Billeje i Tjekkiet

Leder du efter billig biludlejning i Tjekkiet? Så søg her!

Prag, Prague Region, Tjekkiet
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Prag, Prague Region, Tjekkiet
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Tjekkiet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tjekkiet
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
BMW X1
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

82 kr./dag

26 aug. - 31 aug.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

23 kr./dag

21 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

21 sep. - 24 sep.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

33 kr./dag

21 sep. - 24 sep.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Tjekkiet

Reglerne om lygter, vigepligt og brug af mobiltelefoner er som reglerne herhjemme. Dog skal personbiler give plads til busser og sporvogne, som fletter sammen med den almindelige trafik. Samtidigt har biler også vigepligt når en sporvogn drejer til højre, fra det øjeblik sporvognsføreren har markeret svinget. Skulle du støde på politiet og de har bødeblokken fremme, så kan de opkræve bøder til et vist beløb betalt på stedet. Husk at bede om kvittering. Bemærk at man kører med en promille grænse på nul, så ikke noget med et glas vin eller en enkelt øl. Som i enkelte andre lande, så følger man nødkorridor reglen på veje med mindst to vognbaner. Det vil sige, at begynder der at dannes kø, så skal de to vognbaner sprede sig, så eventuelle redningskøretøjer kan komme frem i midten. Det generelle alarmnummer her er også 112. Dit biludlejningsfirma bør sikre at din udlejningsbil i Tjekkiet har det obligatoriske sikkerhedsudstyr ved afhentning: Advarselstrekant, sikkerhedsvest og førstehjælpskasse.

Man stiller ikke nogen usædvanlige krav i Tjekkiet. Når du har besluttet dig for en tjekkisk udlejningsbil, er det en god ide at finde en billig lejebil her gennem momondo. Kontakt udlejeren for eventuelt afklarende spørgsmål og så er det ellers bare at tage afsted og huske kvittering for bookingen, dit kørekort, pas og et kreditkort til at betale for billejen og som sikkerhed. Når du lejer en bil, skal du have haft kørekort i mindst et år, være fyldt 21, men ofte ikke være fyldt mere end 69. Førere under 25 vil ofte blive opkrævet et mindre, ekstra gebyr til at dække dyrere forsikring for denne gruppe. Reglerne varierer lidt fra udlejer til udlejer, så tjek med din udlejer, hvad deres krav er. Som udgangspunkt må man typisk heller ikke køre bilen ud af landet, men der kan være muligheder for dette hvis man spørger, dog vil dette typisk også koste en ekstra afgift per dag man ønsker at køre udenfor Tjekkiet.

Som de fleste andre steder, er det i de største byer du kan opleve tæt trafik, særligt i myldretiden. Undgå denne, når du er i disse byer, så får du ingen større problemer. Og ellers så vent med at anskaffe din tjekkiske udlejningsbil til du skal forlade for eksempel Prag, som netop har et virkeligt godt udbygget og effektivt netværk af offentlig transport, med alle de muligheder du forventer i en moderne storby. Selv centrum kan ofte med fordel opleves til fods i øvrigt. Så overvej denne mulighed. Kommer du fra andre dele af landet, så overvej at aflevere bilen i Prag og udnyt den offentlige transport. Det ene udelukker jo heldigvis ikke det andet. Motorvejene i Tjekkiet følger typisk gængs, europæisk standard, men kommer du på mindre veje vil du typisk opleve dårligere belægning, skiltning og afmærkning end hjemme. Men det er typisk ikke værre, end du stadig fint kan køre rundt og opleve landet som er så meget andet end bare Prag.

Fra Prag vil en rimelig kort køretur nordpå  bringe dig til det utroligt smukke område, der kaldes Bøhmisk Schweiz, et område så smukt og så imponerende at det har været brugt til en serie meget populære børne- og familiefilm, fra et stort amerikansk filmselskab. Herfra kunne man så køre til den verdensberømte, og UNESCO anerkendte kurby Karlovy Vary, eller Karlsbad som det kaldes på tysk. Om du benytter kurbadene eller ej, så er byen virkeligt imponerende og efterlader gerne et varigt indtryk. Loket er en anden, smuk bøhmisk middelalderby, som rimeligt nemt nås fra Karlovy Vary. Endelig kunne turen gå til Cesky Krumlov, hvor man faktisk ikke må køre bil i byens fantastiske middelalder centrum. Denne by er fantastisk velbevaret og rolig, så her kan din udlejningsbil få sig et hvil. Med denne rute vil du opleve bare lidt af det bedste som Tjekkiet har at byde på. Der er naturligvis meget mere at opdage og opleve i det smukke land.


Find billig billeje i Tjekkiet

Find den lejebil i Tjekkiet, der passer til dine behov

Biler i Lille

90 kr. - 695 kr.

Alle biltyper

147 kr. - 1.290 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tjekkiet er 212 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tjekkiet er i december. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tjekkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tjekkiet er 397 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tjekkiet er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tjekkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tjekkiet er 675 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tjekkiet er i februar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tjekkiet er 598 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tjekkiet er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tjekkiet.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Tjekkiet er 493 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Tjekkiet er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 362 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tjekkiet. I Tjekkiet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

23 kr./dag

21 sep. - 24 sep.
Opel Corsa
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

27 aug. - 31 aug.
Renault Clio
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

9 sep. - 16 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tjekkiet

Nærliggende attraktioner:

Karlsbroen10,7 km
Det dansende Hus11,1 km
Old Town Square11,4 km
Náměstí Republiky11,9 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky193,5 km
Det dansende Hus193,7 km
Old Town Square193,9 km
Karlsbroen194,5 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky267,2 km
Old Town Square267,7 km
Det dansende Hus268,0 km
Karlsbroen268,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tjekkiet

Herunder vises de mest populære hoteller i Tjekkiet

Billeje i Tjekkiet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tjekkiet, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er CarWiz det billigste biludlejningsfirma i Tjekkiet. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 286 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos CarWiz, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 387 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Rent Plus er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Tjekkiet, med 58% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Rent Plus er også populær pga. deres 1 anmeldelse og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 10,0 ud af 10. Husk på at din destination i Tjekkiet måske ikke har nogen Rent Plus biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Europcar har flest biludlejningssteder i Tjekkiet. Firmaet har 13 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Prag er den mest populære destination i øjeblikket. I Prag har Europcar også 3 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Tjekkiet. Hvis du rejser til Tjekkiet fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

I 2019 blev Tjekkiet rangeret som nr. 69 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Tjekkiet fik en bedømmelse på 4 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Promillegrænsen er 0,00% i Tjekkiet – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Tjekkiet med en promille på over 0,00%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Tjekkiet, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 19% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 106 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Tjekkiet på 13,49 kr. pr. liter. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Tjekkiet, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,32 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,60 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Tjekkiet

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Tjekkiet

Biludlejning i populære byer i Tjekkiet

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tjekkiet

Biludlejning i populære lufthavne i Tjekkiet

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Tjekkiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tjekkiet


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tjekkiet, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tjekkiet ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, uanset om det er for biler i Tjekkiet eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tjekkiet.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Tjekkiet.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Tjekkiet med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.