Hoteltilbud Europa

Hoteller i Europa

Find de bedste hoteltilbud i Europa

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Europa

Har du planer om at rejse til Europa, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
632 kr. - 1.795 kr.
MEST POPULÆRE LAND I EUROPA Danmark 70% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Danmark end i andre lande i Europa
BILLIGT LAND I EUROPA Sverige 37% billigere Hoteller i Sverige er billigere end andre populære destinationer i Europa til kun 632 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I EUROPA Storbritannien 45% dyrere Hoteller i Storbritannien er dyrere end andre populære destinationer i Europa med værelsespriser på 1.794 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Europa

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Europa?

De mest populære destinationer i Europa er København (besøges 74% oftere af momondo-brugere), London (besøges 60% oftere af momondo-brugere) og Berlin (besøges 46% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Europa.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Europa?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Europa, er Valencia, som har hoteller, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen i Europa. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Valencia er 106 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Valencia, kan du også rejse til Levallois-Perret eller Malakoff.

Hotelpriser pr. nat i Levallois-Perret ligger normalt kun på 366 kr., hvilket er 64% under gennemsnitsprisen for hoteller i Europa.

Hvis du er mere interesseret i Malakoff, kan du finde et hotel der til ca. 370 kr. pr. nat, hvilket er 63% billigere end gennemsnittet i Europa.

Hvad er den mest populære seværdighed i Europa?

De mest populære seværdigheder i Europa er Disneyland Paris, Taksim Plads og Cala Major Beach. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Disneyland Paris ligger i Chessy, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 590 kr./nat.

Taksim Plads ligger i Istanbul, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 503 kr./nat.

Cala Major Beach ligger i Palma de Mallorca, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.045 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Europa?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Europa er 990 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Europa, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Ungarn (373 kr./nat i gennemsnit), Polen (487 kr./nat i gennemsnit) og Østrig (536 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Europa at bestille hotel i.


Find den rette pris til ophold i Europa

Er du ikke sikker på, hvor du skal bestille hotel i Europa? Tag et kig på disse smukke lande, og find et passende sted til din tur

Oplev verden

Har du allerede bestilt din rejse til Europa? Måske skal din næste tur gå til et af disse smukke steder
Hoteltilbud Europa