Hoteltilbud Europa

Hoteller i Europa

Find de bedste hoteltilbud i Europa

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Europa

Har du planer om at rejse til Europa, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
646 kr. - 1.424 kr.
MEST POPULÆRE LAND I EUROPA Danmark 58% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Danmark end i andre lande i Europa
BILLIGT LAND I EUROPA Sverige 31% billigere Hoteller i Sverige er billigere end andre populære destinationer i Europa til kun 645 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I EUROPA Storbritannien 35% dyrere Hoteller i Storbritannien er dyrere end andre populære destinationer i Europa med værelsespriser på 1.423 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Europa

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Europa?

De mest populære destinationer i Europa er København (besøges 70% oftere af momondo-brugere), London (besøges 64% oftere af momondo-brugere) og Berlin (besøges 49% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Europa.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Europa?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Europa, er Valencia, som har hoteller, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen i Europa. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Valencia er 106 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Valencia, kan du også rejse til Budapest eller Levallois-Perret.

Hotelpriser pr. nat i Budapest ligger normalt kun på 339 kr., hvilket er 63% under gennemsnitsprisen for hoteller i Europa.

Hvis du er mere interesseret i Levallois-Perret, kan du finde et hotel der til ca. 364 kr. pr. nat, hvilket er 60% billigere end gennemsnittet i Europa.

Hvad er den mest populære seværdighed i Europa?

De mest populære seværdigheder i Europa er Playa del Ingles, Taksim Plads og Cala Major Beach. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Playa del Ingles ligger i Maspalomas, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.017 kr./nat.

Taksim Plads ligger i Istanbul, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 558 kr./nat.

Cala Major Beach ligger i Palma de Mallorca, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.126 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Europa?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Europa er 907 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Europa, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Ungarn (339 kr./nat i gennemsnit), Polen (474 kr./nat i gennemsnit) og Sverige (645 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Europa at bestille hotel i.


Populære flyruter til Europa

De mest søgte fly til Europa sammen med de bedste priser og den korteste flyvetid
Fly London til Billund
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
352 kr.
Fly Frankfurt am Main til Billund
Korteste rejsetid
1t. 15min.
Laveste pris
585 kr.
Hoteltilbud Europa