Hoteller i Tyrkiet

Find tilbud på 19.848 hoteller i Tyrkiet

Tyrkiet
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Tyrkiet

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tyrkiet
Pris
kr.100
kr.4491
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tyrkiets bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Tyrkiet

Pris

257 kr. – 1.328 kr.

BILLIGSTE BY I TYRKIETAnkara54% billigereHoteller i Ankara er de billigste i Tyrkiet med kun 257 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I TYRKIETBelek58% dyrereBelek har de højeste hotelpriser i Tyrkiet med værelser til 1.328 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I TYRKIETIstanbul84% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Istanbul end i andre byer i Tyrkiet

Oplevelser i Tyrkiet


Hoteller i populære byer i Tyrkiet

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Tyrkiet og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tyrkiet?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tyrkiet
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
30%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

600 kr. - 1.253 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.373 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
730 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Tyrkiet

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tyrkiet

Laveste hotelpris

79 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Windsor Hotel & Convention Center Istanbul

Hoteller i nærheden af lufthavnen

209

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Tyrkiet, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 79 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hanchi Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Windsor Hotel & Convention Center Istanbul, det mest populære 5-stjernede hotel i Tyrkiet(bedømmelse på 7,8/10 ud fra 1.375 anmeldelser).
Der er 209 hoteller i Tyrkiet tæt på Istanbul. Ambassador Spa & Beauty Airport Lounge er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Tyrkiet. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Tyrkiet lå i sidste uge på 4.727 kr..

Information about staying in Tyrkiet

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tyrkiet

Der er nok at vælge imellem, når det kommer til spændende byer i Tyrkiet, og det kan godt være svært at vælge. Først og fremmest handler det om, hvilken slags ferie du leder efter. Er det en storbysferie, er både Ankara og Istanbul perfekte, da begge byer byder på en lang række af historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser. Hvis det derimod er fest eller afslappende dage på stranden, du foretrækker, så er byerne Alanya og Side begge gode bud på en ideel destination til din ferie. I Side kan du for eksempel finde både børnevenlige strande og fantastiske attraktioner, der sikrer, at både store og små altid har en masse at lave. I kystbyen kan du vælge at bo på det flotte hotel Sueno, hvor der er plads til hele familien. Det er dog blot et af mange fantastiske hoteller i Tyrkiet, som vil byde på uforglemmelige ferieminder.

I det store land kan du finde mange historiske seværdigheder og storslåede naturoplevelser, som du sent vil glemme. En ferie i Tyrkiet kan involvere alt lige fra lange dage på hvide sandstrande til en flyvetur i luftballon hen over det unikke bjerglandskab omkring Cappadocia. Derudover kan du udforske antikke monumenter og arkæologiske seværdigheder, som for eksempel i Göreme Nationalpark, hvor du kan nyde synet af fantastiske klippeformationer og byzantinske klostre. Listen over attraktioner fortsætter og er næsten lige så lang, som listen over fantastiske hoteller i Tyrkiet. Hvad end du vil bo langs med kysten eller i midten af historiske Ankara, så kan du nemt finde et godt sted. Hvis en byferie i hovedstaden lyder som en god idé, bør du vælge at bo på Rox Hotel, der ligger centralt i midten af den spændende storby.

Det er hverken livlige barer eller festlige klubber, som Tyrkiet mangler. Overalt langs med kysten vil du støde på forskellige byer, hvor du kan være sikker på at finde et spændende natteliv. Det er også langs med stranden, at du kan vælge iblandt nogle af de bedste og mest billige hoteller i Tyrkiet. Hvis det er fest og diskoteker, som du vil have masser af på din ferie, så er Alanya et godt bud på den helt rigtige feriedestination for dig. I den livlige badeby kan du blandt andet nyde et ophold på det store Risus Park Hotel. Stedet kan uden tvivl danne ramme om en ferie, der er rig på både afslappende dage ved stranden samt byture, der varer lige til den lyse morgen.

Tyrkiet er langt mere end lange badestrande og skønne ferieresorts. I det imponerende land kan du nemt kombinere en solrig ferie med en masse historie og kultur. Især i Istanbul vil du let kunne bruge mange dage, hvis ikke uger, på at udforske lokale museer og kunstgallerier. Den gamle by byder nemlig på en lang række verdenskendte seværdigheder, som naturligvis inkluderer Hagia Sofia. Den smukke kirke og moske er et vidunderligt eksempel på den blanding af forskellige religioner og kulturer, som igennem mange århundreder har påvirket byen. Centralt i den store by ligger hotellet Celal Sultan. Det charmerende sted er kun et stenkast væk fra et hav af byens mest historiske attraktioner.

september er den billigste måned at overnatte på hotel i Tyrkiet og priserne ligger på kun 67 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i november, som er den dyreste måned.

Vores brugere har en tendens til at besøge Istanbul oftere end nogen anden by, når de rejser til Tyrkiet.

Med en gennemsnitspris på 418 kr. pr. nat er Belek den dyreste by at bestille et hotel i, i Tyrkiet. Gennemsnitsprisen på 418 kr. er ca. 50% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Ölüdeniz er den billigste by at overnatte i, i Tyrkiet. Med en gennemsnitspris på 71 kr. pr. nat, er Ölüdeniz ca. 79% billigere end andre byer i Tyrkiet.


momondos yndlingshoteller i Tyrkiet

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tyrkiet
Radisson Hotel President Beyazit Istanbul

Radisson Hotel President Beyazit Istanbul

Tiyatro Caddesi 25 Beyazit, Fatih, Istanbul, Turkey

8,5
768 kr.
Narcis Apart Hotel

Narcis Apart Hotel

Sekerhane Mah. Tevfikiye Cad. No.33, Alanya, Turkey

8,8
287 kr.
Doc's Hotel Kemer

Doc's Hotel Kemer

102 Sokak No: 32, Kemer, Turkey

9,0
280 kr.
Rixos Premium Tekirova

Rixos Premium Tekirova

Tekirova Mah. Sehit Er Hasan Yilmaz Cad. No:20, Tekirova, Turkey

8,7
559 kr.
Wind of Lara Hotel and SPA

Wind of Lara Hotel and SPA

Kemeragzi Mah. Meydan Bulvari Sk. No:8 Lara, Antalya, Turkey

7,1
502 kr.
Uzunhan Hotel

Uzunhan Hotel

Alicetinkaya Mah, Abdi Ipekci Cd. No 68, Ayvalik, Turkey

5,2
151 kr.
Lujo Hotel Bodrum

Lujo Hotel Bodrum

Kuyucak Mevkii Mahallesi, Güvercinlik, Turkey

9,1
3.086 kr.