Hoteller i Tyrkiet

Find tilbud på 20.532 hoteller i Tyrkiet

Tyrkiet
2. Ara — 3. Ara2
Paz 3.12
Per 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Tyrkiet

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tyrkiet
Pris
kr.149
kr.1582
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tyrkiets bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Tyrkiet

Pris

143 kr. – 1.182 kr.

BILLIGSTE BY I TYRKIETAnkara72% billigereHoteller i Ankara er de billigste i Tyrkiet med kun 143 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I TYRKIETAntalya57% dyrereAntalya har de højeste hotelpriser i Tyrkiet med værelser til 1.182 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I TYRKIETAntalya83% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Antalya end i andre byer i Tyrkiet

Oplevelser i Tyrkiet


Hoteller i populære byer i Tyrkiet

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Tyrkiet og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tyrkiet?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tyrkiet
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

684 kr. - 2.083 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
910 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.271 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Tyrkiet

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tyrkiet

Laveste hotelpris

88 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Crowne Plaza Antalya

Hoteller i nærheden af lufthavnen

375

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Tyrkiet, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 88 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Aslan Corner Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Crowne Plaza Antalya, det mest populære 5-stjernede hotel i Tyrkiet(bedømmelse på 8/10 ud fra 3.372 anmeldelser).
Der er 375 hoteller i Tyrkiet tæt på Istanbul. havalimanına yakın konumda daire er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Tyrkiet. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Tyrkiet lå i sidste uge på 4.421 kr..

Information om overnatning i Tyrkiet

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tyrkiet

Hvilke byer i Tyrkiet bør du besøge?

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til spændende byer i Tyrkiet, og det kan godt være svært at vælge. Først og fremmest handler det om, hvilken slags ferie du leder efter. Er det en storbysferie, er både Ankara og Istanbul perfekte, da begge byer byder på en lang række af historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser. Hvis det derimod er fest eller afslappende dage på stranden, du foretrækker, så er byerne Alanya og Side begge gode bud på en ideel destination til din ferie. I Side kan du for eksempel finde både børnevenlige strande og fantastiske attraktioner, der sikrer, at både store og små altid har en masse at lave. I kystbyen kan du vælge at bo på det flotte hotel Sueno, hvor der er plads til hele familien. Det er dog blot et af mange fantastiske hoteller i Tyrkiet, som vil byde på uforglemmelige ferieminder.

Hvilke populære attraktioner er der i Tyrkiet?

I det store land kan du finde mange historiske seværdigheder og storslåede naturoplevelser, som du sent vil glemme. En ferie i Tyrkiet kan involvere alt lige fra lange dage på hvide sandstrande til en flyvetur i luftballon hen over det unikke bjerglandskab omkring Cappadocia. Derudover kan du udforske antikke monumenter og arkæologiske seværdigheder, som for eksempel i Göreme Nationalpark, hvor du kan nyde synet af fantastiske klippeformationer og byzantinske klostre. Listen over attraktioner fortsætter og er næsten lige så lang, som listen over fantastiske hoteller i Tyrkiet. Hvad end du vil bo langs med kysten eller i midten af historiske Ankara, så kan du nemt finde et godt sted. Hvis en byferie i hovedstaden lyder som en god idé, bør du vælge at bo på Rox Hotel, der ligger centralt i midten af den spændende storby.

Hvilke byer i Tyrkiet har det bedste natteliv?

Det er hverken livlige barer eller festlige klubber, som Tyrkiet mangler. Overalt langs med kysten vil du støde på forskellige byer, hvor du kan være sikker på at finde et spændende natteliv. Det er også langs med stranden, at du kan vælge iblandt nogle af de bedste og mest billige hoteller i Tyrkiet. Hvis det er fest og diskoteker, som du vil have masser af på din ferie, så er Alanya et godt bud på den helt rigtige feriedestination for dig. I den livlige badeby kan du blandt andet nyde et ophold på det store Risus Park Hotel. Stedet kan uden tvivl danne ramme om en ferie, der er rig på både afslappende dage ved stranden samt byture, der varer lige til den lyse morgen.

Hvilke byer i Tyrkiet byder på mest historie og kunst?

Tyrkiet er langt mere end lange badestrande og skønne ferieresorts. I det imponerende land kan du nemt kombinere en solrig ferie med en masse historie og kultur. Især i Istanbul vil du let kunne bruge mange dage, hvis ikke uger, på at udforske lokale museer og kunstgallerier. Den gamle by byder nemlig på en lang række verdenskendte seværdigheder, som naturligvis inkluderer Hagia Sofia. Den smukke kirke og moske er et vidunderligt eksempel på den blanding af forskellige religioner og kulturer, som igennem mange århundreder har påvirket byen. Centralt i den store by ligger hotellet Celal Sultan. Det charmerende sted er kun et stenkast væk fra et hav af byens mest historiske attraktioner.

Hvornår er det billigst at overnatte i Tyrkiet?

januar er den billigste måned at overnatte på hotel i Tyrkiet og priserne ligger på kun 568 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i juni, som er den dyreste måned.

Hvor i Tyrkiet vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Istanbul oftere end nogen anden by, når de rejser til Tyrkiet.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Tyrkiet?

Med en pris på 237 kr. pr. nat, koster et gennemsnitligt luksushotelværelse i Tyrkiet 19% mere end et normalt hotelværelse i Tyrkiet, som ligger til 290 kr..

Hvilken by i Tyrkiet har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 737 kr. pr. nat er Kusadasi den dyreste by at bestille et hotel i, i Tyrkiet. Gennemsnitsprisen på 737 kr. er ca. 93% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Tyrkiet har de billigste hotelværelser?

Istanbul er den billigste by at overnatte i, i Tyrkiet. Med en gennemsnitspris på 73 kr. pr. nat, er Istanbul ca. 74% billigere end andre byer i Tyrkiet.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tyrkiet?

Fra november 2023 er der 56.900 udbydere at vælge mellem for hoteller i Tyrkiet.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tyrkiet?

Priser for hoteller i Tyrkiet opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Tyrkiet

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tyrkiet

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Tyrkiet gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Tyrkiet, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Tyrkiet?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Tyrkiet med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tyrkiet på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.