Hoteller i Europa

Find tilbud på hoteller i Europa

1. juli — 2. juli2
Indtast by, hotel, lufthavn, adresse eller seværdighed
fre. 1.7
lør. 2.7

Europas bedste lande at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære lande i Europa

Pris

456 kr. – 1.253 kr.

BILLIGSTE LAND I EUROPATyrkiet41% billigereHoteller i Tyrkiet er de billigste i Europa med kun 456 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE LAND I EUROPASchweiz39% dyrereSchweiz har de højeste hotelpriser i Europa med værelser til 1.253 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE LAND I EUROPASpanien63% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Spanien end i andre lande i Europa

Hoteller i populære lande i Europa

Nedenfor vises de mest populære lande til overnatning i Europa og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Europa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Europa

Laveste hotelpris

149 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Senator Banus Spa Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

89
Den billigste pris for et værelse i Europa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 149 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos easyHotel Budapest Oktogon, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Senator Banus Spa Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Europa(bedømmelse på 8/10 ud fra 1.042 anmeldelser).
Der er 89 hoteller i Europa tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Europa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Europa

Europa byder på et hav af interessante byer. Eksempelvis kan du søge efter billige hoteller i Europa i attraktive byer som Paris, Barcelona eller Rom. Disse tre storbyer har et godt offentligt transportsystem, hvilket betyder, at det er nemt for dig at komme rundt i den pågældende by. I Paris kan du eventuelt indlogere dig hos Citadines Les Halles. Et ophold på dette hotel placerer dig i hjertet af Paris og side om side med den centrale metrostation Châtelet–Les Halles. Fra denne station kan du blandt andet tage metrolinje 1 eller 4 videre rundt i byen. En metrobillet koster ikke alverden, og det er nem måde at komme rundt. Også i Barcelona og Rom har du adgang til metro.

Når du vil booke hoteller i Europa nær de største seværdigheder, kan du med fordel se dig om efter muligheder i Paris. Hoteller i denne europæiske hovedstad giver dig adgang til Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame. Du kan også søge efter hoteller i Europa i en by som Prag. Eventuelt kan du booke et ophold hos det firestjernede Charles Bridge Palace. Dette hotel har en placering nær Karlsbroen og den gamle bydel, som er to af Prags største attraktioner. Alternativt kan du besøge Berlin, som byder på seværdigheder som Muren og Brandenburg Tor. I Barcelona kan du opleve den imponerende katedral Sagrada Familia, mens du i Milano kan besøge den flotte og ikoniske domkirke Duomo di Milano. Vælger du et hotelophold i Lissabon, kan du se frem til muligheden for at køre med de ikoniske gule sporvogne. Europa byder således på utallige spændende seværdigheder.

Mange europæiske storbyer tilbyder et attraktivt natteliv. Blandt andet finder du et livligt aften- og natteliv i London. I den britiske storby kan du søge efter hoteller i kvarterer som Marylebone og Mayfair, hvis du vil bo side om side med mange af byens barer og diskoteker. Eksempelvis kan du booke et ophold hos The Zetter Townhouse Marylebone. Dette hotel giver dig let adgang til byens natteliv, mens du har også har mange gode spisesteder inden for rækkevidde. Lokale specialiteter i London består blandt andet af fish & chips, yorkshire pudding og en nærende omgang english breakfast. Berlin og Budapest er andre attraktive storbyer i Europa, der byder på et stort udvalg af natklubber, barer og restauranter. Ligeså kan du med fordel finde billige hoteller i Europa i en by som Prag, hvis du vil have en ferie centreret om aften- og natteliv.

Vil du dykke ned i historien under din ferie, er Rom en attraktiv mulighed. I den italienske hovedstad kan du indlogere dig hos Santi Quattro Apartment & Rooms og således glæde dig over at bo ved siden af Colosseum. Det enorme amfiteater udgør byens største historiske attraktion og er endda på listen over verdens syv underværker. I Rom kan du også lægge vejen forbi en historisk attraktion som Pantheon, der modsat Colosseum er gratis at besøge. Foretrækker du at fylde ferien med kunst, kan du vælge at booke et hotel i Madrid. Den spanske hovedstad huser populære kunstmuseer som El Prado og Reina Sofía. På disse museer kan du opleve værker af blandt andre Francisco Goya, Pablo Picasso og Salvador Dalí. Du skal forvente at betale for din indgang til disse museer.

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Europa, er Valencia, som har hoteller, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen i Europa. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Valencia er 119 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Valencia, kan du også rejse til Utrecht eller Warszawa.

Hotelpriser pr. nat i Utrecht ligger normalt kun på 210 kr., hvilket er 73% under gennemsnitsprisen for hoteller i Europa.

Hvis du er mere interesseret i Warszawa, kan du finde et hotel der til ca. 244 kr. pr. nat, hvilket er 69% billigere end gennemsnittet i Europa.

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Europa er 768 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Europa, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Holland (210 kr./nat i gennemsnit), Polen (244 kr./nat i gennemsnit) og Danmark (486 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Europa at booke hotel i.


Hoteller på andre kontinenter

Se hotelpriserne på disse andre kontinenter

Kom i gang med at planlægge din rejse til Europa


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Europa, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Europa. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.