De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Bosnien-Herzegovina

Leder du efter billig biludlejning i Bosnien-Herzegovina? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Bosnien-Herzegovina

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bosnien-Herzegovina
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

127 kr./dag

23 juni - 19 juli
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

136 kr./dag

23 juni - 19 juli
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

186 kr./dag

2 juli - 15 juli
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

23 juni - 19 juli
Opel Corsa
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

206 kr./dag

13 juni - 14 juni
Citroen C4 Picasso
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

211 kr./dag

23 juni - 19 juli
Vauxhall Mokka
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

228 kr./dag

23 juni - 19 juli
Hyundai i30
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

267 kr./dag

23 juni - 19 juli
Renault Kadjar
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

293 kr./dag

13 juni - 14 juni
Renault Clio

Information om og trends inden for biludlejning i Bosnien-Herzegovina

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bosnien-Herzegovina

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bosnien-Herzegovina?

De billigste udlejningsbiler i Bosnien-Herzegovina kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 174 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Bosnien-Herzegovina er 207 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Bosnien-Herzegovina?

Ifølge vores data er 387 Rent A Car et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Bosnien-Herzegovina. Den sidste måned har 36% af brugere valgt 387 Rent A Car til at dække deres behov for biludlejning. 3 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med 387 Rent A Car under deres besøg i Bosnien-Herzegovina, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 5,3 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Bosnien-Herzegovina har flest biludlejningssteder?

Med 24 biludlejningssteder i Bosnien-Herzegovina er Europcar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Europcar? Sarajevo er den mest populære by at besøge i Bosnien-Herzegovina, og Europcar har 13 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Bosnien-Herzegovina?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Bosnien-Herzegovina, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 58% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 153 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Find billig billeje i Bosnien-Herzegovina

Find den lejebil i Bosnien-Herzegovina, der passer til dine behov

Lille biler

47 kr. - 347 kr.

Alle biltyper

56 kr. - 588 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Bosnien-Herzegovina er 142 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Bosnien-Herzegovina er i januar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Bosnien-Herzegovina.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Bosnien-Herzegovina er 324 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Bosnien-Herzegovina er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Bosnien-Herzegovina.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Bosnien-Herzegovina er 534 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Bosnien-Herzegovina er i januar. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bosnien-Herzegovina er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bosnien-Herzegovina er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bosnien-Herzegovina.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Bosnien-Herzegovina er 473 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Bosnien-Herzegovina er i januar. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Bosnien-Herzegovina.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Bosnien-Herzegovina er 338 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Bosnien-Herzegovina er i december. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 407 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bosnien-Herzegovina. I Bosnien-Herzegovina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Bosnien-Herzegovina.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

127 kr./dag

23 juni - 19 juli
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

136 kr./dag

23 juni - 19 juli
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

186 kr./dag

2 juli - 15 juli
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Bosnien-Herzegovina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bosnien-Herzegovina

Europcar

24 kontorer

CarWiz

19 kontorer

keddy by Europcar

19 kontorer

Euro Rent

12 kontorer

Rentacar

12 kontorer

GREEN MOTION

9 kontorer

Guma X

9 kontorer

NUR Rent A Car

9 kontorer

Billeje i Bosnien-Herzegovina

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bosnien-Herzegovina, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Bosnien-Herzegovina?

Billister i Bosnien-Herzegovina, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Hvor gode er vejene i Bosnien-Herzegovina?

Bosnien-Herzegovina blev rangeret som nr. 129 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Bosnien-Herzegovina en bedømmelse på 2,6 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Bosnien-Herzegovina kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Bosnien-Herzegovina?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Bosnien-Herzegovina og stadig køre lovligt bil, er 0,03%. Nogle regioner eller byer i Bosnien-Herzegovina kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Bosnien-Herzegovina skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bosnien-Herzegovina?

Priser for biler i Bosnien-Herzegovina opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bosnien-Herzegovina?

Fra maj 2024 er der 261 udbydere at vælge mellem for biler i Bosnien-Herzegovina.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bosnien-Herzegovina?

Blandt forskellige lande, herunder Bosnien-Herzegovina, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bosnien-Herzegovina?

For at leje en bil i Bosnien-Herzegovina, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bosnien-Herzegovina?

Hvis du booker billeje i Bosnien-Herzegovina via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bosnien-Herzegovina?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bosnien-Herzegovina ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Bosnien-Herzegovina med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Bosnien-Herzegovina eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bosnien-Herzegovina på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Bosnien-Herzegovina.

Kan jeg finde billeje i Bosnien-Herzegovina, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bosnien-Herzegovina på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Bosnien-Herzegovina med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Bosnien-Herzegovina med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bosnien-Herzegovina på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Bosnien-Herzegovina

Find billeje i disse populære byer i Bosnien-Herzegovina