Billeje i Tjekkiet

Leder du efter billig biludlejning i Tjekkiet? Så søg her!

Prag, Prague Region, Tjekkiet
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Prag, Prague Region, Tjekkiet
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tjekkiet

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tjekkiet

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tjekkiet?

I øjeblikket er Wheego det billigste biludlejningsfirma i Tjekkiet. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 139 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Wheego, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 212 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Tjekkiet?

Budget er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Tjekkiet, med 37% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Budget er også populær pga. deres 64 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 8,2 ud af 10. Husk på at din destination i Tjekkiet måske ikke har nogen Budget biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Tjekkiet har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest biludlejningssteder i Tjekkiet. Firmaet har 13 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Prag er den mest populære destination i øjeblikket. I Prag har Europcar også 3 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Tjekkiet?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Tjekkiet, er den mest populære type en Lille mellemklasse. Vi anslår, at 34% af vores brugere valgte en Lille mellemklasse i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 344 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Tjekkiet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tjekkiet
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Renault Clio
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

166 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Citroen C4 Picasso
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

228 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

296 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Fiat Tipo Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

299 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Mazda CX-3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

299 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Mazda CX-3
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

308 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Hyundai i30
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

339 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Peugeot 208
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

401 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Toyota Avensis Touring Sports

Oplysninger om billeje i Tjekkiet

Har Tjekkiet nogen unikke færdselslove?

Reglerne om lygter, vigepligt og brug af mobiltelefoner er som reglerne herhjemme. Dog skal personbiler give plads til busser og sporvogne, som fletter sammen med den almindelige trafik. Samtidigt har biler også vigepligt når en sporvogn drejer til højre, fra det øjeblik sporvognsføreren har markeret svinget. Skulle du støde på politiet og de har bødeblokken fremme, så kan de opkræve bøder til et vist beløb betalt på stedet. Husk at bede om kvittering. Bemærk at man kører med en promille grænse på nul, så ikke noget med et glas vin eller en enkelt øl. Som i enkelte andre lande, så følger man nødkorridor reglen på veje med mindst to vognbaner. Det vil sige, at begynder der at dannes kø, så skal de to vognbaner sprede sig, så eventuelle redningskøretøjer kan komme frem i midten. Det generelle alarmnummer her er også 112. Dit biludlejningsfirma bør sikre at din udlejningsbil i Tjekkiet har det obligatoriske sikkerhedsudstyr ved afhentning: Advarselstrekant, sikkerhedsvest og førstehjælpskasse.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Tjekkiet?

Man stiller ikke nogen usædvanlige krav i Tjekkiet. Når du har besluttet dig for en tjekkisk udlejningsbil, er det en god ide at finde en billig lejebil her gennem momondo. Kontakt udlejeren for eventuelt afklarende spørgsmål og så er det ellers bare at tage afsted og huske kvittering for bookingen, dit kørekort, pas og et kreditkort til at betale for billejen og som sikkerhed. Når du lejer en bil, skal du have haft kørekort i mindst et år, være fyldt 21, men ofte ikke være fyldt mere end 69. Førere under 25 vil ofte blive opkrævet et mindre, ekstra gebyr til at dække dyrere forsikring for denne gruppe. Reglerne varierer lidt fra udlejer til udlejer, så tjek med din udlejer, hvad deres krav er. Som udgangspunkt må man typisk heller ikke køre bilen ud af landet, men der kan være muligheder for dette hvis man spørger, dog vil dette typisk også koste en ekstra afgift per dag man ønsker at køre udenfor Tjekkiet.

Hvilke områder i Tjekkiet har mest trafik?

Som de fleste andre steder, er det i de største byer du kan opleve tæt trafik, særligt i myldretiden. Undgå denne, når du er i disse byer, så får du ingen større problemer. Og ellers så vent med at anskaffe din tjekkiske udlejningsbil til du skal forlade for eksempel Prag, som netop har et virkeligt godt udbygget og effektivt netværk af offentlig transport, med alle de muligheder du forventer i en moderne storby. Selv centrum kan ofte med fordel opleves til fods i øvrigt. Så overvej denne mulighed. Kommer du fra andre dele af landet, så overvej at aflevere bilen i Prag og udnyt den offentlige transport. Det ene udelukker jo heldigvis ikke det andet. Motorvejene i Tjekkiet følger typisk gængs, europæisk standard, men kommer du på mindre veje vil du typisk opleve dårligere belægning, skiltning og afmærkning end hjemme. Men det er typisk ikke værre, end du stadig fint kan køre rundt og opleve landet som er så meget andet end bare Prag.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Tjekkiet?

