Hoteller i Kiel, Tyskland

Find tilbud på 52 hoteller i Kiel, Tyskland

Kiel, Tyskland
28. jan. — 29. jan.2
søn. 29.1
tor. 2.2

Populære hoteller til en overnatning i Kiel

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kiel
Pris
kr.279
kr.1024
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kiel


Hvornår skal man booke et hotel i Kiel?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kiel
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

507 kr. - 1.210 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
785 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
549 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Kiel

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kiel

Laveste hotelpris

225 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Louse Puschen Manufaktur

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1402

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Kiel, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 225 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bekpek Kiel - Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Louse Puschen Manufaktur, det mest populære 5-stjernede hotel i Kiel(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 131 anmeldelser).
Der er 1.402 hoteller i Kiel tæt på Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Kiel. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Kiel lå i sidste uge på 2.268 kr..

Rejsetips til Kiel

I Kiel kan du forvente at finde hoteller med prisklasser i begge ender side om side, og derfor er der også muligheder for de fleste rejsende. De bedste priser på overnatningssteder i Kiel finder du på byens hostels, bed & breakfasts og lignende. Begivenheder som sejlsportseventet Kieler Woche skubber også priserne i vejret, så skal der spares penge kan du planlægge dig uden om events som denne. Priserne ligger for en overnatning i juli på omkring 350 DKK og op til ca. 1500 DKK.

I Kiels maritime miljø kan du opleve naturen uden det koster dig en krone. En gratis byvandring er også en glimrende måde at opleve byen på, og her bliver du guidet rundt af en lokal på en to timer lang vandretur tilbage i Kiels historie – mødestedet er Ostseekai, byens terminal for krydstogtskibe. Lad benene få en tiltrængt pause ved at hoppe på en Hop-on-Hop-off-bus – her kan du blive transporteret hen til byens mange seværdigheder, og stige på bussen igen når du er klar til næste sted. En tur i Kiels botaniske have er gratis, og det er en glimrende måde at tilbringe nogle timer i selskab med smukke planter og haveanlæg.

Selvom Kiel er en storby målt ud fra danske forhold, så er selve bymidten ret kompakt, hvilket gør det nemt at opleve byen til fods. Byens terræn og landskaber er ret flade, og derfor er det også ideelt at leje en cykel, da byen også tager hensyn til cyklister i form af cykelstier og en effektiv infrastruktur.

Du kan godt booke hotel i Kiel uden kreditkort, men sommetider vil du stadig blive bedt om kortoplysninger i forbindelse med validering.

Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på hotel i Kiel.

Et depositum opkræves ved ankomst, og de fleste steder kan du enten stille garantien med kontanter eller kreditkort.

Som standard runder man op til nærmeste hele euro, og ellers er det fint at lægge 1 eller 2 euro, inden du eksempelvis forlader en restaurant.

Kiel er en ret sikker by at færdes i, men lige som i andre storbyer kan der være lommetyve i tætbefolkede områder.

Du behøver ikke at medbringe en adapter, når man skal på ferie i Kiel.


Hvad koster et hotel i Kiel pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kiel

3-stjernede hoteller

Billigst 322 kr.

Gennemsnitlig 497 kr.

Dyrest 853 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kiel

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kiel har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Kiel

Disse Kiel hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kiel

Kiel er den største by i Slesvig-Holsten med over 240.000 indbyggere, og for os danskere er det let at tage turen hertil uden for meget transport-besvær – perfekt til et weekendophold i Nordtyskland.

I Kiel ligger langt de fleste hoteller omkring byen, og der er noget for enhver pengepung rent prismæssigt. Byens bedste udsigter må forventes altid at koste mere når man rejser, og det samme gør sig gældende i Kiel hvor du f.eks. må punge ud med lidt ekstra, for at bo med udsigt over havnen. Kiels hovedgade ligger nærmest parallelt med den vestlige side af havnen, og for de rejsende der ynder en central placering med gode shoppingmuligheder, er det oplagt at indlogere sig på et hotel omkring Holstenstrasse.

Kielerkanalen løber dybt ind i byen og skærer den nærmest over i to, hvor det meste af centrum ligger på vestsiden af havnen. På den østlige side er der generelt mere stille, men med en kort afstand til centrum stadig et attraktivt område i forhold til hoteller.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kiel

Arkitekturen og oplevelserne i den tyske storby Kiel bærer præg af byens kanal og heftige sejltrafik. Derfor er byens værfter også nogle af vartegnene, som kan ses på lang afstand, når du ankommer til byen. Der er færgeafgange til både Norge, Sverige og Litauen, så der er gode muligheder for at kombinere en rejse til Kiel med ture til andre lande. Byens universitet har også en stor betydning, da de mere end 20.000 studerende bringer masser af dynamik til byen samt et aktivt natteliv.

Kiel tiltrækker mange typer af rejsende, hvad enten det er studerende fra andre byer eller gennemrejsende backpackere. Byen er også perfekt for familier og ældre ægtepar, der med sikkerhed vil nyde nærheden til havet og de store havnearealer. Derfor er der også mange forskellige hoteller at vælge imellem, hvad enten der er budget, luksus eller noget midt imellem. Shopping finder man især ved Holstenstrasse, men også i indkøbscenteret Sophienhof. Kiels beliggenhed har medført at der er mange maritime museer, hvor Aquarium Geomar er et hyggeligt sted at besøge med et udendørs sælbassin. Er du til sport, så kan du opleve en håndboldkamp i Sparkassen-Arena, hvor byens verdensberømte hold spiller sine hjemmekampe.


Information about staying in Kiel

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kiel

I gennemsnit overnatter vores brugere 3 nætter i Kiel.

Prisen for et hotelværelse i Kiel vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 561 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Kiel kan være helt op til 27% lavere i september, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Kiel. Den dyreste er typisk torsdag.

Et hostel i Kiel koster i gennemsnit ca. 489 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 73 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Kiel pr. nat.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Kiel i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 50 mm forventet nedbør.

Ja, Kiel har 168 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Kiel, er Hotel Birke - Appartments Waldesruh den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Kiel.


momondos yndlingshoteller i Kiel

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kiel
Unique By Atlantic Hotels Kiel

Unique By Atlantic Hotels Kiel

Kaistraße 30, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

8,5
689 kr.
B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke

B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke

Willestr. 8-10, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

8,0
464 kr.
B&B Hotel Kiel-Wissenschaftspark

B&B Hotel Kiel-Wissenschaftspark

Fraunhoferstraße 3, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

7,9
532 kr.
ibis Styles Kiel

ibis Styles Kiel

Holstenbruecke 26, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

8,0
498 kr.
Luxx City Apartments

Luxx City Apartments

Kiel, Slesvig-Holsten, Tyskland

8,5
580 kr.
Ferienwohnung Family Basic in Kiel

Ferienwohnung Family Basic in Kiel

Kiel, Slesvig-Holsten, Tyskland

8,6
524 kr.
Beautiful holiday on the Baltic Sea

Beautiful holiday on the Baltic Sea

Kiel, Slesvig-Holsten, Tyskland

10,0
362 kr.

Villa Landwehr in Kiel- und Kanalnähe (2)

Kiel, Slesvig-Holsten, Tyskland

6,1
300 kr.

Jugendherberge Kiel

Johannesstr.1, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

6,4
689 kr.

Förde Apartments Kiel

9A Werftstraße, Kiel, Schleswig-Holstein, Germany

7,7
403 kr.

Ferienwohnung in Kiel- und Kanalnähe

Kiel, Slesvig-Holsten, Tyskland

6,7
368 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kiel


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Kiel fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Kiel ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.