storbyer skal man være opmærksom på lommetyve i tætbefolkede områder, som eksempelvis ved Hovedbanegården og Reeperbahn.

Skal man medbringe adapter til Hamborg?

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter til Tyskland.


Hvad koster et hotel i Hamborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hamborg
2 eller færre stjerner
a&o Hamburg City
#1 Mest populær

a&o Hamburg City

6,6

105 kr.

Se hoteltilbud
A&o Hamburg Hauptbahnhof
#2 Mest populær

A&o Hamburg Hauptbahnhof

6,6

105 kr.

Se hoteltilbud
A&O Hamburg Reeperbahn
Mest for pengene

A&O Hamburg Reeperbahn

6,2

105 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Hampton by Hilton Hamburg City Centre
#1 Mest populær

Hampton by Hilton Hamburg City Centre

8,1

506 kr.

Se hoteltilbud
Novotel Suites Hamburg City
#2 Mest populær

Novotel Suites Hamburg City

7,6

486 kr.

Se hoteltilbud
Plaza Inn Hamburg Moorfleet
Mest for pengene

Plaza Inn Hamburg Moorfleet

7,6

197 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Holiday Inn Hamburg
#1 Mest populær

Holiday Inn Hamburg

7,4

473 kr.

Se hoteltilbud
Sofitel Hamburg Alter Wall
Mest for pengene

Sofitel Hamburg Alter Wall

8,6

72 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Hamborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hamborg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hamborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Hamborg?

Hvis du drømmer om at tage på oplevelse i en ny europæisk storby, så er der ikke langt til Hamborg, hvor oplevelser venter rundt om hvert et gadehjørne.

Hvor du skal på hotel i Hamborg afhænger af, hvad du ønsker at få ud af din ferie. Vil du gerne være tæt på byens største attraktioner, er det oplagt at bo i midtbyen omkring Mönckebergstraße, Jungfernstieg, rådhuset og hovedbanegården – men her kan du også forvente at betale lidt mere for indkvarteringen. Skal der lidt mere gang i ferien med fest og farver, så er bydelen St. Pauli samt hele området ved Reeperbahn oplagt – det er en af Europas mest kendte festgader med musik, museer, barer, spisesteder og masser af underholdning.

Hamborg er inddelt i mange forskellige kvarterer, der har hver deres udtryk og tilbud af hoteller og seværdigheder. Hele området ved havnen er i dag blevet en lille bydel i sig selv, og hvis du ønsker at bo i et lidt mere roligt område med en maritim atmosfære, så er HafenCity værd at overveje. I samme område finder du også koncerthuset Elbphilharmonie, lagerhusene ved Speicherstadt samt modeljernbanen Miniatur Wunderland. Et andet roligt og mere luksuriøst kvarter finder du i Eppendorf og Rotherbaum med de mange luksusvillaer, tennisbaner og pools.

Er du til grønne områder, fuglekvidder og udsigt over floden Elben, så skal du checke ind på et hotel ved Blankenese, der ligger lidt uden for centrum. Er du derimod til det alternative, trendy og budgetvenlige, så kan du bo godt i Sternschanze og omkring Altona, der er kreative kvarterer med masser af vintage, retro og farver.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hamborg

Hvis du tror, at Hamborg er en kedelig tysk havneby, så kan du godt tro om igen. Rigtig mange turister, også de danske, har fået øjnene op for denne storby, der tilmed er den andenstørste i Tyskland. Samtidig er det en af landets rigeste byer, så du vil i gadebilledet færdes blandt smukke villaer og hyppigt spotte biler af mærker som Porsche og Ferrari. Foruden at være en smuk, ren og velholdt by så er det også en by der er kendt for sin rummelighed. Folk fra alle verdens hjørner lever her side om side, og gør byen til en stor kulturel smeltedigel.

Uanset hvor du befinder dig i Hamborg der adlrig langt til de nærmeste attraktioner. Der er shoppinggader i midtbyen, fine arkader omkring Alsteren, grønne parker, udsigt til Elben, en alsidig kulturscene med masser af barer, restauranter og museer – Hamborg er en by for alle.


Rejseinformation: Hamborg

Hvor længe bor vores brugere i Hamborg?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hamborg.

Hvad koster et hotel i Hamborg?

I gennemsnit koster værelser omkring 604 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Hamborg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hamborg?

Værelsespriser for hoteller i Hamborg kan være helt op til 14% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hamborg?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Hamborg. Den dyreste er typisk fredag.

Hvad koster et hotel i Hamborg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Hamborg er i gennemsnit 269 kr. pr. nat. Du kan spare 335 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Hamborg.

Hvis vi tager højde for vejret i Hamborg, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 70 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Hamborg.