Fra Prag vil en rimelig kort køretur nordpå  bringe dig til det utroligt smukke område, der kaldes Bøhmisk Schweiz, et område så smukt og så imponerende at det har været brugt til en serie meget populære børne- og familiefilm, fra et stort amerikansk filmselskab. Herfra kunne man så køre til den verdensberømte, og UNESCO anerkendte kurby Karlovy Vary, eller Karlsbad som det kaldes på tysk. Om du benytter kurbadene eller ej, så er byen virkeligt imponerende og efterlader gerne et varigt indtryk. Loket er en anden, smuk bøhmisk middelalderby, som rimeligt nemt nås fra Karlovy Vary. Endelig kunne turen gå til Cesky Krumlov, hvor man faktisk ikke må køre bil i byens fantastiske middelalder centrum. Denne by er fantastisk velbevaret og rolig, så her kan din udlejningsbil få sig et hvil. Med denne rute vil du opleve bare lidt af det bedste som Tjekkiet har at byde på. Der er naturligvis meget mere at opdage og opleve i det smukke land.


Find billig billeje i Tjekkiet

Find den lejebil i Tjekkiet, der passer til dine behov

Biler i Lille

104 kr. - 294 kr.

Alle biltyper

150 kr. - 931 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Tjekkiet er 181 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Tjekkiet er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tjekkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Tjekkiet er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Tjekkiet er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tjekkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Tjekkiet er 614 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Tjekkiet er i februar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tjekkiet er 519 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tjekkiet er i januar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 144 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tjekkiet.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Tjekkiet er 512 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Tjekkiet er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 375 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Tjekkiet er 731 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Tjekkiet er i oktober. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 276 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Renault Clio
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

228 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

296 kr./dag

26 okt. - 28 okt.
Fiat Tipo Wagon

Biludlejningsfirmaer i Tjekkiet

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tjekkiet

Europcar

13 kontorer

keddy by Europcar

12 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

12 kontorer

Sixt

11 kontorer

FLIZZR

9 kontorer

Hertz

9 kontorer

Sunnycars

9 kontorer

Avis

8 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tjekkiet

Nærliggende attraktioner:

Karlsbroen10,7 km
Det dansende Hus11,1 km
Old Town Square11,4 km
náměstí Republiky11,9 km

Nærliggende attraktioner:

náměstí Republiky193,5 km
Horni Misecky-Medvedin Ski Resort193,5 km
Det dansende Hus193,7 km
Old Town Square193,9 km
Karlsbroen194,5 km

Nærliggende attraktioner:

Horni Misecky-Medvedin Ski Resort214,6 km
náměstí Republiky267,2 km
Old Town Square267,7 km
Det dansende Hus268,0 km
Karlsbroen268,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tjekkiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Tjekkiet

Billeje i Tjekkiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tjekkiet, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Tjekkiet?

Folk kører i højre side i Tjekkiet. Hvis du rejser til Tjekkiet fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Tjekkiet?

I 2019 blev Tjekkiet rangeret som nr. 69 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Tjekkiet fik en bedømmelse på 4 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Tjekkiet?

Promillegrænsen er 0,00% i Tjekkiet – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Tjekkiet med en promille på over 0,00%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Tjekkiet?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Tjekkiet på 12,14 kr. pr. liter. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Tjekkiet, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,55 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tjekkiet?

Priser for biler i Tjekkiet opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tjekkiet?

Antallet af udbydere for biler i Tjekkiet er 188 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tjekkiet?

Blandt forskellige lande, herunder Tjekkiet, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tjekkiet?

For at leje en bil i Tjekkiet, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Tjekkiet

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Tjekkiet

Biludlejning i populære byer i Tjekkiet

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tjekkiet

Biludlejning i populære lufthavne i Tjekkiet

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Tjekkiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tjekkiet


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tjekkiet?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tjekkiet, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tjekkiet?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tjekkiet ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Tjekkiet med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Tjekkiet eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tjekkiet på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tjekkiet.

Kan jeg finde billeje i Tjekkiet, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Tjekkiet.

Kan jeg søge efter billeje i Tjekkiet med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Tjekkiet med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tjekkiet på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.