Lande
Hoteller
FAQ
Hoteller i Europa

Hoteller i Europa

Find tilbud på 324.398 hoteller i Europa

Europa
23. May — 24. May2
Sat 18.5
Wed 22.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hoteller i populære lande i Europa

Nedenfor vises de mest populære lande til overnatning i Europa og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Europa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Europa

Laveste hotelpris

206 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Atzavara Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2019
Den billigste pris for et værelse i Europa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 206 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Danhostel Aarhus City, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Atzavara Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Europa(bedømmelse på 9/10 ud fra 1.744 anmeldelser).
Der er 2.019 hoteller i Europa tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Europas bedste lande at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære lande i Europa

Pris

336 kr. – 1.131 kr.

BILLIGSTE LAND I EUROPATyrkiet53% billigereHoteller i Tyrkiet er de billigste i Europa med kun 336 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE LAND I EUROPAIrland37% dyrereIrland har de højeste hotelpriser i Europa med værelser til 1.131 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE LAND I EUROPAFrankrig64% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Frankrig end i andre lande i Europa

Information om overnatning i Europa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Europa

Hvilke byer i Europa bør jeg besøge?

Europa byder på et hav af interessante byer. Eksempelvis kan du søge efter billige hoteller i Europa i attraktive byer som Paris, Barcelona eller Rom. Disse tre storbyer har et godt offentligt transportsystem, hvilket betyder, at det er nemt for dig at komme rundt i den pågældende by. I Paris kan du eventuelt indlogere dig hos Citadines Les Halles. Et ophold på dette hotel placerer dig i hjertet af Paris og side om side med den centrale metrostation Châtelet–Les Halles. Fra denne station kan du blandt andet tage metrolinje 1 eller 4 videre rundt i byen. En metrobillet koster ikke alverden, og det er nem måde at komme rundt. Også i Barcelona og Rom har du adgang til metro.

Hvilke populære attraktioner findes der i Europa?

Når du vil booke hoteller i Europa nær de største seværdigheder, kan du med fordel se dig om efter muligheder i Paris. Hoteller i denne europæiske hovedstad giver dig adgang til Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame. Du kan også søge efter hoteller i Europa i en by som Prag. Eventuelt kan du booke et ophold hos det firestjernede Charles Bridge Palace. Dette hotel har en placering nær Karlsbroen og den gamle bydel, som er to af Prags største attraktioner. Alternativt kan du besøge Berlin, som byder på seværdigheder som Muren og Brandenburg Tor. I Barcelona kan du opleve den imponerende katedral Sagrada Familia, mens du i Milano kan besøge den flotte og ikoniske domkirke Duomo di Milano. Vælger du et hotelophold i Lissabon, kan du se frem til muligheden for at køre med de ikoniske gule sporvogne. Europa byder således på utallige spændende seværdigheder.

Hvilke byer i Europa har det bedste natteliv?

Mange europæiske storbyer tilbyder et attraktivt natteliv. Blandt andet finder du et livligt aften- og natteliv i London. I den britiske storby kan du søge efter hoteller i kvarterer som Marylebone og Mayfair, hvis du vil bo side om side med mange af byens barer og diskoteker. Eksempelvis kan du booke et ophold hos The Zetter Townhouse Marylebone. Dette hotel giver dig let adgang til byens natteliv, mens du har også har mange gode spisesteder inden for rækkevidde. Lokale specialiteter i London består blandt andet af fish & chips, yorkshire pudding og en nærende omgang english breakfast. Berlin og Budapest er andre attraktive storbyer i Europa, der byder på et stort udvalg af natklubber, barer og restauranter. Ligeså kan du med fordel finde billige hoteller i Europa i en by som Prag, hvis du vil have en ferie centreret om aften- og natteliv.

Hvilke byer i Europa byder på mest historie og kunst?

Vil du dykke ned i historien under din ferie, er Rom en attraktiv mulighed. I den italienske hovedstad kan du indlogere dig hos Santi Quattro Apartment & Rooms og således glæde dig over at bo ved siden af Colosseum. Det enorme amfiteater udgør byens største historiske attraktion og er endda på listen over verdens syv underværker. I Rom kan du også lægge vejen forbi en historisk attraktion som Pantheon, der modsat Colosseum er gratis at besøge. Foretrækker du at fylde ferien med kunst, kan du vælge at booke et hotel i Madrid. Den spanske hovedstad huser populære kunstmuseer som El Prado og Reina Sofía. På disse museer kan du opleve værker af blandt andre Francisco Goya, Pablo Picasso og Salvador Dalí. Du skal forvente at betale for din indgang til disse museer.

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Europa?

På hvilke destinationer er det billigst at booke hotel i Europa?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Europa, er Malakoff, som har hoteller, der er 58% billigere end gennemsnitsprisen i Europa. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Malakoff er 403 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Malakoff, kan du også rejse til Hinnerup eller Montaione.

Hotelpriser pr. nat i Hinnerup ligger normalt kun på 470 kr., hvilket er 51% under gennemsnitsprisen for hoteller i Europa.

Hvis du er mere interesseret i Montaione, kan du finde et hotel der til ca. 687 kr. pr. nat, hvilket er 29% billigere end gennemsnittet i Europa.

Hvad er den mest populære seværdighed i Europa?

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Europa?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Europa er 952 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Europa, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Frankrig (403 kr./nat i gennemsnit), Danmark (470 kr./nat i gennemsnit) og Italien (687 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Europa at booke hotel i.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Europa?

Antallet af udbydere for hoteller i Europa er 3.021.639 fra maj 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Europa?

Priser for hoteller i Europa opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Europa gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Europa, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Europa?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Europa. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Europa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Sat 18.5
Wed 22.5
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Europa

Populære byer i Europa
Hoteller i byer inden for det samme kontinent bliver vist