Hoteller i Tjekkiet

Find tilbud på 4.640 hoteller i Tjekkiet

Tjekkiet
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Tjekkiet

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tjekkiet
Pris
kr.62
kr.1304
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tjekkiets bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Tjekkiet

Pris

451 kr. – 764 kr.

BILLIGSTE BY I TJEKKIETPardubice21% billigereHoteller i Pardubice er de billigste i Tjekkiet med kun 451 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I TJEKKIETKarlovy Vary25% dyrereKarlovy Vary har de højeste hotelpriser i Tjekkiet med værelser til 764 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I TJEKKIETPrag91% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Prag end i andre byer i Tjekkiet

Oplevelser i Tjekkiet


Hoteller i populære byer i Tjekkiet

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Tjekkiet og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tjekkiet?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tjekkiet
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
45%forventet prisfald
28%forventet prisstigning

Rejsepriser

459 kr. - 1.148 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
681 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.008 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Tjekkiet

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tjekkiet

Laveste hotelpris

63 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Corinthia Hotel Prague

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5276

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Tjekkiet, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 63 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Plus Prague, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Corinthia Hotel Prague, det mest populære 5-stjernede hotel i Tjekkiet(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 5.564 anmeldelser).
Der er 5.276 hoteller i Tjekkiet tæt på Prag Václav Havel Prague. Aerorooms er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Tjekkiet. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Tjekkiet lå i sidste uge på 3.952 kr..

Information om overnatning i Tjekkiet

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tjekkiet

Hvilke byer i Tjekkiet bør du besøge?

Tjekkiet grænser op til Østrig, Polen, Tyskland og Slovakiet og har en befolkning, der omtrent er dobbelt så stor som Danmarks. Tjekkiet er især kendt for sine velbevarede middelalderbyer og -bygningsværker. Tager du til Tjekkiet, kommer du ikke udenom Prag, der er landets kendte hovedstad. Her kan du se på middelalderarkitektur, kunst og kultur. I den for mange romantiske storby er der dog også masser af moderne kunst, lækre restauranter og rig mulighed for shopping. Brno, som er landets andenstørste by, er bestemt også et besøg værd – ikke mindst på grund af byens mange kunstgallerier. Her kan du for eksempel bo på et af de mange billige hoteller i Tjekkiet, som City Apart Hotel Brno. Den berømte by České Budějovice i Sydbøhmen er, som navnet indikerer, hjemsted for den originale Budweiser-øl. Selvom byen har masser at byde på, så er der ingen tvivl om, at dette i høj grad præger byen.

Hvilke populære attraktioner og seværdigheder i Tjekkiet er et besøg værd?

Blandt de største attraktioner i Tjekkiet er den tidligere koncentrationslejr Theresienstadt eller Terezin lidt uden for Prag. Her kan du komme på besøg og lære lejrens grufulde historie at kende gennem den gribende udstilling, der er udviklet af overlevende fra Holocaust. Inde i selve Prag kommer du ikke udenom det verdensberømte Pražský Orloj, Det Astronomiske Ur, som er fremstillet i 1410 og dermed er verdens ældste. Du finder det midt på torvet i den gamle bydel i Prag. Her må du ikke snyde dig selv for at se og høre uret slå hver time. Mange hoteller i Tjekkiet finder du i Prag. Du kan for eksempel bo centralt i den gamle bydel på Hotel Leonardo Prague. Herfra er der ikke langt til den berømte bro Karlův Most, på dansk Karlsbroen, som går over floden Moldau og forbinder den gamle bydel med Den Lille By.

Hvilke byer i Tjekkiet har det bedste natteliv?

Prag hører til blandt de byer i Europa med det bedste natteliv. Faktisk har byen flere barer, pubber og diskoteker pr. person end andre kendte storbyer. Hvad enten du er til levende musik af enhver slags, vil sidde på en tjekkisk bar og drikke en stille øl eller vil danse natte væk, så findes der et sted i Prag for dig. Tag for eksempel på en af de mange pubcrawls, som arrangeres i byen, og få et smugkig ind i nattelivet. Er du mest til god øl på en pub, så kan du med fordel tage uden for Prag. I Budweiserens hjemby, České Budějovice, finder du masser af hyggelige pubber og barer. Dog skal du være forberedt på, at de oftest lukker tidligere end klubberne i Prag, som er åbne natten lang. Når du skal hjem fra byen, kan du bo centralt på Grandhotel Zvon i Budějovice.

Hvilke byer i Tjekkiet bør du besøge, hvis du interesserer dig for historie, kunst og kultur?

Interesserer du dig for historie, kunst og kultur, så er Tjekkiet det helt rette land for dig. I historisk øjemed er det Jødiske Museum i Prag og den berømte jødiske kirkegård absolut et besøg værd. Kombiner besøget med en gåtur i den gamle bydel, gerne med guide, hvor du kan nyde de fantastiske gamle bygninger, som Prag er spækket med. Kulturbyen Kutná Hora i det centrale Bøhmen er et besøg værd for alle historie- og kulturinteresserede. I middelalderen var byen for mange et religiøst centrum, og i dag er dens historiske bydel og flere af dens kirker optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan for eksempel bo centralt i den gamle bydel på Hotel Medinek Old Town, som du kan booke gennem momondo.

Hvornår er det billigst at overnatte i Tjekkiet?

Overnatning på et hotel i Tjekkiet er billigst i januar måned. I januar koster det nemlig kun omkring 459 kr. pr. nat. Omvendt er marts måned den dyreste måned at besøge Tjekkiet i.

Hvor i Tjekkiet vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Tjekkiet, men flertallet af rejsende, der besøger Tjekkiet, har en tendens til at tilbringe mest tid i Prag.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Tjekkiet?

I gennemsnit koster et luksushotelværelse 336 kr. pr. nat i Tjekkiet, hvilket er 20% mere end landets gennemsnitspris på 420 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Tjekkiet har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Tjekkiet, er det ikke overraskende at Špindlerův Mlýn har de dyreste hotelværelser, men en pris på 603 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 35% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Tjekkiet har de billigste hotelværelser?

Ofte konkluderer vores brugere at Prag har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 98 kr. i gennemsnit. Prag tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 76% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Tjekkiet.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tjekkiet?

Antallet af udbydere for hoteller i Tjekkiet er 24.280 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tjekkiet?

Priser for hoteller i Tjekkiet opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Tjekkiet

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tjekkiet

Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at opholde sig året rundt