Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Slovenien

Hoteller i Slovenien

Find tilbud på 710 hoteller i Slovenien

Slovenien
23. maj — 24. maj2
lør. 18.5
ons. 22.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Slovenien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Slovenien
Pris
kr.157
kr.1677
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Slovenien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Slovenien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Slovenien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Slovenien

Laveste hotelpris

158 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Intercontinental Ljubljana

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1747

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Slovenien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 158 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sleep&Go Hostel Ljubljana.
Få en komfortabel rejse med en booking på Intercontinental Ljubljana, det mest populære 5-stjernede hotel i Slovenien(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 2.368 anmeldelser).
Der er 1.747 hoteller i Slovenien tæt på Ljubljana Joze Pucnik. Hisa Na Vrtu er det nærmeste og ligger 1,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Slovenien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Slovenien lå i sidste uge på 2.940 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Slovenien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Slovenien
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
71%forventet prisfald
41%forventet prisstigning

Rejsepriser

206 kr. - 1.198 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
690 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.118 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Sloveniens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Slovenien

Pris

457 kr. – 1.068 kr.

BILLIGSTE BY I SLOVENIENPtuj36% billigereHoteller i Ptuj er de billigste i Slovenien med kun 457 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SLOVENIENBled33% dyrereBled har de højeste hotelpriser i Slovenien med værelser til 1.068 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SLOVENIENBled46% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Bled end i andre byer i Slovenien

Information om overnatning i Slovenien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Slovenien

Hvilke byer bør du besøge i Slovenien?

Slovenien er et land, der kan med fordel kan besøges hele året rundt. Er du til at stå på ski, kan det gøres om vinteren, imens du om sommeren kan bruge bjergene til at vandre i eller bade i en af de smukke søer. Er du til aktiv ferie, er byen Bovec et godt udgangspunkt. Herfra kan du vandre, se vandfald, hike og riverrafte. Er du til storbysferier, er hovedstaden Ljubjana en oplagt mulighed. Det er en hyggelig by med et forholdsvist lille bycenter, hvilke gør, at man hurtigt kan finde rundt. En tredje sted, man kan besøge, især hvis man holder af vin og vinsmagning, er regionen Goriska, som lægger tæt på den italienske grænse og er et område med små hyggelige landsbyer. Det er særligt et godt område, hvis man også er vild med at vandre. Det er nemt at finde hoteller i Slovenien. Det kunne fx være Four Points by Sheraton Ljubljana Mons i hovedstaden Ljubjana.

Hvilke seværdigheder er populære i Slovenien?

Udbuddet af seværdigheder er stort og varieret, og landet kan med fordel både besøges om sommeren og om vinteren. Der er gode muligheder for at stå på ski i det bjergrige land, og om sommeren er det et perfekt sted at vandre eller helt reel bjergbestigning. Der er små charmerende landsbyer, hvo man kan prøvesmage den lokale vin og svømme i de mange smukke søer. Det er et land, der inviterer til en aktiv ferie med river rafting, vandreture, vandfald og skiløb. Er man til byferier, kan hovedstaden bestemt anbefales. Det er muligt at finde gode og billige hoteller i Slovenien. Det kunne fx være det hyggelige hotel Cacao Rooms, der ligger langs floden i Ljubjana.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Slovenien?

Hovedstaden Ljubjana er byen, du skal besøge, hvis du er på udkig efter et livligt natteliv. Det gælder både, hvis du vil på natklub ud til de små morgentimer eller blot har lyst til en hyggelig aften med god mad og vin. Det er en by, hvor både unge som ældre kan finde det helt rigtige. Du kan finde steder, du kan danse hele natten, men der findes også små hyggelige vinbarer, hvor det er muligt at sidde og snakke. Uanset om man er til det ene eller det andet, er Ljubjana byen. Især den historiske del af byen er, hvor folk samles. Du kan vælge at booke et billigt hotel i Sloveniens hovedstad og få en god fest. Det kunne fx være Hotel Krona Domzale.

Hvilke byer i Slovenien har mest historie og kunst?

Der findes mange steder at besøge, hvis man er interesseret i Sloveniens historie og kunst. Ljubjanas gamle bydel er absolut et besøg værd, og det samme er Nationalmuseet, hvor man kan blive klogere på Sloveniens historie. I byen Novo Mesto kan man se den smukke katedral og besøge Dolenjska-museet, hvor man kan se de mange fund fra Dolenjska-området. Du kan nemt booke hoteller i området online, fx Alher Goriska.

Hvornår er det billigst at overnatte i Slovenien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Slovenien, kan du overveje at besøge landet i december måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 206 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i juli måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Slovenien vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Ljubljana oftere end nogen anden by, når de rejser til Slovenien.

Hvilken by i Slovenien har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Kranjska Gora, der i gennemsnit koster 846 kr. pr. nat, er ca. 23% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Slovenien.

Hvilken by i Slovenien har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Slovenien, kan du overveje at overnatte i Ljubljana. Ifølge vores data er Ljubljana den billigste by at overnatte i, når man besøger Slovenien, med en gennemsnitspris på kun 207 kr. kr. pr. nat, hvilket er 60% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Slovenien?

Fra maj 2024 er der 10.417 udbydere at vælge mellem for hoteller i Slovenien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Slovenien?

Priser for hoteller i Slovenien opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Slovenien gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Slovenien kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Slovenien?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Slovenien ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Slovenien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
lør. 18.5
ons. 22.5
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Slovenien